• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah askina biseyleri yererken sacma sapan adetleri normal gostermeyelim. Kv ye neymis kanli carsaftan🙄 nasil ezikce bir davranus seklidir bu? din ayri bu bazi ezik adetler cok ayri seyler.. Allahim cok sukur ne ailemde ne de etrafimda boyle seyler olmadi..

aa lütfen bir kızı kadın yapan en önemli şey o kan lekesidir.. kaynana görmeli ve ardından yıkanarak balkona asılmalıdır. böylece cem-i cümle o kızın sevişip artık kadın olduğunu bilmelidir.
nedense bizim ülkemizde iki cinsiyet olduğu kabul edilmiyor. 3 cinsiyet var. erkek, kadın ve kız.
yahu doğuştan kadınız biz. iki adet x kromozomunun yanyana gelmesi yeterli bizi kadın yapmaya. zarla falan alakası yok.
biyoloji derslerini hiç mi dinlemediler yoksa hiç biyoloji dersi alacak sınıfa kadar okula gitmediler merak ediyorum

Valla bu sitede isin ortasi yok.. bi cok evlilik yandaslari var birde cok karsitlari🙄 bunlarin hepsi bi etiket yani, sonucta nasil bir insan oldugumuzla ilgili hepsi.. bekar olan namussuz degil her zaman, evli olan cok namuslu degil her zaman..yani evli olan aldatiyorda esini bekar olsn sevgilisine sadik kaliyor.. bunlar bi olcu birimi olamaz

aynn, konu kadın-erkek değil "insan" olmakla alakalı. başka açıklaması yok. ve herşeyden önemlisi, herkesin yaşamı ve kararları kendine. hiçbirimizin birbirini yargılama hakkı yok.
hayat mottomdur: beni yaratan Allah irade verip seçimlerimde özgür bırakmış, demek ki başkası beni yargılayıp yaftalayamaz.
nokta.
ama ne yazık ki ülkece pek meraklıyız burnumuzu hep başkalarının hayatına sokup insanları aşağılamaya. özellikle de kadınlar arasında inanılmaz boyutta.

aa lütfen bir kızı kadın yapan en önemli şey o kan lekesidir.. kaynana görmeli ve ardından yıkanarak balkona asılmalıdır. böylece cem-i cümle o kızın sevişip artık kadın olduğunu bilmelidir.
nedense bizim ülkemizde iki cinsiyet olduğu kabul edilmiyor. 3 cinsiyet var. erkek, kadın ve kız.
yahu doğuştan kadınız biz. iki adet x kromozomunun yanyana gelmesi yeterli bizi kadın yapmaya. zarla falan alakası yok.
biyoloji derslerini hiç mi dinlemediler yoksa hiç biyoloji dersi alacak sınıfa kadar okula gitmediler merak ediyorum
Valla eskilsr oyle der aslinda.. mesela cok eskiden bahsederken, anamin kizligi babamin oglanligi denir.. burda eski zamani anlatmak isterler aslinda genclik zamanlari denir..

Ben cok rahatsiz olmuyorum bu soylemlerden acikcasi isteyen istedigini soylesin.. ama bu carsaf marsaf gercek o kadar sacma seyierki.. sorun bekaret degil bana kalirsa zaren. Isterse oluk oluk kan aksin ama o kadinin bunlara maruz kalmasi cok aci! Erkege var mi bisey? Yok.. isterse 14 yasjndan beri her gun bi kadinla beraber olsun

Valla eskilsr oyle der aslinda.. mesela cok eskiden bahsederken, anamin kizligi babamin oglanligi denir.. burda eski zamani anlatmak isterler aslinda genclik zamanlari denir..

Ben cok rahatsiz olmuyorum bu soylemlerden acikcasi isteyen istedigini soylesin.. ama bu carsaf marsaf gercek o kadar sacma seyierki.. sorun bekaret degil bana kalirsa zaren. Isterse oluk oluk kan aksin ama o kadinin bunlara maruz kalmasi cok aci! Erkege var mi bisey? Yok.. isterse 14 yasjndan beri her gun bi kadinla beraber olsun

o tanımlama aşağılama içermediği için sorun olmaz tabi. ama günümüzde ne yazık ki bekaretini kaybetmemiş, tü kaka olmamış anlamında kullanılıyor. o nedenle sıkıntılı.

hmm siz o zaman halk arasında "esnek kızlık zarı nedeniyle kan gelmemesi" olarak bilinen durumdan dolayı, çarşafta kan görmeyen kaynananın gelinini doktora götürüp kontrol ettirmesini de savunursunuz. ne de olsa bekaret o kadının kendisini kötü hissetmesinden önemli.

ayhh gene bihter'in uzun cümlesine döndüm asfjkjdfkldfjsl
ya heyecandan yahut başka bir sebepten sertleşmeyen erkek söz konusuysa? Ya da boyutları problemse de olmuyorsa? Ya da bir şekilde kadından etkilenmediyse? Ya hastalık varsa ve birleşme olmamışsa? Çarşaf bekleyen kişi iktidar uğruna pislik yapabilir

Senin için basitse sıkıntı yok benlik bisi de yok benim seni nasıl gordugumun önemi yoksa burda ne işin var niye soruyorsun o zaman git annene sor bakim ne diyo sana asıl sen bu kadar önemseme kendini adam hevesini aldıktan sonra gider o zaman ağlayarak geri gelirsin buraya keşke sizi dinleseydim diye ama o zaman geç olur işte sana tavsiye 😏😏
Çok ilginç bir bilgi vereceğim, evlendikten sonra da erkekler cinsellikten hevesini alıp gidebilir. Evlenmeden önceki seksle sonraki seks aynı. Hatta önceki saha bile güzel olabilir 🤔

ya heyecandan yahut başka bir sebepten sertleşmeyen erkek söz konusuysa? Ya da boyutları problemse de olmuyorsa? Ya da bir şekilde kadından etkilenmediyse? Ya hastalık varsa ve birleşme olmamışsa? Çarşaf bekleyen kişi iktidar uğruna pislik yapabilir

aa erkekte kabahat olur mu hiç :)
çocuk mevzuunda bile kusuru direkt kadında arayan bir toplumuz, nasıl olur da adam da sevişmekle ilgili sıkıntı olur.
hadi diyelim sertleşemiyor, onun için de kadını suçlayacak birşey kesin bulurlar.

Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊
Çocuklarınıza çok üzüldüm...

aa erkekte kabahat olur mu hiç :)
çocuk mevzuunda bile kusuru direkt kadında arayan bir toplumuz, nasıl olur da adam da sevişmekle ilgili sıkıntı olur.
hadi diyelim sertleşemiyor, onun için de kadını suçlayacak birşey kesin bulurlar.

Ona o zaman: kocasına yeterli kadar cilve yapmadi derler... Veya hünkar begenmedi de mi geri cevirdi hatunu...

Canı sıkılan daha önce böyle bisi yapan kişilerdir bence konu sahibi herseyden önce onun günahını düşünmek zorundaydı zaten bizim gorevimizde bu yanlışta bir kişi gorduysek cevirmeliyiz siz zinayi süsleyip adına sevgililik koymussunuz aşk koymussunuz bence böyle şeylere özenmedim zaten adam ciddi düşünse bi kere sevgiliyiz diye arkadaşlarına gösterir evlenicem kadın der ya da ben eşimle kaç ay sevgililik yaşadım ama hiç böyle şeyler yaşamadık yaşamakta istemezdim zaten o yüzden diyorum iyiliğiniz için ama siz yanlış anlarsınız onu bilemem bence en güzeli helalinle olandır
Pff. İnsanlar sevişir. Sizce en güzeli helalinizle olandır. Demek ki konuyu açana göre değil. Konu sahibi ben günah mı işliyorum dememiş ki. Neden sormadığı soruların cevabını veriyorsunuz.
İnsanlar müslüman değildir, sevişir. Müslümandır günahı umrunda değildir, yine sevişir. Acaba ben yanlış mı yapıyorum sevişerek diye size sorulmadığı sürece fikir belirtmezseniz siz de sinirlenmezsiniz, başkalarını da sinir etmezsiniz. Şimdi ben size keşke eşinizle evlenmeden cinsellik yaşasaydınız, yaaa nasıl seks yapmadan evlendiniz desem hoş olur mu? Bence olmaz. O zaman siz de yapana ahkam kesmeyin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X