oooof yaa kafam karisti simdiii :çok üzgünüm: ben Fatih Dagdelende kesin kararliydim ama simdi ameliyat olan arkadaslarin resimlerini görünce kararsiz kaldim :çok üzgünüm: arkadaslar, emre beyde bilgisayarda burun üzerinde degisiklikler yapip ameliyat sonrasinda nasil olacagi fikrinde bilgi veriyormu acaba :uhm: emre beyin de özel klinigi varmi? ve ameliyattan sonra kac gün hastanede kalmaniz gerekiyor?
Merhaba Derya, Emre Beyi tavsiye ederim. Evet Emre Bey de bilgisayarda çalışmalar yapıyor ama mesela biz yapmadık. Ben sadece isteklerimi anlattım ve ona güvendim. Sonuçtan şimdilik memnunum. Herhalde bir porblemde çıkmaz. Emre Bey in muayenehanesi sahrayi cedid te.
Hemen eski halimi ekliyorum canım
MERHABA ARKADAŞLAR ..AYLARDIR BURDA COK ŞEY PAYlaŞTIK OKUDUK SORDUK MERAK ETTİK SONRA TEBRİKLER ETTİK GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLDU .. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ...YARIN SABAH 8:30 DA AMELİYATIM VAR emre beyle .. BANA DUA EDİN .. bayrama sığdırdım ameliyatı iş yuzunden .(izin vermediler 10 ğüne)bende resmi tatil die aldım izni =) :roflol:. bayramdan sonrakı hafta ayın 15 inde gelcem ve herseyi yaşadıklarımı anlatcam ALLAH kısmet ederse.. evde nette olmadığı için işe ğelince mecbur ...burda yazarlardı yarın ameliyatım var ayın şuyunda buyunda birgün bende yazabilecekmiyım diyordum ve buğün bende yazıyorum şaka gibi .. darısı olmak isteyen herkesin başına inşallah..bu yazıyı okuyan herkesin bayramını kutluyorum ..kendinize ii davranın öpüldünüz kızlarr:enbuyukkk:Şeniz
Emre beyin kepçe kulakla ilgili yeni bir sitesi açılmış....benim ameliyatım ocağa kaldı...hambospara sana çok çok geçmiş olsun...umarım burnun çok gğzel olur...darısı bizim başımıza
Kızlar yarın amelıyat oluyorum bana dua edın yasadıklarımı burdan sıze anlatacagım ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?