Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oofff ne saçma yaaa resimleri görebilmek için yorum yapmam gerekiyomuşşş.
Eki Görüntüle 391186 tam 13 ay oldu .
mrh ben emre beye ameliyat oldum acıbadem hastanesinde ark yollayıp resimlrime bakabilirsin. 1.5 yıllık yeni resimlerimi ekledim. şükürler olsun iyiyim mutluyum...
hastaneler arasında bu kadar fiyhat farkının olmasının sebebi nedir acaba
resim görmek için 25 mesaj kusura bakmayin kizlar :)
Arkadaslar sonunda eve geldik, hihoyyyt bugün ameliyatimin üzerinden 2 hafta gecti, hersey cok güzel gecti, Emre bey mükemmel bir doktor cok anlayisli cok ilgili cok samimi burada bunun aksini yazanlari anlayamiyorum, klava: herneyse...
Burnum hala sis, bu sabah daha bi sislik vardi, zaten emre bey sabahlari biraz daha sis olur demisti, sabirsizlikla sisliklerin inmesini bekliyorum, burnum bence cok güzel oldu :dance: resimlerimi ekleyince sizde görürsünüz sositososito
sonra yine yazarim kizlarr kib :1hug:
gorecem o fotoları ışte 9uncu yorumum
oofff ne saçma yaaa resimleri görebilmek için yorum yapmam gerekiyomuşşş.
Bide albümleri görmek istiyorum ama göremiyorum ne yapmam gerekir?
Bu da 3 oldu.. sacma oldukca gereksiz ve anlamsiz bir kural foto gormek icin 25 yorum ? Forumlari sisirmekten basaka ne ise yarayabilir irisi mantigino anlatabilse cok sevinecegim !merhaba arkadaşlar,
bende emre beye ameliyat olmaya karar verdim.. ama bazen bi cesaret geliyor tamam diyorum , bazen yok diyorum.. korkuyorum sanırım :)
bugün ikinci görüşmemiz var, ameliyat 3 ekimde olacak. tasarım ve muayene olacağını soylemişti.
yani çok az bir zaman kaldı.. bu hafta değil,sonraki hafta..
resimleride göremiyorum