• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diğer arkadaşlar, bir gün aynı anda buradan öğrendiklerimizi yazalım.ne dersiniz ben çok keyf elıyorum bu işten.

o sema da gelmiş. iyi geceler arkadaşlar.ya ben aslında cümle yazdırmak istiyorum size ama ,öğrendiğiniz harflerden .pek bulamıyorum siz bulursanız paylaşalım burda.ali gel.sabah kalk.hasta olma.gibi

en zorlandığınız harf hangisi ?bana ü harfi zor geliyor uzakta ya.sonra virgül zor geliyor çoğu zaman es geçiyorum virgülü.

diğer arkadaşlar, bir gün aynı anda buradan öğrendiklerimizi yazalım.ne dersiniz ben çok keyf elıyorum bu işten.
actually (aslında) en güzeli öyle yarışmak iyidir.doping olur.ingilizce öğrenmeye çalışıyorum ben de diğer sayfada. hadi oraya da gel çiçeğim ..tabi bu dersler bitince.

canım siz öğrendikçe ben nasıl seviniyorum bilemezsin.takır takır öttürceksiniz klavyeyi çok kolay sadece biraz emek hadi arkadaşlar denemek, istemek başarmanın yarısıdır.iyi geceler ..sizleri ve kk yı seviyorum..

canım siz öğrendikçe ben nasıl seviniyorum bilemezsin.takır takır öttürceksiniz klavyeyi çok kolay sadece biraz emek hadi arkadaşlar denemek, istemek başarmanın yarısıdır.iyi geceler ..sizleri ve kk yı seviyorum..

sılacın sanada iyi geceler ,takipçinim bu işi halledeyim sonrada ingilizceye,aslında ben kendimi kurtaracak kadar ingilizcem iyi .buradan yazmaya cesaretim yok.sayende onuda başarırım inşallah.bende seni seviyorum.a.s.
h.gif
a.gif
t.gif
i.gif
s.gif

oo o zaman bana yardımcı olacan demektir ingilizce de .ben senin vaktini almıyim kolay gelsin .

sıla canım bende öğrenmek istiyorun şuan gelişi güzel yazıyorum bakalım ne yapacam inşallah becerrim

Silacim ö Harfine Sağ Yüzük Parmağiyla Basiyoruz Ya Ben Hep K Harfine Yani Orta Parmakla Basiyorum O Daha Kolayima Gelio:(( Napcam Ben?

Silacim ö Harfine Sağ Yüzük Parmağiyla Basiyoruz Ya Ben Hep K Harfine Yani Orta Parmakla Basiyorum O Daha Kolayima Gelio:(( Napcam Ben?

sağ el yüzük parmağı k deydi alt sıra ö harfinden de bu parmak sorumlu biraz sağ açı yapıyoruz.böyle yazmışım .yani yanlışlık olmuş.iyi ki hatırlattın.zaten k harfi orta parmak.----orta parmak k deydi alt sıra ö harfide bu parmak kullanacak olacaktı.hata için özür dilerim.kontrol ediyorum ama olmuş.ee ufaklıkta pek rahat bırakmıyo.sen son derstesin yeni dersi pazartesi vereyim cts pzr tekrar yaparsın canım.

oo o zaman bana yardımcı olacan demektir ingilizce de .ben senin vaktini almıyim kolay gelsin .

elimden geleni yaparım tabiki seve seve.

butterfly84 sen bayağa ilerlemişin kutlarım seni.dur bekle bende geliyoruuuuuuuuuuum.
cumanız mübarek olsun arkadaşlar.

sizinde cumalarınız mübarek olsun. dua edelim de şu ingilizceyi çözeyim ben ya.kelime ezberleri falan zamanlar oy oy.

ben daktilo kullanırdım fakat bu yani klayve q olunca farklı oldu herşey

ben daktilo kullanırdım fakat bu yani klayve q olunca farklı oldu herşey
canım önce ben de daktilo kursunda f klavye öğrendim sonra heryer q klavye olunca bu yöntemle çalıştım tekrar şimdi q yazıyorum hamd olsun.

Back