Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar hadi ameliyat olduk diyelim emre ilhana..5 bin verdik..Allah korusun isteiğim gibi olmassa 2. ameliyat nasıl olucak? kaç liraya oluyo..para alınıyomu alınmıyo mu? yani 5 bin az para değil..her seferinde para mı veriliyo? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
düşündüğüm bir kaç doktor var ama hepsi istanbulda. ben izmirde yaşıyorum..
Arkadaşlar 5bin tl ameliyat ve hastanede kalma falan da dahil mi yoksa tek ameliyat parasımı?birde herkeze 5bin mi oluyor yoksa kişiye göre değişiyormu
hastanede kalma ve iki sene boyunca gideceğin kontroller falan hepsi dahil canım yani o 5binden sonra birşey ödemeyeceksin bir daha. ayrıca kişiden kişiye değişmiyor canım herkese aynı...
bu konuda bi fikrim yok malesef,ancak şöyle söyliyim..
bi kaç arkadaşla tanıştım birisi 2 sene önce X hastanesinde biri de Y hastanesinde amelyat olmşş..X hs. olanın burun ucu kıkırdaklarında aşağı doğru bi kayma söz konusu ve büyük ihtimal revüzyon gerekicek,diğerinin ise 6 ay önce 2.ameliyatı olmş,ondada kayma olmştu o sebeple sanırm..2 sinin de doktorlarının isimlerini blmıorm..zaten söylemediler sadece hastane adı verdiler..
demek istediğim aslında bu doktorun kabiliyetiyle de alakalı biraz..
bende emre beyin uzun vadeli hastasını tanımıyorum,benim bile ilerde başıma ne gelir bilmıyorum inşallah kmse böyle bişey yaşamasın..
ama şuan için hem görüntü hemde nefes olsun,binlerce şükür mutluyum.. :asigim:
serenades alci emre beye olup 9gunden fazla duran tanyorm 2hafta sis olan..belkide kisiden kisiye islemden islme degsyor ama eminim doktorun elide rol oynuyordur..
Hambospara tesekkür ederim:) galiba dedgn gibi görsmek gerekyor benmde malsef öyle bi lüksüm yok türkiyede yasamyorum. ama bakalm böyle giderse bi gidismde drlari gezer diger gidismdede kesin karar verms olurm.. eger olursam bu sekilde devam etcem herhalde.. bu aralar olmamayi dusunmeyide basladim ya diyorum bisi ters giderse öncekinden daha kötü olursa.. birde bakyorm okadar cok insan varki burda birden cok burun amelyati geciren hayatm boyunca burnundan sorunlu biri olarak gezmek istemyorum.. bir yil sonra birinin durmadan burnunda et olsmaya baslms amelaytdan sonra biri cökms biri dusms, böle bisi yasarsam al sana Allahn cezasi derim inan.. diyorum aklmdan silsem kapatsam tamamen bu konuyu o zamanda rahatlarm... rahatlarmym diyorm sonra kendi kendime ... ya peki amelyatdan sonra 2 3 ay piskolojin bozulursa nefes alamazsan durmadan böyle sorunlar yasarsan dahami cok rahatlamis olcaksin diyorum ve kalyorum...
cnm ben iskenderun da plastik cerrah op.dr atilla ersoya ameliyat oldum. benim 8. günüm morluklar yok denecek kadar azaldı buzu uygularsan 4 günde morlukların kalmaz sanırım ben biraz ihmal ettim ondan morarma kaldı bence bomba gibi döneceksin heyecan normaldır sakı n korkma çünkü korkulacak hiç bir şey yok ameliyat sonu boşuna korktuğunu anlıcaksın ben eğlenerek girdim ameliyata darısı senin başına
doktorunuza güvenin yeter arkadaşlar...
laelaelaelaelae
Sulu pamukla temizle istersen tonikte kimyasallar vardır, nolur nolmaz lmaz:
bana biraz daha bilgi verir misiniz kizlar, ikinci bir ameliyar olan var mi emre beyde ? nasil oldu nasil gecdi tehlikesi var mi diye, cok merak ediyorum mesajlarinizi bekliyorum...selamlar
merba arkaadşım bende senin gibi ameliyat olalı bir hafta oldu ve yüzümde hiç bir morluk yok ancaak kendimi çok garip hissediyorum bit tuhaaaflık var yüzümde aalışmadım hala sendede öle oldumu kendimi çok garipsiyorum burnumun ön kısmı kocamaan geliyo baanaa alışaamıyorumm sendede öle oluyormu acaaba şişikler inerse daaha mı iyi hissederim sence ?
arkadaşlar forumda saatler geçirdikten sonra emre ilhan'la görüşmeye gitmeye karar verdim. Görğşmeden ücret alıyor mu acaba? bi de görüşmede burun çizimi yapıyo mu? emre ilhan'ın hastalrı yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar forumda saatler geçirdikten sonra emre ilhan'la görüşmeye gitmeye karar verdim. Görğşmeden ücret alıyor mu acaba? bi de görüşmede burun çizimi yapıyo mu? emre ilhan'ın hastalrı yardımcı olursanız çok sevinirim.