- 8 Ekim 2016
- 349
- 447
- 103
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Onceki iliskimle ilgili bir detay vermedim sadece iliskim oldu dedim. Eski iliskimin konusu burasi degil zira.Cahil filozof, ben neden tam sevismediginizi merak ettim. Önceki ilişkinizde de tam bir sevisme olmadı demişsiniz, iyi ama neden ki?
İşyerindeki kişiyle üç kere seviştik demişsiniz ama ucunde de tam olmadı diye de eklemissiniz. Sizin böyle bir isteginiz mi oluyor o esnada? O kişi de size mi uyuyor, anlamadım ki? Afedersiniz ama boşalma vs durumları nasıl oluyor, hiçbir şey anlamadım ben. Ayrıca sevgili olduğunuzu asla düşünmüyorum. İş arkadaşınız size hiçbir şekilde sevgili gibi ilgi göstermiyor çünkü. Adam öylesine takılıyor gibi geldi bana.
Atalarımızın sevişmesi anlaşmaydı görüşmeyi şimdi uygulamalı olmuşAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Ahlaki ve dini değerleri bi tarafa bırakarak söylüyorum,ben karşımdaki insanı tanımadan aramızda duygusal bir bağ olmadan sevişmem
Benden de çarşaf istedi kv.Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Benden de çarşaf istedi kv.
"Niye oğlun görse yetmiyor mu? Bana güvenmiyorsa evlenmesin. Ayrıca çok geri kalmışsınız. Artık zar diktirme diye bir olay var, haberiniz olsun" dedim. Kadın şaşkınlıktan bir daha ağzını açamadı :)
Ne alakası var? Ben kadının değerinin yaşayacağı cinsellikle “namus” denilen iki bacak arasındaki şeyle ölçülmeyeceğini söylüyorum.( Çarşaf olayını savunmuyorum. ) Ondan ona ondan ona gidince mi “değerli” oluyor kadın. Çarşaf mide bulandırıyor da bu mide bulandırmıyor mu? O halde Size de sizinle aynı düşüncede olanlarada geçmiş olsun hanımefendi
Evlenmeyi düşünmeyen kadın görünce 'nasıl yani' oluyorlar. Erkek lutfedip 'evleneceğim kadın' demiş de sen kim köpek evlenmeye burun kıvırıyorsun tüüEvlenmeyi dusunmuyorum. 2 iliskim oldu ikisi de bu yuzden bitti. Evlenicegim kadin dese muhtemel sogurum konusmayi keserim
Alfalık değil de o anda ağzımdan çıkıverdi. Ben de anlamadım :))Sen bir alfasın dostum
dümdüz aldatıyor sadakatsiz erkek işte. Yalnız başka konu açsanız daha iyi. Başkasının konusunu ihlal etmek pek doğru değilHerkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
Ne kendini bilmezimEvlenmeyi düşünmeyen kadın görünce 'nasıl yani' oluyorlar. Erkek lutfedip 'evleneceğim kadın' demiş de sen kim köpek evlenmeye burun kıvırıyorsun tüü
Ciddi mi dusunuluyor yani? O zaman adam aldatıyor demek oluyor bu.Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
haklısınız. bende geri kaldıgınız için sizi takdır ediyorum. yanlıs anlamyın da dedim zaten. ben asla modernlık olarak görmüyorum. şartlar bunları yasamaya mecbur bırakabiliyor insanları. her sey zevk için değil.İyiki de bu konuda geri kalmışım. Evlenmeden ilişkinin bin bir türlü zararı var. İstediginiz kadar modernlik olarak görün erkeklerin çoğu bunu basitlik olarak görüyor. Bayanların duygularını kullanıyor. Malesef o kadar özgür bı ülke değiliz. Ne oluyorsa kadına oluyor. Sonra buralarda kızlık zarı dikimi için doktor arayanlar çıkıyor.
simdilerde birde F*** body tarzi bisey varSevgili olunca zaten bunlar yapılmıyor muydu?
Sevgili değiliz diyen bir adam ve ciddi düşünülen ilişki? İkisi bir tek bir cümlede çok tezat.Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
Böyle konularda neden düşüncelerimizde orta yolu bulamıyoruz?
Bi tarafta kanlı çarşaf zihniyetini normal gören kesim,bi tarafta ayy minnoşlar çok tatlısınız böyle devam edin diyerek olayı normalleştirmeye çalışan bi grup.
Her iki kesim de bana göre uç noktalarda.
Konuya gelecek olursak...neden ben hiç bşeyim olmayan bir insanla sevişeyim sevgilim değil,sözlüm değil kocam değil vs...
Ahlaki ve dini değerleri bi tarafa bırakarak söylüyorum,ben karşımdaki insanı tanımadan aramızda duygusal bir bağ olmadan sevişmem.Çünkü benim bedenim değerli.
Çünkü sırf canım cinsellik istedi diye herhangi bir x kişisiyle sevişerek kendime olan saygınlığımı yitiremem.
Kusura bakmasın kimse böyle bişeyi savunmak medeniyet değil,Karşı olanlarda yobaz değil.hem de hiç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?