Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Benım ozel mesaja kapalı bırturlude acamadım 10 gun sonra ıs bası yapıcam ıns bıraz daha ınmıs olur bu burun

Ondende ıyı duruyor dımı bandajlar acılınca en azında sen gormussundur acıkken

Bende pek aynaya bakmayı dusunmuyor en azından 15 gun sonra sanırım bu sıslık 1 ay sonra ıner bence yada daha fazla

Canım bıde tamponlar cıkarken acıyormu ben bıraz ondan tırsıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb valla bant olmasına ramen gzel gözüküyo şişlerin imdikçe dahada güzel olcaktır eminim senin burun içi sorunların varmıydı bide eski halini görseydik fikir olarak ne kadara mal oldu merak ediyorumda sevgilerle

cabım benim teşekkür ederim ..3,5 cm daha inecek dedi bakalım artık .. ewet benim nefes sorunum vardı başım cok ağırıyordu ve her yutkunduğumda balğam yutuyodum ağzım acık uyuyordum burnumdan konuşuyordum aman büssürü şey ..kemiğim s şeklindeydı kemerli felan .. ya eski resmin yokkı yandan .. o muayene gecesi cekmiştı onun pc de var ordan alırım =)
ya ctesi gidecek kımse yokmu kk den .. yaşasın kk derdik taraftar gibi=)

wheatus emre bey kbb baş boyun cerrahisi uzmanı çene de baş boyun bölgesinde...benim kuzenim de kbb asistanı (onu da emre bey ameliyat etti) bunu ona bende sordum..bütün dünyada kbb uzmanları yüz germe dahil tüm yüz estetiği ameliyatlarını yapıyormuş...bu konu ile ilgli kbb branşına fasial plastik cerrahi deniyormuş...hatta türkiye de de bir çok üniversitede şu anda bu konuyla ilgili branşlaşma başlamış...asistan eğitiminde bile varmış...benim bildiğim emre bey diğer estetik cerrahileri yapmıyor ama burun ve profil açısından çene protezi uyguluyor..diğer yüzle ilgili durumlarda plastik cerrah bir arkadaşı ile ameliyata giriyormuş...

Bu arada hambospara ve iklim sizlere çok geçmiş olsun...hambospara burnun şimdiden güzel görünüyor...tabii çok erken bantsız fotolarını bekleriz...

bir sorum daha olacakti kizlar simdi her doktorn hastasnin farkli iyilesme süreci arti alcisi varya.. bu emre beyde baya cok estetikci olmadgndanmi kaynaklanyor. cok fazla sislik olyor vede alcinin kalma süresi daha cok duydgm kadaryla.. naci celik mesla 1hafta icinde alci alnyo sislk morluk kalmyo, bars beyde iki alci yapilyo 5+5gun toplam 10gun alciyla gezyorsun, serhat tuncerde de 10 gun.. valla baskada bildgm yok suan bu drlari arastryorum.. kizlar karar vermek cok zor gercekten kafayi yicem yakinda:$

SİMGECİM TEŞEKKÜR EDERİM ..13 günümdeyım ben ve gayet iim .. simge yazmam gereken bütun bilğileri yazmış misal. eğer emre beyın sitesine girersen ilğilendiği branşları göreceksin .. misal yuz soymayı yapmıyor emre bey bunun için yönlerdirme yapıyor tavsiye edebileceği dr arkadaşlarına (bir arkadaşımda bu konuda emreyle görüştude) birde estetik dr tamponu içerde cok fazla bekletmiyorlar çünkü burun iç yapısını bilmiyorlarmış.kbb uzmanı netıcede branşı bu olduğu için her dokuyu cok ii biliyor.. ben emre beye gitmeden 9 ay araştırdım çok kişi ile konuştum emreye gittim ve işte bu dr dedim .. giden herkes benim gibi düşünüyor eminim .. ben memnunum doktorumdan seni cok ii anlıyorum kafan cok karışık wheatus inan bende ve benim gibi ameliyat olan herkes seni çok ii anlıyor .. kıme sorarsan ben cok memnunum doktorumdan diyecek sana .. emre bey ilk görüşmeden ücret almıyor ve en azından karar vermene yardım eder ve kafan rahatlar ya bir doktoru elersin yada emreye karar verirsin ki eminim ğidince diceksinki cok haklıymışın .. ücret konusuna gelince yapılan işleme göre değişiyor ve hastaneye görede .. emre bey bu konuda biras sıkıntıda herkesin işlemi farklı dedi ve gelince bana ben sitede böle okudum diyormuş ama işlemler cok farklı dedi.. ama burun ameliyatı fiyatı 3,5 milyardan başlıyor..bütun sorularının cewabı aslında emre bey de kıs .. biğün iş cıkışı ğit tatlım .. ben burda okurken aman diyodum ama gidince bir hedef koyuyorsun kendine ..umarım yardımcı olabilmişimdir canım arkadaşım .. bantlar ctesi cıkarmı bilmem ama cıkınca taze taze resimler koyucam .. hepinizi cok sewiyorum .. ya ctesi gidecek olan yokmu dr emreyyeeee =)

Merhaba kıslaaar , yoktum uzun zamandır...Orduya gittim ..orda internetim yoktu. Hambospara ve diğer ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun...wheatus cum bu ameliyat tabii ki çok önemli ve ince ince düşünmeli insan her ayrıntıyı, fakat bu kadar ayrıntıya girersen de bence işin içinden çıkamazsın...emre bey bana şişlik ve morarma konusunda anestezinin kalitesinin , cerrahın çalışmasının nasıl olduğunun önemli olduğunu ancak son ve en önemli faktör olarak da hastanın dokularının özelliği olduğunu kimi hastanın hiç morarmadığını kiminin daha fazla şişlik ve morluğu olduğunu anlatmıştı, bende alçı ve silikon 5 gün kaldı...sonraki 9 gün bant kaldı burun üzerimde...emre bey tampon kullanmıyor ve silikonun en az 5 gün kalmasınında burun içi iyileşmeyi çok güzel yaptığı ve bu sayede hastaların nefes problemlerinin en aza indiğini söylemişti..diğer arkadaşlar da yazarlarsa alçının ve silikonların kaç gün kaldığını daha yararlı olur...emre beyde uzun kalmıyo yani alçı hatta senin yazdıklarına göre en az alçı tutan emre bey oluyor bu durumda.....5 gün...neyse herkese selamlar.....

SERANEDAS HOŞGELDİNNN kıs aramıza tekrar..şimdi benim tampon işi biras farklı .. ben bayram haftasına sığdırdım.. ctesi ameliyat oldum pazar hastaneden cıkamdan emre gördü pteside bayramdı bayram boyunca emre bey sehir dışındaydı ama hergun telde ğörüştuk pinpirik ben =) cuma günü gittim bayram sonu yani ..tampon cıkınca o ten bantlrdan kapladı zate burnumu .. cuma alındı tamponlar ve ptesi tekrar gel dedi işe ğitmeden son bi kontrol edeyım dedi .. kontrole ğittim ptes i ..alcı cıkınca tamponlar cıkınca burnuma bastırdı burnun başladığı yerde çıt die ses geldi .. meğer oturmamış burnum ilk cuma ğünü ama ptesi yaptı bak ses yok dedi demek burnun oturdu dedi=) tabe burnumu actığı için yıne bantladık .. yarın tekrar ğidicem sanırım acacak bantları 13 ğün oluyor.. ama burnumu açsın istemiyorum böle pek bi sıkı geliyor bana böle daha mutluyum sanırım =)

serenades alci emre beye olup 9gunden fazla duran tanyorm 2hafta sis olan..belkide kisiden kisiye islemden islme degsyor ama eminim doktorun elide rol oynuyordur..

Hambospara tesekkür ederim:) galiba dedgn gibi görsmek gerekyor benmde malsef öyle bi lüksüm yok türkiyede yasamyorum. ama bakalm böyle giderse bi gidismde drlari gezer diger gidismdede kesin karar verms olurm.. eger olursam bu sekilde devam etcem herhalde.. bu aralar olmamayi dusunmeyide basladim ya diyorum bisi ters giderse öncekinden daha kötü olursa.. birde bakyorm okadar cok insan varki burda birden cok burun amelyati geciren hayatm boyunca burnundan sorunlu biri olarak gezmek istemyorum.. bir yil sonra birinin durmadan burnunda et olsmaya baslms amelaytdan sonra biri cökms biri dusms, böle bisi yasarsam al sana Allahn cezasi derim inan.. diyorum aklmdan silsem kapatsam tamamen bu konuyu o zamanda rahatlarm... rahatlarmym diyorm sonra kendi kendime ... ya peki amelyatdan sonra 2 3 ay piskolojin bozulursa nefes alamazsan durmadan böyle sorunlar yasarsan dahami cok rahatlamis olcaksin diyorum ve kalyorum...

wheatus demek gurbet eldesin :) tabi bu anlamda biras daha tedirğin olman cok normal neticede ha deyıp atlayıp gelemessin ama istersen cepten görüş emre bu anlamda ğörüşme yapıyor ama diğerlerini bilmiyorum ama bence yapanlar vardır ..emreden eminim netıcede hastasına verdiği özeni yaşadım ..ama sigara içmek yasak çünkü eti buyutuyormuş bunu patronumdan öğrendim o da olmuş ama cok siğara içtiği için yıne buyume yapmış ama bunu dr konuşmak ğerekiyor .. ama emre bana sordu bende nedenini sorduğumda en az 3 ay yasak çünkü yaraların ğeç iyileşir dedi.. ama ben zate kullanmadığım için sorun yok bende .. canım sen gelene kadar bayağı okur bayağı arastırmış olucaksın ğelince zate belli başlı olanlarla konuşcaksın .. ğelmeden de belirlediğin dr randevuyu ayarla yurt dışı olanlara dahada yardımcı olucaklarına eminimm ben bu anlamda ... umarım hersey yolunda giderr arkadaşım ..

Wheatus, ben serenades'e katılıyorum kesinlikle. Bende de alçı ve silikon 5 gün kaldı. Ve sonraki 1 hafta da burnum bantlı kaldı ki bu bandı emre bey özel olarak Amerika'dan getirmiş şişlikleri ve morlukları azaltan bir özel bant. Şekli bozulmasın diye takmıyoruz yani bu bandı. Tabii ki serenades'in söylemiş olduğu gibi morarma ya da şişme kişinin bünyesiyle, ten kalınlığıyla, ten rengiyle alakalı bi durum. O 2 hafta şiş kalan arkadaşı da bizzat görmediysen bence her duyduğuna inanmamalısın çünkü şiş derken, neye göre, kime göre şiş? Yani çok öznel şeyler bunlar. Kendi abarttığı kadar şişmemiş olması kuvvetle muhtemel. Ya da misal, ameliyat sonrası bakımını ihmal etmiştir güneşe çıkmıştır, 2 yastıkla yatmamıştır doğal olarak şiş kalır 2 hafta. Ya da o 2 hafta şiş kalan kişi her şeyi gerektiği gibi yapmıştır emre beyde de bi hata yoktur gene de şişer, bünye meselesi şişebilir yani olabilir. Tabii ki 2 haftanın sonunda eskiden nasılsan o şekle gelmiyor yüzün. Tabii ki belli bir şişlik kalıyor. Ve bu bütün doktorların hastalarında olan bir şey. livali resimlerini kaldırmadan önce incelediysen ameliyat olmadan önce bayağı zayıf bir suratı varmış ama 1. ayda bile bayağı toplu gözüküyordu yüzü. Hepimizin böyle bu. Ben ilk ameliyatımı bir estetik cerraha yaptırmıştım ve nefes açısından hiç memnun kalmamıştım, mesela o septumlarımı falan hiç ellememiş, olduğu gibi bırakmış hiç nefes alamıyordum. Emre bey burnun altını üstünü her tarafını nefes açısından en fonksiyonel olacak şekilde düzenlediği için ve en mükemmeli bulmadan bırakmadığı için şişiyor olabilir. Zaten suratın şişmesi ya da morarması önemli bir şey değil ki, hepi topu 2 haftada iniyor. Önemli olan sonucun güzel olması. Yani kızma ama şişme ve morarma aşamasında bile bu kadar tereddütün varsa ameliyat olmadan önce biraz daha düşün derim ben.. Doktor araştırmasından önce burun ameliyatı olmaya tamamen hazırla kendini. Şikayetlerini, olası riskleri göz önüne al. Şikayetlerin risklerden daha ağır basıyorsa gözünü karart ve ol. Yani ameliyat sonuçta bu, çok daha fazla ayrıntı var ve her şeyi garantiye alamazsın, şu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok. Doktor ameliyatını yaparken kalp krizi geçirir en basitinden burnun mahvolur kalır o şekilde. Risk her zaman her yerde var.. Ayrıca reha beyin mesela bütün hastaları memnundu ama tbay48 adlı arkadaş sonuçtan memnun kalmadı mesela yazdı geçen forumda. Dediğim gibi biraz da şans işi bu, sen yine de olabilecek en kötü şeyi düşün, bu burnun sana artık tak dedirtiyorsa riski miski gözün görmüyor zaten. Bana öyle olmuştu en azından. Sevgiler..

Bende emre beye amelıyat oldum sadece sıstım bıra hıc morarmam olmadı 5 gun sonra lacı ve sılıkonlar cıktı suan ıcın hersey cok ıyı gıdıyor bı kere karar verıldımı mutlaka olunması gereken bır amelıyat korkulacak bısey yok tabı morluk ve sıslıkler kısıden kısıye degısmekte aklnızda bulunsun

Burun alçısı ve içindeki silikonun kaldığı süre ve morarmanın vs...şişmenin ne kadar olduğu hastadan hastaya ve yapılan ameliyata göre değişiyormuş ...yani 3.kez ameliyat olanla ilk kez ameliyat olanda veya burun içinde burun eti vs..de müdahale edilenle edilmeyende değişiyor...ayrıca insanın cillt kalınlığı bile bu durumu etkiliyormuş..bu bilgileri sıcağı sıcağına emre beyin hastası dr.didem hanımdan alıyorum..:) saolsun kuzenim olur kendileri...

Son düzenleyen: Moderatör:
İLKİM TEKRAR geçmiş olsunnnn .. artık sende coğunu atlattın ...hayırlı olsunn ...fucerde ctesi ameliyat olcaktı ii haberlerini bekliyoruzz ..

bugun burdan emre beyın yanına gidecek yokmu 6 -6:30 civarları ? ctesi gittim bir kız vardı sordum kk misin die yok dedi =) ne ğüldüm kendime sonraa =)

bugun burdan emre beyın yanına gidecek yokmu 6 -6:30 civarları ? ctesi gittim bir kız vardı sordum kk misin die yok dedi =) ne ğüldüm kendime sonraa =)

hehehehe benim 5 ocakta 1 senem dolucak o tarihe yakın ararlar orda olursam denk gelirsek yazarım burdan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…