• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

kızlar bende ikinciameliyatımı olucam doktoruma karar verdim...ama revizyonla ilgili yazılanları okuyunca korktum...emre bey hangi sehirde??

merhaba ben de şubat 2011 de emre ilhan a revizyon ameliyatı oldum.kesinlikle pişman olmazsınız.benim ameliyatım da kıkırdak doku transferi gerekti.ilk ay berbat geçti.görünen bir çok kusur vardı.ikinci ayda öyle diyebilirim. ama şimdi yüzüme yakıştığını görüyorum.gittikçe zarif bir hal alıyor.ve çevremdeki herkes iyiy ki olmuşsun diyor.keşke ilk ameliyat için istanbul a gitseymişim.Emre İlhan gerçekten de başarılı ve yetenekli bir doktor.

arkadaşlar forumda saatler geçirdikten sonra emre ilhan'la görüşmeye gitmeye karar verdim. Görğşmeden ücret alıyor mu acaba? bi de görüşmede burun çizimi yapıyo mu? emre ilhan'ın hastalrı yardımcı olursanız çok sevinirim.:3::3::3:

ben de kk de okuduklarımdan sonra emre bey'den randevu almayı düşünüyorum kısa zaman içinde ama ameliyat sonrası beni korkutuyor kızlar yakın zamanda operasyon geçirenler biraz daha bilgi verebilir mi?

canım resımlerını goremıyorum bende emre beye amelıyt olmayı dsunuyorum çook merak ettım brnunu bna mail atamısınnnn :):40:

ben de kk de okuduklarımdan sonra emre bey'den randevu almayı düşünüyorum kısa zaman içinde ama ameliyat sonrası beni korkutuyor kızlar yakın zamanda operasyon geçirenler biraz daha bilgi verebilir mi?

18nisan'da ameliyat oldum emre bey'e ve şu an inanılmaz mutluyum=) bu başlıkta anlatmıştım hatta sürecimi. ağrıdan eser kalmadı ki zaten kimseyi inandıramasam da benim canım gerçekten hiç acımadı ya=) sakın korkma korkulacak bir şey değilmiş hiç. biraz sıkıntı oluyo sadece ama sonucu görünce değermiş diyeceksin. zaten emre beyle bir kere konuşsan sen de hemen karar verirsin bence ameliyata=)

arkadaşlar forumda saatler geçirdikten sonra emre ilhan'la görüşmeye gitmeye karar verdim. Görğşmeden ücret alıyor mu acaba? bi de görüşmede burun çizimi yapıyo mu? emre ilhan'ın hastalrı yardımcı olursanız çok sevinirim.:3::3::3:

eğer çizim yapılacaksa o görüşme ücretli oluyor ama ben ilk görüşmemde tasarım yaptırmadım sadece konuşmaya gittim ücretsizdi. aldığı ücreti ameliyat fiyatından da düşüyor zaten

Son düzenleme:
kızlar peki ameliyat sonrası yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz refakatçi babında bi eş dost ?

evet benim annem yanımda kalmıştı. ameliyattan sonra 2 gün ayaklarım çok uyuşuyodu yürüyemiyodum destek almadan. hem de burnunun temizliğini yapman gerekecek ona da yardımcı olur, yemek yemeye, kıyafetlerini giymene... bu yüzden bi refakatçi bulunsun yanında hem de gerek olduğunda yardımcı olur hemen hemşireyi çağırır.

Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:

bana biraz daha bilgi verir misiniz kizlar, ikinci bir ameliyar olan var mi emre beyde ? nasil oldu nasil gecdi tehlikesi var mi diye, cok merak ediyorum mesajlarinizi bekliyorum...selamlar

peki taksit olayı fln oluyor mu? önceleri hastane seecenekleri varmış bide...

onu ben de merak ediyorum bak,, taksit olup olmadığı benim için de önemli.. bilen birileri cevap verir herhalde;)

mervegün, sende mi emre beye olmaya karar verdin canım :)

şu an için öyle gözüküyor canım.. düşündüğüm diğer yerden korktum açıkçası çok fazla şikayet var.. üç kuruş fazla verir işimi sağlama alırım diyorum:)

onu ben de merak ediyorum bak,, taksit olup olmadığı benim için de önemli.. bilen birileri cevap verir herhalde;)

şu an için öyle gözüküyor canım.. düşündüğüm diğer yerden korktum açıkçası çok fazla şikayet var.. üç kuruş fazla verir işimi sağlama alırım diyorum:)

ben 9 agustos ameliyat olucak hastasiyim ben sahsen sormadim ama mesela kredi karti kullanabiliyormuyuz diye sormustum emre bey gorusme aninda 5 bin tl yi nakit aliyor sigorta vs,,taksit olmuyor diye bilgi verdi asistani kizlar ve eylul ayincan sonra fiyatta biraz 500 tl-1000 tl arasi artis olabilirmis bende hemen artistan once tarihi aldim :)..

Ben de 2 seneden uzun süredir Emre Beyi takip ediyorum, ona ameliyat olmak istiyorum. Ben onu ilk keşfettiğimde ameliyatları 2500 TL ye yapıyordu. Sonra 4 bine sonra 5 bine çıktı şimdi tekrar artıcakmış :( Sanırım ben hiç bir zaman ameliyat olamıcam :43:

arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzden:( aslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum:( erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. emre beyi netten araştırdım. baktım burda 700 sayfası var. herhalde iyi bir doktordur diye düşünüyorum. fiyat da az buz değil 5 bin tl. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü:( 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden...

Back