- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Sevgili ve evli olmadan sevisenlere ne deniliyo?? Ben bilmiyorum daAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
ama ne bileyim sanki adam özellikle saklıyor gibi, kimse duymasın da adım onunla anılmasın diye sanki.. ben mi fesatım yoksa :)is yerinde saklamak bazen daha iyi degil mi, hele ki 3 aylik bir iliskiyi
Orası neresi ya Allah aşkınaIstersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Sevgili ve evli olmadan sevisenlere ne deniliyo?? Ben bilmiyorum da
Aynen ‘ne kadar bahsetsek boş’ çünkü çevremizde hayatını, kararlarını, özgürlüğünü eline almış insanlar var. Erkekten aşağıda değiller erkekle eşitler. Birlikte karar alıyoruz biz. Can yoldaşıyız. Arkadaşız. Eş iz. Sevgiliyiz. Yıldan yıla artan bir bağımız var. Derin ilişkiler kurabildik. Birbirimizi anlıyoruz. En kötü günümde de en güzel günümde de yanındayız birbirimizin. mühim olan evlendikten/sevgili olduktan sonra sadakati koruyabilmek, öncesi ise kişiyi hayata hazırlar: olması da olmaması da Kişinin kendinin bileceği iştir. Siz o şekilde mutluysanız da tamam ben bu şekilde mutluysam da tamam. Çok üzüldüm çarşaf göstermek zorunda olmanıza, göstermezseniz cinayet işlenebilecek olmasına. Keşke buna boyun eğmeden değişmesi için çaba gösterebilseydiniz.Böyle şeyler olsaydı etrafınızda o zaman benim düşüncemi anlardınız ben size ne kadar anlatsam boş
Flört mu deniliyosevgili ve evli olmadan sevişen "erkeklere" siz ne diyorsunuz?
Ben de is ortaminda kimseyle duyulmak istememama ne bileyim sanki adam özellikle saklıyor gibi, kimse duymasın da adım onunla anılmasın diye sanki.. ben mi fesatım yoksa :)
Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
Şu mesajı beğenirken veya gülme emojisi bırakırken hiç mi utanmadınız ? Hiç mi yüzünüz kızarmadı ? Bu kendini bilmez 50 yaşında adama bu soruyu ne hadle soruyor diye hiç mi sorgulamadınız ? Yazıklar olsun hepinize....
Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim
O övünüyor ama bembeyaz çarşaf vermek zorunda kalmamış çünküBu ne biçim yorum ya. Çarşaf ne Allah aşkına. Ne kadar küçük düşürücü farkında mısınız?,
Bu yanlış anlaşıldı heralde flört mu deniliyo bilmiyorum gercektenSevgili ve evli olmadan sevisenlere ne deniliyo?? Ben bilmiyorum da
hmm o zaman tamam adamın tavrı doğru:)Ben de is ortaminda kimseyle duyulmak istemem
Cok haklisiniz yalnız sorun su ki ben bir seyler hissetmeye basladim. Eger o hissetmiyorsa uzulurum birazBir ilişkide adını koymamak bence şahane. Hoşunuza gidiyorsa takılın, flörtün keyfini çıkarın. Sevgili miyiz değil miyiz noktasına takılmayın, anın tadını yaşayın. Açıkçası ben ilişkide muğlaklığı seviyorum. Biz seviştik artık sevgiliyiz düşüncesi pek doğru gelmiyor bana. İkiniz de birlikte olmaktan keyif alıyorsunuzdur ve belki de sadece budur.
Onun adi gayret kusagiymis zaten.. gayretli olsun gelin diyeymis..Bizim adetlerimizde kırmızı kuşak yok. Heleki iki insanı mahremini çarşaf ile elaleme göstermek gibi bir haramlık da yok. "Kaynana" da bir kadın. Bu tür terbiyesizliklere kadın olarak nasıl alet oluyorlar hiç bilmiyorum
Kurtlar vadisinin senaristi halt etmis ablam senin yanindasirf cinsellik yasadi diye mi bunlari yapacak? Goruch usulu evlenip karisini satan yok mu dersin?
Valla bu sitede isin ortasi yok.. bi cok evlilik yandaslari var birde cok karsitlariki öylelerinin sayısı güzide memleketimizde çok daha fazla ne yazık ki..
bastırılmış duyguları yüzünden evliliğinde eşine her türlü cinsel eziyeti yapan, tecavüz eden, başkasıyla olması için zorlayanlar o kadar çok ki..
ama iş evlilik dışı yapmaya gelince kötü sadece erkekler.
keşke evlilik insanları korusaydı ama ne yazık ki çoğu kadını korumuyor.
Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?