Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Ben söylüyorum arkadaşlar emre bey çok iyidir:) geçen kontrole gittiğimde bende faranjit varmış onun için ilaç bile yazdı hehe:) hiç olmazsa görüşmeye gidin bi fikriniz olur

herkese merhabalar .. 10 gün üzerine burdayım .. 6 aralıkta hastaneye gittim ..7:30 da . hemşire geldi koluma kelebeği taktı ve anestecici geldi sorular sordular 8 de emre bey geldi ve aşağı indik ..asansörde kolumdakı damar yoluna serumu taktılar uyudum inene kadar cok az hatırlıyorum ameliyathane felan yazısını .. 12 de cıktım emre bey yanımdaydı konuştu .. sora odama cıktık yatağımdayım artık.. buzlar getirdiler gözlerime koydular.. 4 saat sora su verdiler corba içtim .. cenemede bir protez koydu ..profil daha güsel olsun die. tek başına burnumla olmadı ..pazar sabah geldi tekrar burnumu cenemi kontrol etti.. ewe geliş ..2 yastıkla yatıyorum 10 gün olmasına ragmen .. 6 gün sora tamponlar alındı alcı cıktı burnuma baştan aşağıya ten renğine benzer bant yapıştırdı cenemide actı ..cenemde içerden dikiş var sadece oda kendinden cıkıyor anlamıyorum .. dun akşam kontrolum vardı iyidedi tabe şiş halen =) ctesi gidicem bantı cıkarcak gerci istemiyorum böle sıkı duruyor =) olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun doktora guvenın inan gerisi geliyor ..ğeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim

herkese merhabalar .. 10 gün üzerine burdayım .. 6 aralıkta hastaneye gittim ..7:30 da . hemşire geldi koluma kelebeği taktı ve anestecici geldi sorular sordular 8 de emre bey geldi ve aşağı indik ..asansörde kolumdakı damar yoluna serumu taktılar uyudum inene kadar cok az hatırlıyorum ameliyathane felan yazısını .. 12 de cıktım emre bey yanımdaydı konuştu .. sora odama cıktık yatağımdayım artık.. buzlar getirdiler gözlerime koydular.. 4 saat sora su verdiler corba içtim .. cenemede bir protez koydu ..profil daha güsel olsun die. tek başına burnumla olmadı ..pazar sabah geldi tekrar burnumu cenemi kontrol etti.. ewe geliş ..2 yastıkla yatıyorum 10 gün olmasına ragmen .. 6 gün sora tamponlar alındı alcı cıktı burnuma baştan aşağıya ten renğine benzer bant yapıştırdı cenemide actı ..cenemde içerden dikiş var sadece oda kendinden cıkıyor anlamıyorum .. dun akşam kontrolum vardı iyidedi tabe şiş halen =) ctesi gidicem bantı cıkarcak gerci istemiyorum böle sıkı duruyor =) olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun doktora guvenın inan gerisi geliyor ..ğeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım... ameliyatın oldukça kolay geçmiş gibi görünüyor,artık herşeyi arkanda bıraktın ne mutlu sana...

teşekkür ederim canım .. ewet zor bi sürectı .şimdi yazdıklarımı okuyunca . bide güven bambaşka bişi ya ben sadece 1 kez görüşmeye gittim ve ewet bu dr dedim ve içim cok rahattı .. burda okumuştum hep sabır die hep inan aklıma onlar geldi kömür gibi gözlerim şiş yuzume bakınca.. şimdi anlıyorum ama ne demek istenildiğini ..

Saol canım .. Bide nefes alabilsem daha mutlu olucam =) 2-3 ay sürecekmiş nefes işim ..bide 2 yastıktan kurtulsam normalde yan yatan biri için cokzor .. Ama bakınca 10 gün önceye şimdiki pasta yer gibi ..

geçmiş olsun zamanla herşey daha güzel olur işallah nefes alman 2 3 ay sürecekmiş çok tırstım doğrusu çok uzun zaman değilmi ben ağzım açık hiç uyuyamam ben nasıl yapıcam bilemiyorm emre beyle 1 ay sonrasına randevum var yüzün çokmu şişti hastanede bir akşam kaldınmı ağrın oldumu bilgilendirirsen sevinirim emeliyattan sonra kendine geldiginde burnundan nefes alabildinmi birde sonra önceki ve sonraki resimini koyarsan iyi olur tekrardan geçmiş olsun bol nefesli günler işallah

Canım burun kendi kendini temzileyen bır organmış .. Ee şişler ine ine ii olcak .. Nefes alıyosun kokuda .. Hatta burnunda tampon varkende hava geliyor .. Ben eskidenden de ağzım acık uyuyodum farketmiyor ..2 yastıkla yatıyosun zate en rahatta öle oluyor..tırsma sakın ben burda okuduklarımdan moral aldm cok ..ilk 48 saat şiştiğin kadar şişiyosun ve morarıyosun ama herkeste aynı olmuyomş benimki biras sorunlu burun du =) ama inan öle ölüyorum dayanamıyorum değil tabe bi işlem var ama inan ilaçlar ve sprey rahatlatıyor.resim eski yok ctesi ğidince emre beyın pc den alıcam =) yeni halınıde bantlı olsada yarın koyarım .. Buğün ilk iş ğünüm ya yoğundum yarın koycam ama .. Rahat ol ve emre beye güvenn =)

Canım burun kendi kendini temzileyen bır organmış .. Ee şişler ine ine ii olcak .. Nefes alıyosun kokuda .. Hatta burnunda tampon varkende hava geliyor .. Ben eskidenden de ağzım acık uyuyodum farketmiyor ..2 yastıkla yatıyosun zate en rahatta öle oluyor..tırsma sakın ben burda okuduklarımdan moral aldm cok ..ilk 48 saat şiştiğin kadar şişiyosun ve morarıyosun ama herkeste aynı olmuyomş benimki biras sorunlu burun du =) ama inan öle ölüyorum dayanamıyorum değil tabe bi işlem var ama inan ilaçlar ve sprey rahatlatıyor.resim eski yok ctesi ğidince emre beyın pc den alıcam =) yeni halınıde bantlı olsada yarın koyarım .. Buğün ilk iş ğünüm ya yoğundum yarın koycam ama .. Rahat ol ve emre beye güvenn =)

Çok geçmiş olsun. Ben de ,inşallah bu hafta sonu ameliyat olucam. Emre bey bana da çene ameliyatı önerdi. Çenem geride. Fakat burundan değil de çeneden korkuyorum. Bir sıkıntı yaratıyormu ?Sevgiler.

teşekkür ederim 0707 =) kıs bont ğibi valla nikınde =) gidince istediğin soruların cewabını alacaksın inan ama ne sormak istıyorsan şikayetini isteğini çok acık belirt .. gerciemre bey kasmayan bir dr senin soracaklarını zate sana sölüyor ama herkesin beklenti başka .. bende balğam sorunu vardı misal .. hersey cok gusel olucak ben çok memnunum iyki emre beyde oldum ..dün ilk iş ğünümdü ve bantlı olmasına rağmen patron bile cok güsel olmuş dedi .. şiş hali buysa inik halıni düşünemiyorum dedi herkes ..buda insana cok moral oluyor tabe.. resim koycam ama biras bakıyım nasıl konuluyor diee=) sakın korkma canım az kaldı hemen karar vercen gör bakk ...

fucercim cene burun ğibi değil.. burun sert bir yer ve ağız yumuşak bir doku ..dudağın iç kısmı dikişli
cok sert seyler yiyemıyosun bu anlamda tabe dudağın felan şişiyo böle köfte dudaklı oldum .. ama zate burundan dolayı şişsin ya anlaşılmıyor bile .. burnum ğeçtı ğib, ama çenemde şiş var daha .. emre beye sordum oda şiş dedi oyuzden bir taraf ödem olmuş :( alt dudağımda ara ara hissislik var .. dedi ama 2-3 ay burnun ğibi zaman ğeçmesi lazım .. kımse anlamadı bir kere cenemdeki olayı .. cakılmıyor korkma.. burunda işlem yaparken yapıyor zate .. sen cıktığında cenede ekxra bant var okdar .. sormak istediğin bişiler varsa herzaman ..

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için içime birazda olsa soğuk su serptin darısı benim başıma bende bir an önce olur kurtulurum işallah bekleme süreci bayağı sitresli oluyor anlıyorsundr beni resimlerini bekliyoruz şimdiden teşekkürler sağlıklı bol nefesler by

canım sakın korkma valla bak dicen amann bumuydu .. ama mor göze ve şişe alış.. ama en ğüsel yanı ne biliyomusun bunuda oğün öğrendim ..hani kolunu bıryere carpar morarır ya 1 hafta 10 ğün sürer .. misal bu öle değilmiş nasıl birden şişip birden morarıyosan aynı hızla ğeçiyor benim 11 ğün ve mor belli belirsiz ..ilk 48 saat şiştiğin kadar şişip morarıyosun kımının ğözü bile kapanıyor şişlikten ama buz koyunca oda olmuyor ..kimi yeter diyo koymuyoo ..bittikce hemşireye söleyın değiştiriyolarr oyuzden rahat olunn... ya resim koycam ama beceremiyorum ..

Çok geçmiş olsun, ben de bu cmts burun ve çene ameliyatına giricem. Umarım benim için de her şey yolunda olur. Sevgiler.

canım benim fucercim sana cok geçmiş olsun şimdiden .. bende ctesi olmuştum ameliyatımı .. ben bu ctesi dr ğidicem demek ameliyattan sora bizleri ğörecek .. keşke resimlerini ğörebilsem cenen benim ğibi diemi ...

10gnyandanep9.jpg

w640.png

10 günlük burnum

ameliyat010qy7.jpg

w640.png

yandan10gnyakinuj6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hampospara bende amelıyat olalı 6 gun oldu bende allahtan morarma olmadı yanaklarım sıstı sadece onlarda ındı ama burun sıs tabı senınkınıde benım burnuma benzettım benımde bıraz ınsın resım koyucam ıns kendıne ıyı bak tekrardan gecmıs olsun

Ya yandan ıyı oluyorda onden nasıl acaba boyle cırkın durmuyor dımı estetık oldugu cok bellı degıl dımı

Son düzenleyen: Moderatör:
aayy canım benimm cok ğeçmiş olsunn .. morarmama cok sewindim ..önden koycaktım ama bant cok entersan yaa .. özelden ğörüşelim istersen

Back