On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pende pende 10 parmak yazmak isriyorum aslında 10 parmak yazıyomda bakmadan yazamıyom,inşallah öğrenirim kpss den 70 alıp zabır katipliğine gireyim diyorum yapabilirmiyim?

merhaba,
netten onparmak klavye diye aratın, programı yükleyin önce pc ye..sonrasınde program sizi yönlendiriyor..öğrenmek ve pratik olarak kullanmak, azminize bağlı ve ayırdığınız zamana, göründüğü yada söylendiği kadar kolay bir iş değil arkadaşlar

pende pende 10 parmak yazmak isriyorum aslında 10 parmak yazıyomda bakmadan yazamıyom,inşallah öğrenirim kpss den 70 alıp zabır katipliğine gireyim diyorum yapabilirmiyim?
canım inşallah yapabilirsin tabiki kendin uğraşıp yapabileceğin bişey bu. başlarda okuduysan sabırlı olmak lazım bak butterfly84 dağ çiçeğim derslerini bitirmek üzereler.canım harfleri çalışırken sakın klavyeye bakma eline bakmaya alışırsan öyle gider. hemen başla bence ister programdan ister benim gösterdiğim derslerden farketmez.bu yöntem daktilo hocalarının okullarda kurslarda gösterdiği yöntemdir.çok sağlam yerleşir akla.lütfen kendine güven hiç korkma dene başarıcağına eminim..sevgiler..

kimse burda moral bozucu şeyler yazmasın lütfen .. baştan zor olduğunu söyleyip korkutmayalım arkadaşları. iyilik yerine kötülük yapmayalım insanlara.karar verip derslere başlanırsa ısrarcı da olunursa,isteniyorsa azimde varsa herkes yapabilir tekrar tekrar yazıyorum bunları.bu kendi başınıza yapabileceğiniz bişey .arabayı alıp tek başınıza trafiğe çıkamazsınız mutlaka birinin yardımcı olması öğretmesi lazım. tek başınıza biçok şeyi öğrenmekte zorlanırsınız. okullar neden var?insanlar tek başına onca kitabı ezberleyebilir miydi ?hayır.ben neden defalarca ingilizce öğrenmeye çalıştım olmadı. ama on parmağı kendiniz tek başınıza yapabilirsiniz. tekrar ediyorum ister programdan ister burdan . yapabilenler annesinin karnından çıkıncamı öğreniyor .kendinize güvenin ve başlayın lütfen...sevgiler..

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.çoğalmamız çok güzel en azından bir birimizindesteğiyle birşeyler yaparız.kızlar sakın pes etmeyin ilk başladığımda benimde bileklerim ağrıyordu ama şimdi inanın gece gündüz canım hep yazı yazmak istiyor.ezinecim seni burada gördüğüme sevindim .Arkadaşlar 10 parmak proğramı bende'de var yıllardır bir şey olmadı bence sılanın verdiği bu yöntem çok kolay ve zevkli bundan sonra gerek görürsem 10 parmak proğramına'da çalışırım .Ama önce burası.kolay gelsin arkadaşlar hepinize başarılar diliyoruuuuum.a.s.

canımm valla bende evdeyim iş bulamadım geçici bi kaç yerde çaliştım olmadı şimdilik evdeyimsenağlamave bişey sölim mi sılacım ben bilğ prog mezunum ama 10 parmak yazamıodum senin sayende insallah basarcam:hooray:
sılacım ben üni hazırlanırken annemle biraz okumustum tefriciye yi.boş bi zamnımda okurum inşallah canım yardımım dokunursa ne mutlu bana:içelim:şu sıralar kafayı iş bulamamaya taktım üzgünüm birazcıksenağlamaöptüm kocaman seni tanımak gerçekten güzel sılacım öptüm seni

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sakın korkmasın gözünüz sılanın dediği gibi biraz sabır gerçekten olcak kızlar ..

ben 10 parmak yazmıyorum ama yeterince hızlı olduğumu düşünüyorum. gerek varmıkii? bence ok çünkü çok hızlıyım

o kadar iyi anlıyorum ki üzülmeni .bence pes etme civardaki bütün fabrikalara başvur. bilgisayar satan yerlere başvur.kpssye gir çalış gerekirse ders al. kalırsa kalır gider evde oturursun kimseninde umrunda olmaz.ben yıllar oldu mezun olalı evdeyim bak hele çocuk olunca evli olunca işler daha da zorlaşıyor. boşu boşuna üzülmekle olmuyor. çık dışarı çalış ne iş olursa .belki başka bi kapı açılır o arada. bence de sizi tanımak çok güzeldi.ben de öptüm canım.

12.ders
bbb bbb bbb sol el işaret parmağı f deydi b harfi için biraz fazla uzatmak gerekiyor parmağı alışırsınız.
ppp ppp ppp sağ el küçük parmak ş deydi p hemen üst sırada
masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya vasat ev av osman güverte olan ok sos lodos vasıta vesile vahim vana şalvar tavan ozan öykü ölüm uygur uslu susmak pusu söylemek göz söz özüm önsöz ömür öd cami cem ece celse kucak asacak ocak sıcak cam can iclal cemal sıska sıcacık sıla ılıman kıtmir mısra fıs fıs ırmak pes pas balık bey bay abalı piling papatya besili büşra beyza yapa tıpa
kelimeleri yarım saat çalışalım . son iki derse ağırlık verelim.kolay gelsin
arkadaşlar.

Silacim Allah Razi Olsun Eline Sağlik ,dersleri Kopyaladim Kitap Gibi Adinida Silanin Kitabi Yaptim...

Silacim Allah Razi Olsun Eline Sağlik ,dersleri Kopyaladim Kitap Gibi Adinida Silanin Kitabi Yaptim...
canım benim ya çok naziksiniz arkadaşlar bana yaşama sevinci oluyosunuz.arada konuşmalar olduğu için başlığı renkli yapıyorum kolay bulunsun diye

sılacım ,öğretmenim artık öğrendiklerimden bir kaç kelime yazmanın vakti geldi galiba ,bakalım nasıl olmuş.Çok heyecanlıyım umarım hata yapmam.

samet makas keskin dikkat et.
halime haşhaşlı ekmek getirdi.
jale ile ali arkadaşlar .
kilerdeki fare zehirlendi.
dedem şeftali getirdi.
:teytey:

harikasınnnnn:hooray:
kaçıncı derstesin çiçeğim ?

harikasınnnnn:hooray:
kaçıncı derstesin çiçeğim ?

söylemeye utanıyorum ama 8 dersteyim.
hocam söz bundan sonra aksatmıycam.
eşim 20 günlük yıllık izine ayrıldı bugün başladı çalışmaya.
kısmet olursa düzenli olarak takip edebilirim.malum eş ve deli kanli iki tane oğlan olunca ettimi 3 erkek artık halimi sen düşün.anlayışın için

thenk you.
bu my teacher
a.s.

gene iyi yapmışsın o zaman eşiin evdeymiş çünkü .ben olsam hiç yapamazdım.

10 Parmak sınıfı günaydın sabah şerifleriniz hayır olsun derslerinizde kolaylıklar diliyoruum.a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…