• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

karar vermek gerçekten çok zor ben bir kere olmak istiyorum çünkü bidaha olma şansım yok o yüzden çok tedirginim

bende burnumu yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım doktor konusunda ankarada olabilirim ancak birde 1500 tl yi geçmemesi gerekiyor

Guzelim, oyle surekli tek sira yazi yazarsan, limitini dolduramiyorsun. Eger 25 mesaj sayini doldurmak istiyorsan, Geyik sohbet diye bir topic var, ordan bu sekilde yazarsan doldurursun ama burdkai yazdiklarin sayilmayabilir.

Ben o yazdigin doktorun adini hic duymadim, burun ameliyatini insan bir kere olmali ve iyi bir doktora yaptirmali (o doktorda iyi olabilir, bu konuda yorum yapamiycam ama hic duymadim). Eger yeterince paran yoksa, yani butcene uymuyorsa, bence biraz daha biriktir ve oyle ol derim ben. Sonucta bu burun ameliyatini iki defa olmayi kimse istemez ve ikinci ameliyat daha pahali oluyor (revizyon diyorlar ikinci ameliyata). Bu yuzden ucuz olsun diye oylesine ameliyat olma. Benden sana tavsiye. Doktor aramanda kolay gelsin.

emre bey amelıyatlarını nerde yapıyordu? acıbadem hastanesı denıyor ıstanbulda avrupa yakasında mı?

ben de ameliyat oldum dr esabil eker'e.su anda sargılar var.onlardan kurtulmayı bekliyorum.nasıl oldugunu yazacagım=)

Merhaba arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum Emre Bey'den Ağustos ayının başına randevu aldım.Kendisi çok yoğun Acıbadem hst.ameliyat için onay almıştım ama önce bir Emre Bey'e göstermek istedim.Naser Dadaşzade ismini duydunuz mu kendisine ameliyat olup memnun kalan var mı? Eğer Acıbadem'de olmaya karar verirsem amaliyatıma iki kişi girecek biri Ferhan Bey kendisi prof. İçerden et alma ve eğrilik düzeltmesi gerçekleştirecek estetik kısmını o yapmıyormuş Naser Bey'de rinoplastiyi yapıcak iki ayrı doktor olması kafamı karıştırdı.Birde Acıbademde ameliyata vereceğim para ile Emre Bey'e vermem gereken arasında tam iki kat fark var değer mi? değmez mi bilmiyorum çünkü Acıbademde olacağım ameliyatın büyük bir kısmını özel sağlık sigortam karşılıyor sadece estetik kısmı karşılanmıyor bir de resimleri görmek istiyorum ama mesaj kotasına takılıyorum sanırım bu mesaj işini nasıl halledebilirim bi seneden fazladır üyeyim hala mesaj kotam dolmamış:(
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Cevaplarınız bekliyorum.

mrh ben emre beye ameliyat oldum acıbadem hastanesinde ark yollayıp resimlrime bakabilirsin. 1.5 yıllık yeni resimlerimi ekledim. şükürler olsun iyiyim mutluyum...

dikkatimi cekti emre ilhanin yaptigi burunlar yandan bakinca cok güzel ama kimse önden fotosunu yollamiyor veya yollayincada cok siskin oluyor...yanlis miyim ?

dikkatimi cekti emre ilhanin yaptigi burunlar yandan bakinca cok güzel ama kimse önden fotosunu yollamiyor veya yollayincada cok siskin oluyor...yanlis miyim ?

evet katılıyorum sana yandan güzel duruyor ama önden geniş gibi duruyor bazı burunlar...tanıdık bi arkadaş orda oldu önden bakınca çok geniş duruyor burnu...önceden daha iyi di...:21:

Back