• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

kızlar ben de emre beye ameliyat olucam galiba biraz cesarete ihiryacım var amaliyat sonrası süreçten biraz bahseder misiniz?

Emre Bey'i forumdan takip ettiğim kadarıyla çok başarılı buluyorum maşallah tek kusuru biraz pahalı olması tamam fazlasıyla hak ediyor ama şartlarda belli biraz daha indirse fiyatını ne güzel olur :)

en son birkaç ay önce bakmıştım fiyatını soranlar 4500tl diyorlardı.Zor da olsa biriktiririm diyordum ama sonrasında bir ay önce 5500 demişler mayısta 6000demişler bu da ne, talep arttıkça fiyat artıyor :( ben düşünüyordum da bu fiyatlar çok fazla gerçekten.Doktorlar kendilerini ulaşılmaz hale getiriyorlar çok üzüldüm şahsen.Sanırım emre beye ameliyaat olamicam :/

geçmiş olsun canım. emre beyle bende mail aracılığıyla görüşmüştüm. kendisine fotoğraflarımı gönderdim. bana bilgisayarda yaptığı çalışmalarla birlikte madde madde burnumdaki sorunları ve yapılması gerekenleri yazmıştı. bu kadar ilgili olmasına çok şaşırmıştım. sonuçtan mutlu olmana çok sevindim. benim de az zamanım kaldı sayılır. eylülde ameliyat olucam. ama hala doktor konusunda kararım netleşmedi. emre bey hangi hastanede yapıyordu ameliyatları?

Aynisini bende yaptim... Ben emre beye amileyat yapmaya karar verdim, 18 yasindan berii dusunuyordum insallah cok guzel olur cok heycanliyim

İlk görüşme ucretsizdir, Nasil bir burnun olduguna bakıyor Emre bey ve tanışma gibi bir konuşma oluyor. Beklentilerini söylüyorsun ve oda ona göre yapıp yapamayacağını söylüyor. İkinci konuşmada tasarım yapiyor ve resmini çekiyor. Burnunun icine bakıyor ve butun sorularının cevaplarını alıyorsun. Üçüncü görüşmede son istekleri ve aklında kalan soruların varsa Onları çevapliyor ve ameliyat a seni güzel bir sekilde psikolojik olarak hazırlıyor. Ayyyy bak bunları yazarken bile yine heyecanlandim, Cook güzel gunlerdi benim için. Ameliyat olacak lara söylüyorum, kızlar o anın tadını çıkarın. O kadar güzel günler ki, ben cok sevmiştim ve cok mutluydum ( şimdi güzel burnuşumla daha mutluyum ama artık heyecan yok). Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Bende yazin ameliyat olacam ama yurtdisinda oturdugum icin 1 gorusme olacak galiba o gorusmede hepsi yapilacak... Fazlami olur acaba :D

Bende yazin ameliyat olacam ama yurtdisinda oturdugum icin 1 gorusme olacak galiba o gorusmede hepsi yapilacak... Fazlami olur acaba :D

bende öyle yaptim yurt disindan katildigim icin. pazartesi ilk görüsme vardi orda hersey konusuldu, sali günü sabah ameliyat oldum :))

bende öyle yaptim yurt disindan katildigim icin. pazartesi ilk görüsme vardi orda hersey konusuldu, sali günü sabah ameliyat oldum :))

Derya Merhaba, bende yurt disindanim ve Emre Ilhan a revizyon ameliyati yapmayi dusunuyorum. Ameliyatin daha yeni oldu , henuz nasil oldu diye sormicam bandajlarin falan vardir herhalde hala. Ama gorusme ve ameliyat tarihlerini bir aldin o zaman oylemi ? peki ne kadar sure oncesinden aldin tarihleri ? ve Istanbul'a gitmeden once doktor'a email ile fotoraf gondermismiydim ?

Derya arkadasimiz yeni ameliyat olmadi, onun ameliyati en az 9 ay once oldu. Bende yurtdisindan gittim Istanbula. Herseyi yani butun randevularini onceden ayarliyorsun, oyle gidiyorsun. Ben ameliyat tarihini bile almistim,Istanbula gitmeden. Yani konusmalari ve ameliyat tarihini onceden aliyorsun, oyle gidiyorsun. Hic bir sorun cikmadi, hersey iyi gecti.

Salam sevgi1980 necesen. ben azerbeycandan yazirm. Burun ameliyati olmak istiyorum. Bir kere oldum basarisiz oldu. Yine denemek istiyorum. Ama iyi Dr bulmakda zorlaniyorum. Yardimci olurmusun?

kendisi ankarada gazide iyi diyorlar yapanların çoğu memnun eğer siz de bilgi sahibiyseniz lütfen bilgilerinizi paylaşın

bende burnumu yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım doktor konusunda ankarada olabilirim ancak birde 1500 tl yi geçmemesi gerekiyor

Back