Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle konularda neden düşüncelerimizde orta yolu bulamıyoruz?
Bi tarafta kanlı çarşaf zihniyetini normal gören kesim,bi tarafta ayy minnoşlar çok tatlısınız böyle devam edin diyerek olayı normalleştirmeye çalışan bi grup.
Her iki kesim de bana göre uç noktalarda.
Konuya gelecek olursak...neden ben hiç bşeyim olmayan bir insanla sevişeyim sevgilim değil,sözlüm değil kocam değil vs...
Ahlaki ve dini değerleri bi tarafa bırakarak söylüyorum,ben karşımdaki insanı tanımadan aramızda duygusal bir bağ olmadan sevişmem.Çünkü benim bedenim değerli.
Çünkü sırf canım cinsellik istedi diye herhangi bir x kişisiyle sevişerek kendime olan saygınlığımı yitiremem.
Kusura bakmasın kimse böyle bişeyi savunmak medeniyet değil,Karşı olanlarda yobaz değil.hem de hiç değil.

Onceki iliskimle ilgili bir detay vermedim sadece iliskim oldu dedim. Eski iliskimin konusu burasi degil zira.
Hayir belirli bir konusma gecmedi bununla ilgili.

Atalarımızın sevişmesi anlaşmaydı görüşmeyi şimdi uygulamalı olmuş

Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Benden de çarşaf istedi kv.
"Niye oğlun görse yetmiyor mu? Bana güvenmiyorsa evlenmesin. Ayrıca çok geri kalmışsınız. Artık zar diktirme diye bir olay var, haberiniz olsun" dedim. Kadın şaşkınlıktan bir daha ağzını açamadı :)

Sen bir alfasın dostum

Ne alakası var? Ben kadının değerinin yaşayacağı cinsellikle “namus” denilen iki bacak arasındaki şeyle ölçülmeyeceğini söylüyorum.
Bakiresiniz diye de değerli olmazsınız, istediğinizle cinsellik yaşıyorsunuz diye de . Benim lafım bekareti hiç sevişmemeyi hayatta en büyük özelliği olarak görenlere. Çok üzücü çünkü bir kere sevişince kendi mantıklarına göre artık onları özel yapan bir şey kalmıyor.
Ayrıca hiçbir kadının ben evlilikten önce cinsellik yaşıyorum çok değerliyim dediğini görmedim. Yaşayanlar bunun normal bir şey olduğunun farkındalığıyla yaşadıkları için yüceltmiyorlar bu durumu, çünkü ortada yüceltecek de yerecek de bir şey yok. Tamamen tercih meselesi. Herkes kendine göre ne isterse onu yapar. Ama yaşamayanlar kendilerini meryem ana sanıyor :) Mesela diyorlar ki eşinin yüzüne nasıl bakacaksın? Cevabı çok basit böyle şeyleri kendine dert edinen bir öküzle evlenmemek.

Evlenmeyi dusunmuyorum. 2 iliskim oldu ikisi de bu yuzden bitti. Evlenicegim kadin dese muhtemel sogurum konusmayi keserim
Evlenmeyi düşünmeyen kadın görünce 'nasıl yani' oluyorlar. Erkek lutfedip 'evleneceğim kadın' demiş de sen kim köpek evlenmeye burun kıvırıyorsun tüü

Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak

dümdüz aldatıyor sadakatsiz erkek işte. Yalnız başka konu açsanız daha iyi. Başkasının konusunu ihlal etmek pek doğru değil

Ciddi mi dusunuluyor yani? O zaman adam aldatıyor demek oluyor bu.

haklısınız. bende geri kaldıgınız için sizi takdır ediyorum. yanlıs anlamyın da dedim zaten. ben asla modernlık olarak görmüyorum. şartlar bunları yasamaya mecbur bırakabiliyor insanları. her sey zevk için değil.

valla bende de böyle bir aday var gibi gerçi biz bir şey yaşamadık ama daha öncesinde aramızda ufak bir cinsel çekim oldu, çok da keyifliydi açıkçası. duygusal anlamda herhangi bir şey yok. biraz daha derine inmek lazım karar verebilmem için. ciddi anlamda sevgili olup duygusal anlamda dalgalanma yaşamaktansa sadece seks yapmak daha çekici gelmeye başladı bana. uzun zamandır hayatımda, kalbimde biri yok bu arada.

Sevgili değiliz diyen bir adam ve ciddi düşünülen ilişki? İkisi bir tek bir cümlede çok tezat.
Gerçi cevap ne kadar dişi olduğunuza göre de değişebilir işte. En büyük ayrıntı bence orada

Bu tarz durumları yobazlık olarak görenler de ve bu tarz bir durum yaşayınca saygınlığını yitirdiğini düşünmekte normal değil bana göre siz öyle hissedersiniz ben hiç umursamam mesela saygınlığını yitirme düşüncesi sizin kendi içinizde çözeceğiniz kişisel bir problemdir benim hakkımda o şekilde düşünülmeside beni bağlamaz herkes kendi duygularından kendi sorumludur

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…