• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Merhaba kizlar, dr. emre beyin burun estetiği için ortalama fiyatı nedir acaba benimle biri paylaşabilir mi? sanirim bende emre beyi tercih edecegim sayenizde. :)

vuuu tumoş her yerini dövdürtmüş meğersemm...
güzelmiş dayak yediğin yerler , beğendimlülülülülülü
kibar duruyor.. ben öyle büyük dövmeleri sevmiyorum ufak,zarif ve anlamlı olmalı olucaksa yerimseniben

Merhaba kizlar, dr. emre beyin burun estetiği için ortalama fiyatı nedir acaba benimle biri paylaşabilir mi? sanirim bende emre beyi tercih edecegim sayenizde. :)

4000 den başlıyo hastaneye göre değişiyor canım.. Yinede Emre Beye bi görün daha sağlıklı bilgi alırsın

Evet evet sende Emre Beyi seç,aramıza yeni insanlar katılsınnn..zemuszemuszemuszemus

vuuu tumoş her yerini dövdürtmüş meğersemm...
güzelmiş dayak yediğin yerler , beğendimlülülülülülü
kibar duruyor.. ben öyle büyük dövmeleri sevmiyorum ufak,zarif ve anlamlı olmalı olucaksa yerimseniben

merci sekerim...:) dövülmekten hoslaniyorum...lol ;)

bende sevmiorum kocaman öcülü böcülü seyler...hatunlara zaten yakistiramiyorumda...yaslandiginda cok igrenc görünüyor...:)

Son düzenleyen: Moderatör:

elapr söylemis zaten fiyatini...ben bizim sayemizdeki kisma gelcem...güzel burunlarimizmi yoksa neseli kisiliklerimizmi bu tercihini kolaylastirdi...kaydirigubbakcemile3 :P

bu arada asminden ses çıkmıyo
asminnnnnnnn nerdesin canım döndün mü antalyaya :1hug:

Bakin diyorum ki hos sobbet geyik guzel seyler, hepimiz yapiyoruz. Ama buraya bilgi almaya geliyor insanlar, 240 sayfa yazi var ama toplasan 40 sayfasi konuyla ilgili...

İnsanların bilgi almaya geldiği doğru da senin neden geldiğini ben hiç anlayamadım doğrusu... Bunları sölemeye mi geliyosun, can sıkıntısı yani???

hayat bende istanbuldayım cnm
uygun olursam görüşme yaparsanız bende katılmak isterimopuyorumnanaktan
ben emre beyin hastası değilim
kabul ederseniz tabi:kedi:

Tabi ki gelebilirsin Dream, doktorlarımız ayrı olsa da kalplerimiz bir olsun opuyorumnanaktan

Öncelikle beni seven herkese teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Ben Suriye asıllıyım Tumena, öle arapça yazmayı filan pek bilmem ama arapçayı full anlarım ihtiyacın olursa kaydirigubbakcemile5
Bence sırf bu ekibe katılabilmek için bile Emre Beye ameliyat olmaya değer. ınsan şurda dertlerini unutuyo valla. O kadar sıcak bi ortam yani. Tabi burunlarımızın güzel olmasından da kaynaklanıyor bu neşe. Benim şirketten bi arkadaş Emre beyden randevu almış o da olcak galiba. Emre bey güzel burunlu hastalarını saldı ortalığa artık sırtı yere gelmez :lepi:

Tumena kafayı sıyırdı gördüğünüz üzere...kafamçokkarıştı

ben o dediğin yasaklı fotolara bakktıımmmmakannehir
ama hiçte midem bulanmadı, bizde aynı operasyonlardan geçtik diyemidir nedir tek tek inceledim hepsinii..:icecream: midesizmiyim neyim anlamadımkiifisfisfis

paylaşımın için teşekküler acayip merak ediyodumm, çok iyi olduuopuyorumnanaktan

tumena sen bıkmadın mı burun araştırmaktan artık
o görüntüler çok kötüydü ya yüzümü buruştura buruştura baktım :bbo:
allah bilir şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur :ecrin_bebek:

Back
X