Merhaba kıslaaar , yoktum uzun zamandır...Orduya gittim ..orda internetim yoktu.Hambospara ve diğer ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun...wheatus cum bu ameliyat tabii ki çok önemli ve ince ince düşünmeli insan her ayrıntıyı, fakat bu kadar ayrıntıya girersen de bence işin içinden çıkamazsın...emre bey bana şişlik ve morarma konusunda anestezinin kalitesinin , cerrahın çalışmasının nasıl olduğunun önemli olduğunu ancak son ve en önemli faktör olarak da hastanın dokularının özelliği olduğunu kimi hastanın hiç morarmadığını kiminin daha fazla şişlik ve morluğu olduğunu anlatmıştı, bende alçı ve silikon 5 gün kaldı...sonraki 9 gün bant kaldı burun üzerimde...emre bey tampon kullanmıyor ve silikonun en az 5 gün kalmasınında burun içi iyileşmeyi çok güzel yaptığı ve bu sayede hastaların nefes problemlerinin en aza indiğini söylemişti..diğer arkadaşlar da yazarlarsa alçının ve silikonların kaç gün kaldığını daha yararlı olur...emre beyde uzun kalmıyo yani alçı hatta senin yazdıklarına göre en az alçı tutan emre bey oluyor bu durumda.....5 gün...neyse herkese selamlar.....
bu da Emre bey'in gerçekleştirdiği ameliyattan sonraki burnukimm;
şutarafagitti
lütfen resme alıntı yapmadan yorum yazın..! a.s.
bugun burdan emre beyın yanına gidecek yokmu 6 -6:30 civarları ? ctesi gittim bir kız vardı sordum kk misin die yok dedi =) ne ğüldüm kendime sonraa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?