• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

senin için karşıya tasinabiliriz canım...:P
emre ilhan cagirdimi karşıda muayenehanesi demiooosuuuuuuuun ama...:P

taşının hepinizi buraya bekliyorum
ya muayehaneye babam arabayla götürüyo ben tek gitmiyom :emir_bebek: gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3

ya ben bilmıyodum bunu.. Herşeye care var ozaman dogru ben boşuna endişe yapıyorum ozaman:1hug:

hiç endişe yapma yaa bn 4 ay once gecrdım rınoplisti sandımkı daha ıyı daha guzl olurum hiçte güzl olmdm agldım agldm acıldım sımdı dktor arıyorum kendınme artık uzulmkten vazgctım sennde sorunun hernyse hersyın bı cozumu var

Sersa canıım geliyosun dimi buluşmaya ??
Hayat zaten tamam.. Tumoşda tamam:) şu sıralar istanbula konmuş olması lazım:emir_bebek:

selam kızlar ben döndüm antalya ma :)
istanbul maceram bitti çok şükür zor bi şehir çok zorlandım araç falanda olmadığı için neyse sonuç herşeye değdi :)
ameliyatım mükemmel geçti 1 tane bile ağrı kesici almadım şişliklerim 4 gün içinde indi morarma çok az oldu yani herşey 2 haftalıkmış bugün tam iki hafta oldu ve ne morluk ne şişlik var :) Emre bey süper ilgili bi doktor ve nazik kesinlikle doğru bi karar vermişim şu haliyle bile burnumdan çok memlunum ki şuan hala şeklini almamışken bile herkes çok beğendi :) herşeyden önce artık uyurken nefes alabiliyorum ağzım açık değil :) bi kemerim yok :) ve burnum tam hayal ettiğim gibi oldu çok mutluyum çok emre bey derim başkada bişey demem yani :lepi:

kızlarrrr fotolar albümde :) pek net değil çünkü cep ten çektim ama genede fikir verir sanırım :)

istanbul maceram bitti çok şükür zor bi şehir çok zorlandım araç falanda olmadığı için neyse sonuç herşeye değdi :)
ameliyatım mükemmel geçti 1 tane bile ağrı kesici almadım şişliklerim 4 gün içinde indi morarma çok az oldu yani herşey 2 haftalıkmış bugün tam iki hafta oldu ve ne morluk ne şişlik var :) Emre bey süper ilgili bi doktor ve nazik kesinlikle doğru bi karar vermişim şu haliyle bile burnumdan çok memlunum ki şuan hala şeklini almamışken bile herkes çok beğendi :) herşeyden önce artık uyurken nefes alabiliyorum ağzım açık değil :) bi kemerim yok :) ve burnum tam hayal ettiğim gibi oldu çok mutluyum çok emre bey derim başkada bişey demem yani :lepi:

hosgeldin canim...mutlu burun sahipleri kulübüne sende hosgeldin...:lepi:

Sersa canıım geliyosun dimi buluşmaya ??
Hayat zaten tamam.. Tumoşda tamam:) şu sıralar istanbula konmuş olması lazım:emir_bebek:

valla kondum istanbula ama yanlis havaalanina...:P :D nezaman falan anlastinizmi siz kizlar...bu arada party yapmak isteyen varsa benim buraya gelsin...3 yatak odasi 2 banyo bi calisma odasi kocaman salon ve mutfagim var...:P gihaghsaghakjhgakjgagaga -tatlicadiarzu-

canım çok geçmiş olsun süper bi burun olmuş çok beğendim :emir_bebek:

valla kondum istanbula ama yanlis havaalanina...:P :D nezaman falan anlastinizmi siz kizlar...bu arada party yapmak isteyen varsa benim buraya gelsin...3 yatak odasi 2 banyo bi calisma odasi kocaman salon ve mutfagim var...:P gihaghsaghakjhgakjgagaga -tatlicadiarzu-

canım benim hoşgeldin istanbula nerde kalıyorsun şimdi semt olarak tek mi kalıyorsun o koca evde :ecrin_bebek:

canım bende cok merak ettım resımlerı ama goremıyorum teklıfı kabul edersen sevınırım

Back