Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Kızlar emre beye sormayı unuttum bugun tamponlarım alındı spreye devam etcekmıyım? Sımdıden cok tesekkurler=)

Kızlar emre beye sormayı unuttum bugun tamponlarım alındı spreye devam etcekmıyım? Sımdıden cok tesekkurler=)

evet canım bir süre daha spreye devam edeceksin.bantlar çıkana kadar kullan. kontrole gittiğinde emre bey gerekli olanı söyleyecektir sana .burun içinde kuruluk oluyor hem nem dengesini sağlamış olursun.geçmiş olsun.

evet ameliyat olucam istanbulda olmayı düşünüyorum benimkisi septum deviasyon ameliyatı aslında kemik eğriligi var sadece arkadaşım boğaziçi tıp merkezınde olmuştu hokka gibi çok güzel bi buruna sahip oldu o yuden orayı düşündüm ama olumsuz yorumlarda var kararsız kaldım aslında

burun ameliyatı için çok iyi araştırın ben kaç sene araştırdım çok zor bi süreç gerçekten. Aklınızda olan doktorlarla birebir görüşün hastalarının öncesi sonrası resimlerini görün özellikle uzun zaman geçmiş olan burunları görün en doğru kararı öyle verirsiniz

ben de ilk ameliyatımı kemik eğriliği için olmuştum . estetik için değildi. ama durum öle olmuyormuş. ilk ameliyatımdan sonra burnum çökme yaptı ve kemik oluştu burun ucum düştü falan meğer kıkırdakla güçlendirilmesi gerekiyormuş.fotoğraflarıma bakarsanız ilk ameliyat sonrası görüntülerim mevcut.ben de uzun araştırmamdan sonra emre beye revizyon ameliyatı oldum. sonuçtan çok memnunum. işte doktor seçimi çok önemli iyi araştırma yapmak lazım

mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum merak ettim fotoları..

Merhaba karazeytin,ben de revizyon ameliyati olmak istiyorum.verdigin bilgilerle deneme sayfasinda mesaj sayimi doldurdum😄tesekkurler.fotolarini ben de gorebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…