- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Böyle konularda neden düşüncelerimizde orta yolu bulamıyoruz?
Bi tarafta kanlı çarşaf zihniyetini normal gören kesim,bi tarafta ayy minnoşlar çok tatlısınız böyle devam edin diyerek olayı normalleştirmeye çalışan bi grup.
Her iki kesim de bana göre uç noktalarda.
Konuya gelecek olursak...neden ben hiç bşeyim olmayan bir insanla sevişeyim sevgilim değil,sözlüm değil kocam değil vs...
Ahlaki ve dini değerleri bi tarafa bırakarak söylüyorum,ben karşımdaki insanı tanımadan aramızda duygusal bir bağ olmadan sevişmem.Çünkü benim bedenim değerli.
Çünkü sırf canım cinsellik istedi diye herhangi bir x kişisiyle sevişerek kendime olan saygınlığımı yitiremem.
Kusura bakmasın kimse böyle bişeyi savunmak medeniyet değil,Karşı olanlarda yobaz değil.hem de hiç değil.
Yaa Banu HocaBunu da buraya birakayim da yuzyillardir bu sebeple öldürülen kadinlarin nasil boşa öldürüldüğü , hala 21.yuzyilda carsaf gormek isteyen kadinlarin var olmasindan utanc duyalim hep beraber
Yaa Banu Hoca ❤Çok severim.
Neden Bildirim gelmiş anlamadım yazayım Madem fikrimi
sevişmek sevmek kökenli bir eylem
Hiçbir şeyiniz olmayan biriyle sevişmezsiniz onun ismi başka
Merak ediyorsanız ne olduğunuzu burda bize değil o eylemi yaptığınız eril bireye sorun
Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
Onceki iliskimle ilgili bir detay vermedim sadece iliskim oldu dedim. Eski iliskimin konusu burasi degil zira.
Hayir belirli bir konusma gecmedi bununla ilgili.
Evet 3unde de final olmadi. Sebebini bilmiyorum bosalmiyor. Sevisip konusup opusup uyuyoruz.Diyorum ki, sevistiniz okey, tamam. Sonra esas sahneye neden geçilmiyor? Konuşmadık deyip cikmissiniz işin içinden. Sevişen bir erkeğin bildiğim kadarıyla bir şekilde rahatlaması şart. Sevişip, sessizce hiç konuşmadan uykuya mi daliyorsunuz? Gercekten anlayamadigim icin soruyorum, uc kez sevişip, o noktaya neden gelmediğinizi anlamaya çalışıyorum. Bu çok anormal değil mi?
Kimse kimseyle konusmuyor, mesaj arama vs arkadascadan öteye gitmiyor, ama sevisme var ama final yok.
Bugün çarşamba, konu çarşafa dolanmış
Ben merakla halen konu sahibinden durum gelişmesi bekliyorum.
Odaklanın konuyu baya dağıtmışsiniz cümleten
İzinliyim bugun ben yuzyuze konusmak daha iyi olur diye dusundum
Mac izliyoruz yemek yiyoruz film izliyoruz baska bir sey olmuyorDiyorum ki, sevistiniz okey, tamam. Sonra esas sahneye neden geçilmiyor? Konuşmadık deyip cikmissiniz işin içinden. Sevişen bir erkeğin bildiğim kadarıyla bir şekilde rahatlaması şart. Sevişip, sessizce hiç konuşmadan uykuya mi daliyorsunuz? Gercekten anlayamadigim icin soruyorum, uc kez sevişip, o noktaya neden gelmediğinizi anlamaya çalışıyorum. Bu çok anormal değil mi?
Kimse kimseyle konusmuyor, mesaj arama vs arkadascadan öteye gitmiyor, ama sevisme var ama final yok.
İyi ki de yargılamamissiniz birde yargılasaniz daha neler diyeceksiniz. Konu sahibi günahı, sevabı sormuyor konusunda.Sorsaydi yorum yapmanızın bir anlamı olurdu. Dolayısıyla konuyla ilgili yorumunuz yoksa konuya girip can sıkmanın da anlamı yok.
Bu ne biçim yorum ya. Çarşaf ne Allah aşkına. Ne kadar küçük düşürücü farkında mısınız?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?