E
EU3
Ziyaretçi
hayat bende istanbuldayım cnm
uygun olursam görüşme yaparsanız bende katılmak isterimopuyorumnanaktan
ben emre beyin hastası değilim
kabul ederseniz tabi:kedi:
bekleriz canim...bizim kapimiz herkese acik...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin diyorum ki hos sobbet geyik guzel seyler, hepimiz yapiyoruz. Ama buraya bilgi almaya geliyor insanlar, 240 sayfa yazi var ama toplasan 40 sayfasi konuyla ilgili...
valla canim...bastan sona kadar okusanda söyle birsey var...hep ayni seyler yazilir burun...ameliyat ve doktor hakkinda...bizim burda eglenmemiz neden bukadar göze batiyor sahsen anlamadim...ama anlamak gibi bir niyetimde yok...:)
yeni gelenler zaten direk soruyor merak ettikleri birsey varsa...bazilari bastan sona herseyi okuyor...tercih meselesi...sorusu olan sorar...kesin cvpta alir...okumak isteyen okur 28272727 sayfayi...ben sahsen firindan taze cikmis ekmegi tercih ederim...
gelip burda niye geyik sohbet vs. yapiyorsunuz diyenler bundan sonra düsüncelerini kendilerine saklasinlar lütfen...ve bunu kötü anlamda söylemiorum...malum yanlis anlasilmakta bir numarayim...:)
ahahahahgakhgagaga ayyyyyyyy canim banlandimmi diye kontrol edermisteeeeeeee...bende sasirdim ban yemedigime... artik uslandim...söylicem birsey varsa söylüorum yine amaaaaaaaa cici cici sekilde... bakalim nekadar sürcek bu cicilik... yine gelir biri en stresli günümde bla bla yapar bende bla bla yaparim ona...kafamçokkarıştı
ben 23. trye gelmiorumki...kontrol 23. demistim...dikkatli okuyunuz pls... ölmesem sag kalirsam ki benim yasam tarzimda bu bazen cok zor...21. geliorum...25. sabah dönüorum...yani o aralar görüsebiliriz...hatta dövme yaptircam zamanim olursa...yaptirmak isteyen baska biri varsa...arkadas bir sise whisky icin tüm vucudunuzu döver...
bende seni seviorum hayat...:) elapr ve sersa adinada söylemek isterdim ama pek emin degilim sana karsi olan sevgilerinden...lülülülülülü
bekleriz canim...bizim kapimiz herkese acik...:)
tumena canım sen bundan sonra bu tür şeylere cevap verme lmaz:
korkuyorum valla ya :sinifsinif:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Emre Beyin hastası değilsin hımm olsun senide hastası yaparız ozamanlaelaelaelaelae
ben dövdürtmem kendimiii tahmin edersinizz öyle bi olaya girsem istanbul ayağa kalkar çığlıklarımdan:gitme: sen nasıl yaptırcan tumena merak ettim doğrusuu dayanabilcenmii:uhm:
+
bizde seviyoruzz hayatııııı zemuszemus
su an 4 dövmem var zaten elapr...hem ben dayanikli hatunumdur...tamam tamponlar cikarken ölmek istedim ama orayi karistirmayalim...:) burun ameliyatinin narkossuz halidir dövme yaptirmak...delikafadulden
Ne ara yaptırdın o 4 dövmeyiii akannehir
aç göster çabukk nerende ne varsakaydirigubbakcemile3
:lepi:
burun burun burun...sonra demesinler hep geyik yapilio...burun...
tumenaaaaa süpersin tatlım Şeniz
bu sefer nerene ne yaptıracan hihoyyyt:jeyyar:
Şeniz
ayaklarima yaptircam...:) cok aciyacagini biliorum ama kafaya birsey taktiysam o yapilmali...tüm istanbul cigliklarimi duycak...-tatlicadiarzu-
ah canım benim kıyamam sana ben :teselli: Şeniz
tumena dövmelerinin şekillerini anlamlarını açıklasana çok net değiller sengözlerimebaksanab
1 ?
2 ?
3 ?
4 ?
birinci göz sekli...
ikinci arapca ismim ve dogum tarihim...
ücüncü arapca love...
dört arapca peace...ama bunu adam güzel yazmadi ilerde düzelttircem...:)
yeni dövmeler yine yazi olcak ama arapca olmicak...tam olarak ne onu henüz bende bilmiyorum...:)
aaaaakannehir canım arapça biliyor musun peki
nerden geliyo bu arapça tutkusu
hem niye arkadaşının düğününde çektiğin fotolardan albümünde yok sengözlerimebaksanab
foto istiyorummmmmmm Şeniz