Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalar .. 10 gün üzerine burdayım .. 6 aralıkta hastaneye gittim ..7:30 da . hemşire geldi koluma kelebeği taktı ve anestecici geldi sorular sordular 8 de emre bey geldi ve aşağı indik ..asansörde kolumdakı damar yoluna serumu taktılar uyudum inene kadar cok az hatırlıyorum ameliyathane felan yazısını .. 12 de cıktım emre bey yanımdaydı konuştu .. sora odama cıktık yatağımdayım artık.. buzlar getirdiler gözlerime koydular.. 4 saat sora su verdiler corba içtim .. cenemede bir protez koydu ..profil daha güsel olsun die. tek başına burnumla olmadı ..pazar sabah geldi tekrar burnumu cenemi kontrol etti.. ewe geliş ..2 yastıkla yatıyorum 10 gün olmasına ragmen .. 6 gün sora tamponlar alındı alcı cıktı burnuma baştan aşağıya ten renğine benzer bant yapıştırdı cenemide actı ..cenemde içerden dikiş var sadece oda kendinden cıkıyor anlamıyorum .. dun akşam kontrolum vardı iyidedi tabe şiş halen =) ctesi gidicem bantı cıkarcak gerci istemiyorum böle sıkı duruyor =) olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun doktora guvenın inan gerisi geliyor ..ğeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Canım burun kendi kendini temzileyen bır organmış .. Ee şişler ine ine ii olcak .. Nefes alıyosun kokuda .. Hatta burnunda tampon varkende hava geliyor .. Ben eskidenden de ağzım acık uyuyodum farketmiyor ..2 yastıkla yatıyosun zate en rahatta öle oluyor..tırsma sakın ben burda okuduklarımdan moral aldm cok ..ilk 48 saat şiştiğin kadar şişiyosun ve morarıyosun ama herkeste aynı olmuyomş benimki biras sorunlu burun du =) ama inan öle ölüyorum dayanamıyorum değil tabe bi işlem var ama inan ilaçlar ve sprey rahatlatıyor.resim eski yok ctesi ğidince emre beyın pc den alıcam =) yeni halınıde bantlı olsada yarın koyarım .. Buğün ilk iş ğünüm ya yoğundum yarın koycam ama .. Rahat ol ve emre beye güvenn =)