Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkdslaar REVIZYON AMLYTNI EMRE BEYE OLAN VARMI TAVISYE EDERMISNZ MODERN MI CALISIYO YOKSA DOAL GORUNMLU BURUNLARMI KIMILERI DOAL OLSUN DIE BURNUNN UCUNU BERBAT BIRAKIYODA TAVSIYE EDICEK OLAN ARKDSLAR YADA REVIZYON GECIRENLER BİLGİLENDRRSENZ SEWNIRIM
[sıze="2"]canım sen nasıl istersen emre bey onu yapıyor
tumenanın fotolarına bakabilirsin onun revizyon oldu
çok güzel burnu var [/sıze]
merhaba arkdslaar REVIZYON AMLYTNI EMRE BEYE OLAN VARMI TAVISYE EDERMISNZ MODERN MI CALISIYO YOKSA DOAL GORUNMLU BURUNLARMI KIMILERI DOAL OLSUN DIE BURNUNN UCUNU BERBAT BIRAKIYODA TAVSIYE EDICEK OLAN ARKDSLAR YADA REVIZYON GECIRENLER BıLGıLENDRRSENZ SEWNIRIM
tumenanın resımlerını gordum bayıldım resmen fakat bnm sorununm tumenayla aynımı nılmıyorm cnku kısaltıldı burnum uzatıtrcam bırz yaı ben tumena bilgilndrrsen cok sewnırım fıyat konusndada emre bey konusundada tabı revızyon olan tum arkdslardan.
ilk olarak tsk ederim burnumu begendigin icin...:)
emre bey nasil burun istersen öyle burun yapar sana canim...istedigin burunu iyi anlatman lazim...
revizyon konusuna gelince bence bana göre emre bey bu konuda 1 numara...zaten ondan kendisini sectim...emre bey baskalarinin kötü yaptigi burunlari paso düzelttigi icin bu konuda baska doktorlara göre daha tecrübelidir...
fiyat canim 4000tl den basliyor...
burun ucunumu uzattıracaksın olurmukı? Bende kısattıracam :d
anlşdım canım tesekkur ederım sen nıe revızyon oldun pekı burnun dı gorunumune baklırsa zten gayet guzl b burnun vardı sanırım indirim yapıomu yanı fıyatta yardımcı oluyomu nefes sorunn olmadı dımı amlyt sonraısı
evet kaburgadan kıkırdak ve kemık alınıp eklenıyo cok kısa yapılnlara cunku canım domuz burunlu gıbıyım bırz daha zor bır mudahale ama tıpta bi ölüme care yok:))))
Emre Bey herşeyi yapar.. Eğer bi gün ölüme çare bulunursa onuda Emre Bey bulur zaten lülülülülülü
ama tumenanında dediği gibi kim ister ki..
bu arada canım saçların gayet güzel olmuşş.. nesini beğenmedinki.. ama hep koyu renk saç kullanıyosan birden açılınca tuhaf geliyo banada öle olmuştu.. zamanla alışıyosunyerimseniben
sersa da buralarda fakat hayat kayıpakannehir
evet kaburgadan kıkırdak ve kemık alınıp eklenıyo cok kısa yapılnlara cunku canım domuz burunlu gıbıyım bırz daha zor bır mudahale ama tıpta bi ölüme care yok:))))
tumena burda mı sabahladın sen :içelim:
hani senin kariyer planların klava:naniknanik
Emre Bey herşeyi yapar.. Eğer bi gün ölüme çare bulunursa onuda Emre Bey bulur zaten lülülülülülü
ama tumenanında dediği gibi kim ister ki..
bu arada canım saçların gayet güzel olmuşş.. nesini beğenmedinki.. ama hep koyu renk saç kullanıyosan birden açılınca tuhaf geliyo banada öle olmuştu.. zamanla alışıyosunyerimseniben
sersa da buralarda fakat hayat kayıpakannehir
Emre bey burundan başka bölgelerlede ilgileniyor mu acaba?