Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İyi de bu sizin dusunceniz , sizin bedeniniz , size saygi duymak medeniyettir , sizin de onume gelenle sevisirim diyene saygi duymaniz medeniyettir
Kimsenin kimseyi yargilamsya hakki yok , ne sebeple olursa olsun evlenmeden sevismem diyen kadina saygi duyarim ayni sekilde istedigimle istedigim sekilde sevisirim diyene de saygi duyarim

Beden sizin , hayat sizin , istediginizi yapmakta ozgursunuz ancak herkes ozgur , medeniyet zaten herkese saygi duyabilmektir

Neden bildirimle bu konuya çağrılıyorum anlamış değilim.
Nedir bu?

Yorum dahi yapmayacağım bir konu ayrıca.
Hiçbir his beslemediğim adamla neden sevişeyim kendimi o kadar değersiz görmüyorum çok şükür.

Valla en doğru yorum

Kadın kendini sevgili sanıyor ama sevgili değiller. Adama kapatma olmuş. Karşılığını nakit değil de pahalı hediyeler ve masraflarının ödenmesi ile alıyor.
Adam onu sevmiyor. Üzülür mü diye önemsemiyor. Ciddi de düşünmüyor.

neden bildirim gelmişçiler.
dün mesela okullar açılırsa çocuğunuzu corona bitmeden gönderirmisiniz konusuyla ilgili de bildirim geldi.
tıklamadım bile. ille sizin ilginizi çekmeyen konuya bildirim geldi diye yorum yazmanız gerekmiyor.
kazen siteden falan atmıyor bildirim gönderdiği konulara yorum yazmıyorsunuz diye merak etmeyin.

Onceki iliskimle ilgili bir detay vermedim sadece iliskim oldu dedim. Eski iliskimin konusu burasi degil zira.
Hayir belirli bir konusma gecmedi bununla ilgili.

Diyorum ki, sevistiniz okey, tamam. Sonra esas sahneye neden geçilmiyor? Konuşmadık deyip cikmissiniz işin içinden. Sevişen bir erkeğin bildiğim kadarıyla bir şekilde rahatlaması şart. Sevişip, sessizce hiç konuşmadan uykuya mi daliyorsunuz? Gercekten anlayamadigim icin soruyorum, uc kez sevişip, o noktaya neden gelmediğinizi anlamaya çalışıyorum. Bu çok anormal değil mi?

Kimse kimseyle konusmuyor, mesaj arama vs arkadascadan öteye gitmiyor, ama sevisme var ama final yok.

Evet 3unde de final olmadi. Sebebini bilmiyorum bosalmiyor. Sevisip konusup opusup uyuyoruz.

Mac izliyoruz yemek yiyoruz film izliyoruz baska bir sey olmuyor

34 sayfanın tamamını okumadım. sadece konuyu okudum geldim bir de son sayfayı -_-
bi arkadaşım da şuan böyle bir ilişkinin içinde, ben değil bi arkadaşım he :)
ilk başlarda iki taraf da isim koymadı aralarındakine, sadece sevişmekle de kalmıyolardı tabi saatlerce sohbet edip yiyip içip geziyolardı beraber yani baya iki sevgili gibi, sonra dillendirmeden yavaş yavaş ilişkinin içinde buldular kendilerini. şu an 1 seneyi aşkın bir süredir sevgililer. sizinki de böyle başlayabilir fakat burada kalabilir de. beklemek istemiyorsanız; ikiniz de yetişkin insanlarsınız karşılıklı konuşun derim. ilişkiye dönüşmeyecekse de eğer istemiyorsanız bir daha görüşmemek için açık bir sebebiniz olur.
sevgili olmadan, nişanlanmadan evlenmeden sevişmeyi saçma bulanlara da saygı duyarım; zira o da onların fikri ama karşıt düşünceye de saygı duyuyolarsa.. yoksa hakaret etme yanlılarıyla tartışmayın bile. çok gereksiz...

Bu tip kadınlar kendi kocasının evlilik öncesi ilişkilerine bakmazlar , elin kızınınkini sorgularlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…