Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ya kızlar hadi ameliyat olduk diyelim emre ilhana..5 bin verdik..Allah korusun isteiğim gibi olmassa 2. ameliyat nasıl olucak? kaç liraya oluyo..para alınıyomu alınmıyo mu? yani 5 bin az para değil..her seferinde para mı veriliyo? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

doktor hatasiysa ozaman sadece hastane parasi veriyorsun ama burunda bir sorun yoksa ve sen sekil olarak birden daha kalkik vs.istiyorsan bildigim kadar normal revizyon parasi ödüyorsun...revizyon 5000 degil 8000den basliyor diye biliyorum...:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 5bin tl ameliyat ve hastanede kalma falan da dahil mi yoksa tek ameliyat parasımı?birde herkeze 5bin mi oluyor yoksa kişiye göre değişiyormu

Arkadaşlar 5bin tl ameliyat ve hastanede kalma falan da dahil mi yoksa tek ameliyat parasımı?birde herkeze 5bin mi oluyor yoksa kişiye göre değişiyormu

hastanede kalma ve iki sene boyunca gideceğin kontroller falan hepsi dahil canım yani o 5binden sonra birşey ödemeyeceksin bir daha. ayrıca kişiden kişiye değişmiyor canım herkese aynı...

Merhaba,
Ben Emre Bey'e 9 ay önce ameliyat oldum. Çok memnunum. Fikir sahibi olmak isteyenler ekleyip resimlerime bakabilirler...

çok güzsel burnuş g.g kullan

kızlar emre bey beni ikne etti çok mutluyum kesinlikle kararsızlara tavsiyem ....2011/07/15 ameliyatım

merba arkaadşım bende senin gibi ameliyat olalı bir hafta oldu ve yüzümde hiç bir morluk yok ancaak kendimi çok garip hissediyorum bit tuhaaaflık var yüzümde aalışmadım hala sendede öle oldumu kendimi çok garipsiyorum burnumun ön kısmı kocamaan geliyo baanaa alışaamıyorumm sendede öle oluyormu acaaba şişikler inerse daaha mı iyi hissederim sence ?

yüüzm çok şiş ve emre bey buz sölemedi bana

bnde 15inde oldum 5.günüm ve çok memnunu keessinlikle görüş derim.

ilk görüşmede ücret almadı 2.de aldı 200 ameliyat parasından düşüyo merak etmeama tasarım g,ibib olmuo tam daha güzelini yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…