- 22 Ağustos 2007
- 170
- 13
- 643
- 42
- Konu Sahibi EU1
-
canım inşallah yapabilirsin tabiki kendin uğraşıp yapabileceğin bişey bu. başlarda okuduysan sabırlı olmak lazım bak butterfly84 dağ çiçeğim derslerini bitirmek üzereler.canım harfleri çalışırken sakın klavyeye bakma eline bakmaya alışırsan öyle gider. hemen başla bence ister programdan ister benim gösterdiğim derslerden farketmez.bu yöntem daktilo hocalarının okullarda kurslarda gösterdiği yöntemdir.çok sağlam yerleşir akla.lütfen kendine güven hiç korkma dene başarıcağına eminim..sevgiler..pende pende 10 parmak yazmak isriyorum aslında 10 parmak yazıyomda bakmadan yazamıyom,inşallah öğrenirim kpss den 70 alıp zabır katipliğine gireyim diyorum yapabilirmiyim?
acaba yok kesin yaparım dicez. Şenizbenim tatil biraz uzun sürdü galiba
ben daha 4. dersteyim.. biraz da unutmuşum galiba. ah sol elim çok ağrıdı :bbo:
acaba yapamayacak mıyım?
canım doğru söylüyosun anca oturdu aslında konumuz, sınıfımız.ben ev hanımıyım zaten bi çocuğum var evi yönetmek zor gerçekten.temizlik, düzen.
internette çok takılıyorum özellliklede kadınlar klübüne.hergün girdiğim sitelere artık girmez oldum . sitenin dizaynı çok sade. renk seçimide çok başarılı. sıcak bi ortam oluşmuş.alıştım baya.özel mesajların kapatılması kötü oldu ben yeni yeni mesajlaşmaya başlamıştım özelden . Ramazan ayında çok girdim islam ve dinler bölümüne hatim okuduk orda . Salatı Tefriciye okuyoruz hatta ben de açtım dün bir başlık bilenler bana yardım etsin istiyorum. tek başıma zorlanıcam gibi.aşağıyada linki koyuyorum.sen bekar mısın evli misin ? neler yapıyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/yagmur-icin-tefriciye-okuyalim-mi-t125825/index.html
canımm valla bende evdeyim iş bulamadım geçici bi kaç yerde çaliştım olmadı şimdilik evdeyimsenağlamave bişey sölim mi sılacım ben bilğ prog mezunum ama 10 parmak yazamıodum senin sayende insallah basarcam:hooray:
sılacım ben üni hazırlanırken annemle biraz okumustum tefriciye yi.boş bi zamnımda okurum inşallah canım yardımım dokunursa ne mutlu bana:içelim:şu sıralar kafayı iş bulamamaya taktım üzgünüm birazcıksenağlamaöptüm kocaman seni tanımak gerçekten güzel sılacım öptüm seni
Silacim Allah Razi Olsun Eline Sağlik ,dersleri Kopyaladim Kitap Gibi Adinida Silanin Kitabi Yaptim...
canım benim ya çok naziksiniz arkadaşlar bana yaşama sevinci oluyosunuz.arada konuşmalar olduğu için başlığı renkli yapıyorum kolay bulunsun diyeSilacim Allah Razi Olsun Eline Sağlik ,dersleri Kopyaladim Kitap Gibi Adinida Silanin Kitabi Yaptim...
sılacım ,öğretmenim artık öğrendiklerimden bir kaç kelime yazmanın vakti geldi galiba ,bakalım nasıl olmuş.Çok heyecanlıyım umarım hata yapmam.
samet makas keskin dikkat et.
halime haşhaşlı ekmek getirdi.
jale ile ali arkadaşlar .
kilerdeki fare zehirlendi.
dedem şeftali getirdi.:teytey:
harikasınnnnn:hooray:
kaçıncı derstesin çiçeğim ?
söylemeye utanıyorum ama 8 dersteyim.
hocam söz bundan sonra aksatmıycam.
eşim 20 günlük yıllık izine ayrıldı bugün başladı çalışmaya.
kısmet olursa düzenli olarak takip edebilirim.malum eş ve deli kanli iki tane oğlan olunca ettimi 3 erkek artık halimi sen düşün.anlayışın için
thenk you.
bu my teachera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?