- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Sevgili olmanızı tasdik etmek için ne gerekiyor ?Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
bundan niye bi iş olmasın?Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Ben basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorumSevgili olmanızı tasdik etmek için ne gerekiyor ?
Sevgilim olurmusun demesini mi bekliyorsunuz mesela
İstiyor mu istemiyor mu bilmiyorum konusrsam da istemiyorsa acaba kucuk mu duserim karsisindaSevgili olmak istiyor mu?
İstiyorsa sorun nedir?
İstemiyorsa ve aşık olacağınızı düşünüyorsanız, uzak durun derim. Üzülürsünüz.
Benimle çıkar mısın mı demesi laızm 11 yaşındakiler gibiAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sevgili olunca zaten bunlar yapılmıyor muydu?Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Benimde aklıma bu geldibizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Ama sevgili degiliz arkadas gibiyiz baskasinin yaninda neyiz ben de anlamıyorumbundan niye bi iş olmasın?
ne güzel ten uyumunuz olan birini bulmuşsunuz, tadını çıkarınız lütfen. gittiği yere kadar gider.
Biz de sevgili olmadan oldu. Ben gorusmek istemedim once.Sevgili olunca zaten bunlar yapılmıyor muydu?
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Ama o gormuyor belki de takiliyor mu anlamiyorum nasil anlicambizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
sevgili olmak istiyorsanız bunu ona hissettirin.Ama sevgili degiliz arkadas gibiyiz baskasinin yaninda neyiz ben de anlamıyorum
Ama o gormuyor belki de takiliyor mu anlamiyorum nasil anlicam
Hayır anlatamadım.Biz de sevgili olmadan oldu. Ben gorusmek istemedim once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?