• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Tumena kafayı sıyırdı gördüğünüz üzere...kafamçokkarıştı

ben o dediğin yasaklı fotolara bakktıımmmmakannehir
ama hiçte midem bulanmadı, bizde aynı operasyonlardan geçtik diyemidir nedir tek tek inceledim hepsinii..:icecream: midesizmiyim neyim anlamadımkiifisfisfis

paylaşımın için teşekküler acayip merak ediyodumm, çok iyi olduuopuyorumnanaktan

tumena sen bıkmadın mı burun araştırmaktan artık
o görüntüler çok kötüydü ya yüzümü buruştura buruştura baktım :bbo:
allah bilir şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur :ecrin_bebek:

puahhaha tumena yarıldım ya=D süper mesaj yazmışsın..

.....:)

Son düzenleyen: Moderatör:
profilimdeki resmim 25. günkü halim. şimdi şişliklerim indi. çok memnunum burnumdan. emre bey gerçekten harika biri.

elapr nerelerdesin ya
tumena da yok kaç zamandır
hayatı hiç söylemiyorum zaten

ben cok mesgul bir bayanim...kariyer merdivenlerini yavas yavas cikarken bazen iste baska seylere zaman bulamiyorum :P...sositososito ek olarakta moralim bozuk oldumu yalnizligi tercih ederim...yoksa sacmaladikca sacmalyabilirim...:D

hayatta benim gibi olsa gerek...dert üstüne dertle ugrasiyordur...:sinifsinif:

gamze hosgeldin...burun güsel olmus...ve sersa gamze sayesinde isminide ögrenmis oldum...:) kafamçokkarıştı

ben cok mesgul bir bayanim...kariyer merdivenlerini yavas yavas cikarken bazen iste baska seylere zaman bulamiyorum :P...sositososito ek olarakta moralim bozuk oldumu yalnizligi tercih ederim...yoksa sacmaladikca sacmalyabilirim...:D

hayatta benim gibi olsa gerek...dert üstüne dertle ugrasiyordur...:sinifsinif:

gamze hosgeldin...burun güsel olmus...ve sersa gamze sayesinde isminide ögrenmis oldum...:) kafamçokkarıştı

çocukta yaparım kariyerde demen lazım senin canım ya ya :hulya::emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
havanı yesinler senin Şeniz
noldu kimler bozdu moralini bakalım :çok üzgünüm:
evet kuzim ismimi söylemiş öğrenmiş oldunuz şakkıdı

bu arada saclarimi boyattim ama hic güzel olmadi...:sinifsinif: zevksiz rus karilarina benzedim...arkadasim ruslarin oturdugu biyerde oturuo artik onlara katilabilirim...kimse anlamaz rus muyum türk müyüm die...:sinifsinif: :P
neyse bu aksam yada yarin baska renge boyicam...:P lgjdaklgjagkajggaagagaga...

canım ben saçlarını beğendim güzel duruyo
dikkat et birdaha boyarken yanmasın saçların

çocukta yaparım kariyerde demen lazım senin canım ya ya :hulya::emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
havanı yesinler senin Şeniz
noldu kimler bozdu moralini bakalım :çok üzgünüm:
evet kuzim ismimi söylemiş öğrenmiş oldunuz şakkıdı

hava atmadim...:( ama herkes gibi bende kariyer yapmak istiorum tabiki...en gec bes sene sonra olmak istedigim yerde olmak istiyorum...birgün filmlerde falan make up artist Mevlüde Türk diye okursaniz sasirmayin...:D :P bak simdi hava attim...:P

top secret miydi isim...öyleyse ben birsey okumadim...görmedim...duymadim...serpilcim...:1ninca:

canım ben saçlarını beğendim güzel duruyo
dikkat et birdaha boyarken yanmasın saçların

canim gercekte cok berbat duruyor...resimdeki gibi dursa bisi demicem...ama renkler cok karisik...alisamadim bi türlü...:sinifsinif:
almanlarin doktorlari gibi kuaförleride beceriksiz...terk etcem bu ülkeyi...:D
saclar yanarsa asker trasi yaptirip ejderha dövmesi yaptiririm kelleye...hep istemisimdir öyle bir dövme...:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
hava atmadim...:( ama herkes gibi bende kariyer yapmak istiorum tabiki...en gec bes sene sonra olmak istedigim yerde olmak istiyorum...birgün filmlerde falan make up artist Mevlüde Türk diye okursaniz sasirmayin...:D :P bak simdi hava attim...:P

top secret miydi isim...öyleyse ben birsey okumadim...görmedim...duymadim...serpilcim...:1ninca:

kaydirigubbakcemile3 Mevlüde Türk demek gizli bişeyimiz kalmadı bu arada Şeniz
o zaman tekrar diyim havanı yesinler Şeniz

canim gercekte cok berbat duruyor...resimdeki gibi dursa bisi demicem...ama renkler cok karisik...alisamadim bi türlü...:sinifsinif:
almanlarin doktorlari gibi kuaförleride beceriksiz...terk etcem bu ülkeyi...:D
saclar yanarsa asker trasi yaptirip ejderha dövmesi yaptiririm kelleye...hep istemisimdir öyle bir dövme...:lepi:

canım dön ülkene kariyerini de burda yap turkbayragi kaydirigubbakcemile
oranın havası kötü doktoru kötü kuaförü kötü sengözlerimebaksanab

Back