Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aa lütfen bir kızı kadın yapan en önemli şey o kan lekesidir.. kaynana görmeli ve ardından yıkanarak balkona asılmalıdır. böylece cem-i cümle o kızın sevişip artık kadın olduğunu bilmelidir.
nedense bizim ülkemizde iki cinsiyet olduğu kabul edilmiyor. 3 cinsiyet var. erkek, kadın ve kız.
yahu doğuştan kadınız biz. iki adet x kromozomunun yanyana gelmesi yeterli bizi kadın yapmaya. zarla falan alakası yok.
biyoloji derslerini hiç mi dinlemediler yoksa hiç biyoloji dersi alacak sınıfa kadar okula gitmediler merak ediyorum

aynn, konu kadın-erkek değil "insan" olmakla alakalı. başka açıklaması yok. ve herşeyden önemlisi, herkesin yaşamı ve kararları kendine. hiçbirimizin birbirini yargılama hakkı yok.
hayat mottomdur: beni yaratan Allah irade verip seçimlerimde özgür bırakmış, demek ki başkası beni yargılayıp yaftalayamaz.
nokta.
ama ne yazık ki ülkece pek meraklıyız burnumuzu hep başkalarının hayatına sokup insanları aşağılamaya. özellikle de kadınlar arasında inanılmaz boyutta.

Valla eskilsr oyle der aslinda.. mesela cok eskiden bahsederken, anamin kizligi babamin oglanligi denir.. burda eski zamani anlatmak isterler aslinda genclik zamanlari denir..

Ben cok rahatsiz olmuyorum bu soylemlerden acikcasi isteyen istedigini soylesin.. ama bu carsaf marsaf gercek o kadar sacma seyierki.. sorun bekaret degil bana kalirsa zaren. Isterse oluk oluk kan aksin ama o kadinin bunlara maruz kalmasi cok aci! Erkege var mi bisey? Yok.. isterse 14 yasjndan beri her gun bi kadinla beraber olsun

o tanımlama aşağılama içermediği için sorun olmaz tabi. ama günümüzde ne yazık ki bekaretini kaybetmemiş, tü kaka olmamış anlamında kullanılıyor. o nedenle sıkıntılı.

ya heyecandan yahut başka bir sebepten sertleşmeyen erkek söz konusuysa? Ya da boyutları problemse de olmuyorsa? Ya da bir şekilde kadından etkilenmediyse? Ya hastalık varsa ve birleşme olmamışsa? Çarşaf bekleyen kişi iktidar uğruna pislik yapabilir

Çok ilginç bir bilgi vereceğim, evlendikten sonra da erkekler cinsellikten hevesini alıp gidebilir. Evlenmeden önceki seksle sonraki seks aynı. Hatta önceki saha bile güzel olabilir

aa erkekte kabahat olur mu hiç :)
çocuk mevzuunda bile kusuru direkt kadında arayan bir toplumuz, nasıl olur da adam da sevişmekle ilgili sıkıntı olur.
hadi diyelim sertleşemiyor, onun için de kadını suçlayacak birşey kesin bulurlar.

Çocuklarınıza çok üzüldüm...

Ona o zaman: kocasına yeterli kadar cilve yapmadi derler... Veya hünkar begenmedi de mi geri cevirdi hatunu...

Pff. İnsanlar sevişir. Sizce en güzeli helalinizle olandır. Demek ki konuyu açana göre değil. Konu sahibi ben günah mı işliyorum dememiş ki. Neden sormadığı soruların cevabını veriyorsunuz.
İnsanlar müslüman değildir, sevişir. Müslümandır günahı umrunda değildir, yine sevişir. Acaba ben yanlış mı yapıyorum sevişerek diye size sorulmadığı sürece fikir belirtmezseniz siz de sinirlenmezsiniz, başkalarını da sinir etmezsiniz. Şimdi ben size keşke eşinizle evlenmeden cinsellik yaşasaydınız, yaaa nasıl seks yapmadan evlendiniz desem hoş olur mu? Bence olmaz. O zaman siz de yapana ahkam kesmeyin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…