• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊
Ay dayanamadım son kez yazıyorum. Kanlı çarşafı gururla sergileyenin de isteyenin de nesli tükenir umarım. Midem bulandı. Sanırım hayatta sizi tek değerli yapan şey bekaretinizmiş. Evlendiğinize göre artık o da gitti. Çok geçmiş olsun değersizsiniz artık :(

tabi tabi.. eline erkek eli değmemiş olacak ama her türlü işve cilveyi bilecek.
perhiz ve lahana turşusu mevzuu

Düşünüyorum da. O ceyiz dükkanlarda absürt derecesine gözüken "fantazi setleric var. Gelin için alıyorlar teyzelerimiz :D :D acaba" bak oğlun bunu görse beğenir" diye mi alıyorlar :D ay konuyu saptirdim :D

Düşünüyorum da. O ceyiz dükkanlarda absürt derecesine gözüken "fantazi setleric var. Gelin için alıyorlar teyzelerimiz :KK70: :KK70: acaba" bak oğlun bunu görse beğenir" diye mi alıyorlar :KK70: ay konuyu saptirdim :KK70:

bence o alışverişlerin hepsinde teyzeler kendi hayallerini süsleyen şeyleri aldırıyorlar :)

Seviştiyseniz sevgilisiniz diyenler olmuş başlıkta.

Onlar ki 90'lardan gelen, fuckbuddy kavramıyla tanışmamış, hayatında karşısına p.ç erkek çıkmamış pir ü pak kadınlardır.

Bence sevgili olma öncesi sevişmek nokta kadar sevgili olma ihtimali varsa onu da düşürüyor.

Umarım sizin durum istisna olur.

Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün

Off çok komiksiniz ya. Bizim dinimiz islam nedir yahu dini yorum yazmayın diye bin kere söylendi. Kimin dini islam ayrıca seninki öyle diye herkese niye din yapıştırıyosunuz valla bıktırdınız ya.

Ya da "Eşi de bu sitede, böyle bir mesajı görürse çok ayıp olur " da mı demediniz?
Bu ne çirkin bir mesaj böyle...
Edep başka bir şey isabel.
Bazısı fütursuzca yazarken, senin gibi kadınlar kocası hakkında yazılan çirkin sözlere böyle edeplice cevap verir.

Ben bu kisinin kazenide senide tanimadigini dusundum nedense.. bilemiyorum eski bir uye mi ama..
Ablacım çok eski bir üye kendisi ama daha dün üye olmuş olsa, Kazen ve eşini tanımıyor bilmiyor dahi olsa söylenecek söz mü? Kazen'in eşi isabel isabel siteye üye olmasaydı da insan 2 düşünüp bir yazar, ben bu yazıyı terbiyesizlikten başka hiçbir kategoriye koyamıyorum.

Kadınlara hep yaşadıkları ilişkiler üzerinden edep ahlak diyerek vurmaya çalışıyoruz ya, asıl yazılan böyle çirkin sözler edeple alakalıdır.

Rica ediyorum herkes yazdıklarına dikkat etsin ve yine rica ediyorum konuya dini yorumlar yazılmasın zira yasak.

Konum neden sorun? Herkes güzel bir uslupla dogru yanlisi soyleyemiyor mu?
Malesef bizim burda pek rastlanmayan birşey bu. İnsanlar klavyenin başındayken normalde insanların karşısında aklından bile geçiremeyeceği şeyleri pat pat yazar saçmalamaktan hiç korkmaz. Burdaki sıkıntı bu ilişkiyi hoş görenlerle görmeyenlerin kendi aralarında da başka tartışmalara girmesi. Herkes fikrini yazıp geçse hiç sıkıntılı bir durum olmayacak.
Konunuz hakkındaki düşüncem biraz farklı. Genelde bu tür ilişkilerde üzülen taraf hep kadın oluyor. Evlenmeyi düsünmemeniz yaş olarak gayet normal. Böyle şeyler yaşamak istemeniz de keza öyle. Sıkıntılı olan erkeklerin hormonları ve hayata bakışları bizden çok farklı.
Birşeyler hissetmeye başladım demişsiniz ama bence o birşeyleri baştan hissetmeseniz öpüşüp koklaşıp uyumazdınız. Bu beni biraz üzdü. Size abla tavsiyesi vermek istiyorum haddim olmayarak. Erkekler malesef bu konularda çok farklı ve saçma düşünebilir. Kendinizi üzmeyin. Size değer vermeyen adamlara fazla değer vermeyin. İnsan geçmiş günlerine üzülüyor sonra. Şimdi doya doya sırılsıklam bir aşk yaşamak varken neden bununla yetinesiniz? Kendinize iyi bakın hem de çok iyi.

Malesef bizim burda pek rastlanmayan birşey bu. İnsanlar klavyenin başındayken normalde insanların karşısında aklından bile geçiremeyeceği şeyleri pat pat yazar saçmalamaktan hiç korkmaz. Burdaki sıkıntı bu ilişkiyi hoş görenlerle görmeyenlerin kendi aralarında da başka tartışmalara girmesi. Herkes fikrini yazıp geçse hiç sıkıntılı bir durum olmayacak.
Konunuz hakkındaki düşüncem biraz farklı. Genelde bu tür ilişkilerde üzülen taraf hep kadın oluyor. Evlenmeyi düsünmemeniz yaş olarak gayet normal. Böyle şeyler yaşamak istemeniz de keza öyle. Sıkıntılı olan erkeklerin hormonları ve hayata bakışları bizden çok farklı.
Birşeyler hissetmeye başladım demişsiniz ama bence o birşeyleri baştan hissetmeseniz öpüşüp koklaşıp uyumazdınız. Bu beni biraz üzdü. Size abla tavsiyesi vermek istiyorum haddim olmayarak. Erkekler malesef bu konularda çok farklı ve saçma düşünebilir. Kendinizi üzmeyin. Size değer vermeyen adamlara fazla değer vermeyin. İnsan geçmiş günlerine üzülüyor sonra. Şimdi doya doya sırılsıklam bir aşk yaşamak varken neden bununla yetinesiniz? Kendinize iyi bakın hem de çok iyi.
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.

Seviştiyseniz sevgilisiniz diyenler olmuş başlıkta.

Onlar ki 90'lardan gelen, fuckbuddy kavramıyla tanışmamış, hayatında karşısına p.ç erkek çıkmamış pir ü pak kadınlardır.

Bence sevgili olma öncesi sevişmek nokta kadar sevgili olma ihtimali varsa onu da düşürüyor.

Umarım sizin durum istisna olur.
Sevişmemişer ki. Öpüşüp sarılıp uyumuşlar. Bence bunu sadece sevgililer yapar 🤷‍♀️

Hiçbir erkek birşeyler hissetmediği kadınla kuru kuruya sevişip yatıp uyumaz.
Tam anlamıyla birleşme olsa arada kalabilirdim fuckbuddy durumları için ama sizin konunuz net. Adam sizden hoşlanıyor ama ilk gecenin sabahı koşa koşa evden çıktığınız için size yaklaşamıyor.

ya heyecandan yahut başka bir sebepten sertleşmeyen erkek söz konusuysa? Ya da boyutları problemse de olmuyorsa? Ya da bir şekilde kadından etkilenmediyse? Ya hastalık varsa ve birleşme olmamışsa? Çarşaf bekleyen kişi iktidar uğruna pislik yapabilir

Adını hatırlayamadım ama tam da bu konuda bir Türk filmi vardı.
Kadınla adam köyde yaşıyorlar, adam da ağanın oğlu sanırım. Evleniyorlar ve adamdan kaynaklı ilişkiye giremiyorlar.
Adam da kendi adı çıkmasın diye kadına iftira atıyor "bakire değil" diyerek.

Kadını atın arkasına bağlayıp köy boyunca gezdirdiler, babasına götürdüler. Babası da aile meclisi kararıyla kızını öldürdü ya da intihara zorladı (tam hatırlayamadım).
Kadın öldükten sonra muayene ettiler, bakire olduğu anlaşıldı.
Çok çok acı bir filmdi.

Burada "seni satar, peşkeş çeker, kocana grup teklif eder, kullanılıyorsun, kocanın yüzüne nasıl bakacaksın, çarşaf ne olacak" diyenler korkunçlu Nuri Alço filmleri yerine böyle filmleri izleseler, kendileri doğmadan yıllar önce yapılan filmlerin anlattığı şeyi 2020 yılında anlamakta bu kadar zorlanmazlardı herhalde.

Eh filozof hanım, baştan sevişmenin ayrıntılarını verseydin bu konu bu kadar dallanıp budaklanmayacaktı muhtemelen.

Evlenmeden önce sevişenler ve sevişmeyenler birbirlerine ben daha mutluyum havası atmayacaktı, her hafta böyle bir konuyla dejavu yaşatıyorsunuz bize. Sağolun.🥴

İstiyor mu istemiyor mu bilmiyorum konusrsam da istemiyorsa acaba kucuk mu duserim karsisinda
Konuşmadan imalar yoluyla niyeti anlamaya calısmak, kafada kurmak en kötüsü... belki o da bi ilişki istiyor ama sizin istemediğinizi düşünüp cesaret edip söyleyemiyor siz de söyleyemiyorsunuz potansiyel ilişkiye yazık oluyor... ya da o cinsellik dışında başka bisey dusunmuyor siz ise ondan hoslanmaya basladınız burda da size yazık... Konu sahibi ben duygularınızı açık ederseniz küçük düşeceğiniz bir durum hiç görmedim küçük görmeye kalkarsa bu onun çiğliği...açıkça sorun hayırsa hayır evetse evet sahip çıkın duygularınıza. Ben böyle yapınca kendi hayatımda huzur buldum size de tavsiye ederim. Ama sizin konunuzda kasrşınızdaki beyefendi de size karşı bişeyler hissediyor bence. En iyisi vakit kaybetmeden sormak.

Ancak isyerinde 'Hyatım bebeğim" diye hitap ettiğini yazmışsınız yanlış anlamadıysam, bunu da tuhaf buldum pek profesyonelce gelmedi. Ayrıca hatırlatmak isterim ofiste kimsenin gözünden bişey kaçmaz o küçük dokunuşlar mesaj açıklamaları arkadaşlarınızın ya zaten dikkatini çekmiştir ya da çekmek üzeredir. "Kimse bilmiyor ofiste"diyorsunuz ama bu kadar emin olmayın derim. bi kez bi arkadaşım ben mesaja cevap verirken yüz ifademden flörtümü anlamıştı. Ve pek haksız da sayılmazdı, sok olmuştum insanlardaki dikkate. Hakkınızda hayırlısı...

Ay dayanamadım son kez yazıyorum. Kanlı çarşafı gururla sergileyenin de isteyenin de nesli tükenir umarım. Midem bulandı. Sanırım hayatta sizi tek değerli yapan şey bekaretinizmiş. Evlendiğinize göre artık o da gitti. Çok geçmiş olsun değersizsiniz artık :(
( Çarşaf olayını savunmuyorum. ) Ondan ona ondan ona gidince mi “değerli” oluyor kadın. Çarşaf mide bulandırıyor da bu mide bulandırmıyor mu? O halde Size de sizinle aynı düşüncede olanlarada geçmiş olsun hanımefendi :(

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
cok tehlikeli. uzak dur uzulursun.

Cahil filozof, ben neden tam sevismediginizi merak ettim. Önceki ilişkinizde de tam bir sevisme olmadı demişsiniz, iyi ama neden ki?

İşyerindeki kişiyle üç kere seviştik demişsiniz ama ucunde de tam olmadı diye de eklemissiniz. Sizin böyle bir isteginiz mi oluyor o esnada? O kişi de size mi uyuyor, anlamadım ki? Afedersiniz ama boşalma vs durumları nasıl oluyor, hiçbir şey anlamadım ben. Ayrıca sevgili olduğunuzu asla düşünmüyorum. İş arkadaşınız size hiçbir şekilde sevgili gibi ilgi göstermiyor çünkü. Adam öylesine takılıyor gibi geldi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X