- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Ona o zaman: kocasına yeterli kadar cilve yapmadi derler... Veya hünkar begenmedi de mi geri cevirdi hatunu...
Ay dayanamadım son kez yazıyorum. Kanlı çarşafı gururla sergileyenin de isteyenin de nesli tükenir umarım. Midem bulandı. Sanırım hayatta sizi tek değerli yapan şey bekaretinizmiş. Evlendiğinize göre artık o da gitti. Çok geçmiş olsun değersizsiniz artıkŞuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim
tabi tabi.. eline erkek eli değmemiş olacak ama her türlü işve cilveyi bilecek.
perhiz ve lahana turşusu mevzuu
Düşünüyorum da. O ceyiz dükkanlarda absürt derecesine gözüken "fantazi setleric var. Gelin için alıyorlar teyzelerimizacaba" bak oğlun bunu görse beğenir" diye mi alıyorlar ay konuyu saptirdim
Had bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşım
Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün
Edep başka bir şey isabel.Ya da "Eşi de bu sitede, böyle bir mesajı görürse çok ayıp olur " da mı demediniz?
Bu ne çirkin bir mesaj böyle...
Ablacım çok eski bir üye kendisi ama daha dün üye olmuş olsa, Kazen ve eşini tanımıyor bilmiyor dahi olsa söylenecek söz mü? Kazen'in eşiBen bu kisinin kazenide senide tanimadigini dusundum nedense.. bilemiyorum eski bir uye mi ama..
Malesef bizim burda pek rastlanmayan birşey bu. İnsanlar klavyenin başındayken normalde insanların karşısında aklından bile geçiremeyeceği şeyleri pat pat yazar saçmalamaktan hiç korkmaz. Burdaki sıkıntı bu ilişkiyi hoş görenlerle görmeyenlerin kendi aralarında da başka tartışmalara girmesi. Herkes fikrini yazıp geçse hiç sıkıntılı bir durum olmayacak.Konum neden sorun? Herkes güzel bir uslupla dogru yanlisi soyleyemiyor mu?
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.Malesef bizim burda pek rastlanmayan birşey bu. İnsanlar klavyenin başındayken normalde insanların karşısında aklından bile geçiremeyeceği şeyleri pat pat yazar saçmalamaktan hiç korkmaz. Burdaki sıkıntı bu ilişkiyi hoş görenlerle görmeyenlerin kendi aralarında da başka tartışmalara girmesi. Herkes fikrini yazıp geçse hiç sıkıntılı bir durum olmayacak.
Konunuz hakkındaki düşüncem biraz farklı. Genelde bu tür ilişkilerde üzülen taraf hep kadın oluyor. Evlenmeyi düsünmemeniz yaş olarak gayet normal. Böyle şeyler yaşamak istemeniz de keza öyle. Sıkıntılı olan erkeklerin hormonları ve hayata bakışları bizden çok farklı.
Birşeyler hissetmeye başladım demişsiniz ama bence o birşeyleri baştan hissetmeseniz öpüşüp koklaşıp uyumazdınız. Bu beni biraz üzdü. Size abla tavsiyesi vermek istiyorum haddim olmayarak. Erkekler malesef bu konularda çok farklı ve saçma düşünebilir. Kendinizi üzmeyin. Size değer vermeyen adamlara fazla değer vermeyin. İnsan geçmiş günlerine üzülüyor sonra. Şimdi doya doya sırılsıklam bir aşk yaşamak varken neden bununla yetinesiniz? Kendinize iyi bakın hem de çok iyi.
Sevişmemişer ki. Öpüşüp sarılıp uyumuşlar. Bence bunu sadece sevgililer yaparSeviştiyseniz sevgilisiniz diyenler olmuş başlıkta.
Onlar ki 90'lardan gelen, fuckbuddy kavramıyla tanışmamış, hayatında karşısına p.ç erkek çıkmamış pir ü pak kadınlardır.
Bence sevgili olma öncesi sevişmek nokta kadar sevgili olma ihtimali varsa onu da düşürüyor.
Umarım sizin durum istisna olur.
ya heyecandan yahut başka bir sebepten sertleşmeyen erkek söz konusuysa? Ya da boyutları problemse de olmuyorsa? Ya da bir şekilde kadından etkilenmediyse? Ya hastalık varsa ve birleşme olmamışsa? Çarşaf bekleyen kişi iktidar uğruna pislik yapabilir
Konuşmadan imalar yoluyla niyeti anlamaya calısmak, kafada kurmak en kötüsü... belki o da bi ilişki istiyor ama sizin istemediğinizi düşünüp cesaret edip söyleyemiyor siz de söyleyemiyorsunuz potansiyel ilişkiye yazık oluyor... ya da o cinsellik dışında başka bisey dusunmuyor siz ise ondan hoslanmaya basladınız burda da size yazık... Konu sahibi ben duygularınızı açık ederseniz küçük düşeceğiniz bir durum hiç görmedim küçük görmeye kalkarsa bu onun çiğliği...açıkça sorun hayırsa hayır evetse evet sahip çıkın duygularınıza. Ben böyle yapınca kendi hayatımda huzur buldum size de tavsiye ederim. Ama sizin konunuzda kasrşınızdaki beyefendi de size karşı bişeyler hissediyor bence. En iyisi vakit kaybetmeden sormak.İstiyor mu istemiyor mu bilmiyorum konusrsam da istemiyorsa acaba kucuk mu duserim karsisinda
( Çarşaf olayını savunmuyorum. ) Ondan ona ondan ona gidince mi “değerli” oluyor kadın. Çarşaf mide bulandırıyor da bu mide bulandırmıyor mu? O halde Size de sizinle aynı düşüncede olanlarada geçmiş olsun hanımefendiAy dayanamadım son kez yazıyorum. Kanlı çarşafı gururla sergileyenin de isteyenin de nesli tükenir umarım. Midem bulandı. Sanırım hayatta sizi tek değerli yapan şey bekaretinizmiş. Evlendiğinize göre artık o da gitti. Çok geçmiş olsun değersizsiniz artık
cok tehlikeli. uzak dur uzulursun.Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?