- Konu Sahibi EU1
selma semra maksat masraf .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eferim kız öğrendin bu işi tebrikler...a.s.en zorlarından yazıyorum.
makas elişi emekli asker .
eferim kız öğrendin bu işi tebrikler...a.s.
actually (aslında) en güzeli öyle yarışmak iyidir.doping olur.ingilizce öğrenmeye çalışıyorum ben de diğer sayfada. hadi oraya da gel çiçeğim ..tabi bu dersler bitince.diğer arkadaşlar, bir gün aynı anda buradan öğrendiklerimizi yazalım.ne dersiniz ben çok keyf elıyorum bu işten.
canım siz öğrendikçe ben nasıl seviniyorum bilemezsin.takır takır öttürceksiniz klavyeyi çok kolay sadece biraz emek hadi arkadaşlar denemek, istemek başarmanın yarısıdır.iyi geceler ..sizleri ve kk yı seviyorum..
sıla canım bende öğrenmek istiyorun şuan gelişi güzel yazıyorum bakalım ne yapacam inşallah becerrim
Silacim ö Harfine Sağ Yüzük Parmağiyla Basiyoruz Ya Ben Hep K Harfine Yani Orta Parmakla Basiyorum O Daha Kolayima Gelio( Napcam Ben?
oo o zaman bana yardımcı olacan demektir ingilizce de .ben senin vaktini almıyim kolay gelsin .
Silacim ö Harfine Sağ Yüzük Parmağiyla Basiyoruz Ya Ben Hep K Harfine Yani Orta Parmakla Basiyorum O Daha Kolayima Gelio( Napcam Ben?
canım önce ben de daktilo kursunda f klavye öğrendim sonra heryer q klavye olunca bu yöntemle çalıştım tekrar şimdi q yazıyorum hamd olsun.ben daktilo kullanırdım fakat bu yani klayve q olunca farklı oldu herşey