On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılacım ben derslere biraz ara verdim. yatılı misafirim vardı. aklım hep sizdeydi biraz fafla calışıp arkadaşlara yetişirim.

sılacım ben derslere biraz ara verdim. yatılı misafirim vardı. aklım hep sizdeydi biraz fafla calışıp arkadaşlara yetişirim.

semacım biz de ara verdik dağ çiçeğim yetişsin diye . birkaç kişi beraber olunca daha iyi oluyor yarışıyorsunuz.ne güzel aklın bizdeyse alışmışsın demek ki bize. Valla ben de alıştım baya bu dersler bitince ingilizce sınıfında buluşuruz olmazsa daha sonra. Şeniz

CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER BENDE BEN YANLİŞ Mİ YAZIYORUM DİYODUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN NASIL MUTLU OLUYORUM YAZARKEN Bİ BİLSEN ÇOK TEŞEKKÜRLER YENİDEN SILACIMŞeniz

Dağ çiçegim Valla Boş Bi Animda Hemen çalişmaya çalişiyorum Unutmayim Die Hep Beraber Başaricaz.hadi Beklioruz Seni öptüm Hepinizi Kolay GelsinŞeniz

CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER BENDE BEN YANLİŞ Mİ YAZIYORUM DİYODUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN NASIL MUTLU OLUYORUM YAZARKEN Bİ BİLSEN ÇOK TEŞEKKÜRLER YENİDEN SILACIMŞeniz
butterfly 'ım kelebeğim , ben teşekkür ederim .siz mutlu oldukça ben de çok mutlu oluyorum.ne güzel bi insanı mutlu etmek.Senden de Allah razı olsun.sen artık baya yazıyosundur zaten üç dört ders anca kaldı,harflerden.sonra klavyedeki özgürlük başlayacak.

arkadaşlar iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum selam vermek için uğradım dersler tam gaz devam sılacım canım öğretmenim.yakında ingilizce sınıfına katıla bilirim.öptüm hepinizi.

arkadaşlar iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum selam vermek için uğradım dersler tam gaz devam sılacım canım öğretmenim.yakında ingilizce sınıfına katıla bilirim.öptüm hepinizi.
saol canım .kolay gelsin . öptüm.

f Klavyeyi Hiç Kullanamiyorum...q Klavyeye Cok Alişmisim Ya Nasila Lişcam F Kalvyeye ...sila ögretmen Bana Da ögret Ama F Klavyeyi

canımın içi q klavye öğreniyo arkadaşlar f değil .q klavyeyi on parmak öğrenmek istiyosan 1.sayfadan itibaren mesajları okumaya başla canım.

canım f klavye yok artık pek . her yer q klavye .ben de önce f biliyordum yani daktilo dizaynı. baktım olmuyor q yu öğrendim.

sılacım yazıyorum gibi ama yinede bilmiyorum ki yazabilcem mi on parmak inşallah yazarım şimdilik ii gidiyo.eee öğretmenimiz çok güzel öğretiyo ögrenmesek ayıp olur dimi ama:1hug:.öptüm hepinizi ii hafta sonları kızlar..

canım marifet sizde benim bişey yaptığım yok. sadece sayfama sahip çıkmaya sizinle iletişimimi koparmamaya çalışıyorum.bi haftan var canım sonra kısa hikayeler vercem inşallah . haftaya herşeyi yazıyo olcan inşallah. alışıverirsin zaten sonra. şimdi biraz değişik geliyo tabi. yukarda chatleşiriz zaten dersler bitince inşallah.iyi hafta sonları.

kızlar bakın ögrendiğimiz harflarden cümleler yazdım isterseniz alıştırma yapabilirsiniz

ertesi gün tilki evi gözler ve jalenin evine gider
sezon sonunda indirim var
sahilde insanlar güneşlenir
geride kalanlar mutsuz ve üzgünler
toka güzel ve şirindi
kalem tuttu ellerim

butterfly'ım çok çalışkan gördüm seni maşallah.

bunları bakmadan mı yazdın yani . öyleyse gel kırmızı kurdeleni takayım.

çiçeğim ha gayret yarış sonuna var daha. :dance:

bn tek parmk yasıorm ve hızıma bütün arkadaşlrm şaşıo :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…