• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

selam kizlar ben burda yeniyim ama sizlerin yazdiklarini okuduktan sonra emre beyle ameliyat olmaya karar verdim gecen persembe ameliyat oldum yarin silikonlar cikicak su an dogru 1 karar verdigime inaniyorum insallah alcilm ciktigindada ayni seyleri dusunurum beni arkadas olarak eklerseniz resimlerimi sizlerle paylasablirim buarada tumena seninle bugun doktor beyin muaynanesinde karsilastik yaninda oturuyodum yuzum biraz sis oldugunda kimseyle fazla konusmaya cekiniyodum

canım çooookkkk geçmiş olsun
fotoları bekliyoruz Şeniz

elapr resimlerden buraya koyarsan pls benim alt kismi kes...yada photosopla biraz liposuction yap...:P kgjaklgjaklgjalgagaga

cok tatli hatunlarsiniz...Şeniz :)

naptınız bakim nasıl geçti hatunlar Şeniz
elapr foto nerde :kedi:
hadi ekleyin hepinizi bi arada görmek istiyorum opuyorumnanaktan

arkdslar emre beye amlyt olupta begendiğim gibi yapmadı dıyen oldumu hiç sorun yasayan bıde prof ahmet karacalar dıye bı doktor var ona olan varmı yada sanınıduyan muyanesı 185 tl miş sizce muyaneye bukadr para alan doktorlar cokmu ıyı yksa cokmu paracı çözemdm.muyanesı ucretısz olanlar ıyı doktor deılmıde almıyo off kafam kazan oldu

arkdslar emre beye amlyt olupta begendiğim gibi yapmadı dıyen oldumu hiç sorun yasayan bıde prof ahmet karacalar dıye bı doktor var ona olan varmı yada sanınıduyan muyanesı 185 tl miş sizce muyaneye bukadr para alan doktorlar cokmu ıyı yksa cokmu paracı çözemdm.muyanesı ucretısz olanlar ıyı doktor deılmıde almıyo off kafam kazan oldu

canım burdaki bütün tecrübeleri okuduysan kararını verebilirsin
ben hiç denk gelmedim memnun olmayana
Emre bey çok iyi bi doktor çok ilgili
ahmet karacalar'ı hiç duymadım canım
muayene ücretine göre değerlendirme doktorları emre beyde muayene ücreti alıyor ilk görüşme ücretsiz kararını verirsen 2.görüşmeden ücret alınıyor 150 tl
ama ameliyat ücreti içinde olarakda muayene ücreti vermeyebilirsin canım

canım burdaki bütün tecrübeleri okuduysan kararını verebilirsin
ben hiç denk gelmedim memnun olmayana
Emre bey çok iyi bi doktor çok ilgili
ahmet karacalar'ı hiç duymadım canım
muayene ücretine göre değerlendirme doktorları emre beyde muayene ücreti alıyor ilk görüşme ücretsiz kararını verirsen 2.görüşmeden ücret alınıyor 150 tl
ama ameliyat ücreti içinde olarakda muayene ücreti vermeyebilirsin canım

anldım canım saolasın.

elapr resimlerden buraya koyarsan pls benim alt kismi kes...yada photosopla biraz liposuction yap...:P kgjaklgjaklgjalgagaga

cok tatli hatunlarsiniz...Şeniz :)

Koyucam tatlıım.. ne var alt kısmında yahuu milletin gözü gönlü açılsınnzemuszemus

Sersacım senide andık keşke gelebilseydi diye Emre Beyede canlı yayınla bağlandıklaelaelaelaelae

Koyucam tatlıım.. ne var alt kısmında yahuu milletin gözü gönlü açılsınnzemuszemus

Sersacım senide andık keşke gelebilseydi diye Emre Beyede canlı yayınla bağlandıklaelaelaelaelae

hadi ya süpersiniz kızlar Şeniz
ama fotolar nerde :kedi:

canım benim çok acıdı mı mafoldumben gerçi şarap acısını dindirmiştir :içelim: Şeniz
orada ne yazıyo şimdi

burun ameliyatini narkozsuz olsam sanrim bukadar acimaz...benim yaptirdigim yere pek kimse yaptirmaz...cok aciyor diye...:)

stand and fight...live by your heart...always one more try...im not afraid to die... yaziyor canim...manowar diye bir grup var onun heart of steel sarkisi sözleri...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tumenaaa deli kızz dövdürtmüş kendinii:)

geçmiş olsun çok cesaretlisin valla

Back