Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar, dr. emre beyin burun estetiği için ortalama fiyatı nedir acaba benimle biri paylaşabilir mi? sanirim bende emre beyi tercih edecegim sayenizde. :)
vuuu tumoş her yerini dövdürtmüş meğersemm...
güzelmiş dayak yediğin yerler , beğendimlülülülülülü
kibar duruyor.. ben öyle büyük dövmeleri sevmiyorum ufak,zarif ve anlamlı olmalı olucaksa yerimseniben
Merhaba kizlar, dr. emre beyin burun estetiği için ortalama fiyatı nedir acaba benimle biri paylaşabilir mi? sanirim bende emre beyi tercih edecegim sayenizde. :)
ekledim canim bi kac tane...bi cogunu ekliyemedim...idare et artik...:)
elapr söylemis zaten fiyatini...ben bizim sayemizdeki kisma gelcem...güzel burunlarimizmi yoksa neseli kisiliklerimizmi bu tercihini kolaylastirdi...kaydirigubbakcemile3![]()
kısslarr bısı sorcam emre beye muhayene ücretlımı ve ücretını gıden varsa yazarmısınız
oooo süper albüm olmuş tumena tşk. Şeniz
çok şık olmuşsun bayıldım fıstıkım opuyorumnanaktan
tsk ederim canim...Şeniz
bak sen istedigin diye gece gece haril haril resimler eklemeye calistim...:)![]()
bekleriz canim...bizim kapimiz herkese acik...:)
Emre Beyin hastası değilsin hımm olsun senide hastası yaparız ozamanlaelaelaelaelae
cnm ben yusuf beye ameliyat oldumsengözlerimebaksanab
20 gün olucak nerdeyseyerimseniben
Bakin diyorum ki hos sobbet geyik guzel seyler, hepimiz yapiyoruz. Ama buraya bilgi almaya geliyor insanlar, 240 sayfa yazi var ama toplasan 40 sayfasi konuyla ilgili...
hayat bende istanbuldayım cnm
uygun olursam görüşme yaparsanız bende katılmak isterimopuyorumnanaktan
ben emre beyin hastası değilim
kabul ederseniz tabi:kedi: