• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok sagol deniycen su an tek parmak la yaziyorum da zor oluyo

elbette denemekle bişey kaybetmezsin canım . yanlız biraz uğraşmak lazım mucize olmuyor . düzenli çalış canım yılmadan usanmadan ciddi çalışırsan bir ay sonra yazıyo olursun inşallah.CADIARZUa.s.

evet sılacım bakmadan yazıyorum.ayyy çok mutlu oldum kızlar teşekkürler dag çiçegim hadi senide bekliyorum öptüm kocaman hepinizi..

sılacım hep dersten bahsediyoruz sen napıosun nasılsın?umarım güzeldir herşey..

canım doğru söylüyosun anca oturdu aslında konumuz, sınıfımız.ben ev hanımıyım zaten bi çocuğum var evi yönetmek zor gerçekten.temizlik, düzen.
internette çok takılıyorum özellliklede kadınlar klübüne.hergün girdiğim sitelere artık girmez oldum . sitenin dizaynı çok sade. renk seçimide çok başarılı. sıcak bi ortam oluşmuş.alıştım baya.özel mesajların kapatılması kötü oldu ben yeni yeni mesajlaşmaya başlamıştım özelden . Ramazan ayında çok girdim islam ve dinler bölümüne hatim okuduk orda . Salatı Tefriciye okuyoruz hatta ben de açtım dün bir başlık bilenler bana yardım etsin istiyorum. tek başıma zorlanıcam gibi.aşağıyada linki koyuyorum.sen bekar mısın evli misin ? neler yapıyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/yagmur-icin-tefriciye-okuyalim-mi-t125825/index.html

çiçeğim ikinci kurdeleyi hazırlıyayım o zaman ben.

arkadaşlar sizlere hayırlı ve huzurlu geceler benim uykum gelmiştir sabah erken kalkıyorum.yarın görüşmek üzere inşallah.

11.ders
ccc ccc ccc sol el orta parmak d harfindeydi c hemen alt sırada
ııı ııı ııı sağ el orta parmak k harfindeydi ı hemen üst sırada
15'er dk; en az tabi ki çalışıyoruz harfleri
masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya vasat ev av osman güverte olan ok sos lodos vasıta vesile vahim vana şalvar tavan ozan öykü ölüm uygur uslu susmak pusu söylemek göz söz özüm önsöz ömür öd cami cem ece celse kucak asacak ocak sıcak cam can iclal cemal sıska sıcacık sıla ılıman kıtmir mısra fıs fıs ırmak
kelimeleri yarım saat çalışalım . son iki derse ağırlık verelim.kolay gelsin arkadaşlar.

üzüm üzüme baka baka kararır.
Aydın temiz ve düzenli bir ildir.
İzmir denizi ile büyüler.
Kırtasiye okula yakın olursa iyi kazandırır.
Araba masraflıdır ama rahattır.
Adam dizi seyretmek istemiyor kadın istiyor diye kavga çıkabiliyor.
Almanca kolay mıdır?
kitap her zaman yanımdadır benim dostumdur.
internette dolaşıyorum.
hızlı yazmaya gayret gösteriyorum.
alışveriş kadının tutkusu.
otobüs altıda kalkıyor.

derslerini ilerleten arkadaşlar bu cümleleri bi kaç kere yazsınlar.ve istedikleri başka cümleleride. iki dersimiz kaldı.

arkadaşlar iyi geceler yastık beni çağırıyo artık.

yeni başladım siz çok ilerlemişsiniz ama benim kollarım yoruldu sanırım beceremicem yaa

yeni başladım siz çok ilerlemişsiniz ama benim kollarım yoruldu sanırım beceremicem yaa

ezine Ezineden misin ? canım hoşgeldin aramıza.belki yeni başlayacak arkadaş olursa onunla yarışırsın sen de. hergün çalışırsan çabuk biter zaten. kolların ağrır canım kasların çalışıyor ya.ben de çok yazı yazınca bileklerim ağrıyo.ama güzel iki parmağı çalıştırmaktan da her parmak çalışıyor beyin için de iyidir.

beceremiyorum diye düşünme bu herkesin yapabileceği bişey ..

ezine Ezineden misin ? canım hoşgeldin aramıza.belki yeni başlayacak arkadaş olursa onunla yarışırsın sen de. hergün çalışırsan çabuk biter zaten. kolların ağrır canım kasların çalışıyor ya.ben de çok yazı yazınca bileklerim ağrıyo.ama güzel iki parmağı çalıştırmaktan da her parmak çalışıyor beyin için de iyidir.

hayır canım ezineden deilim hoş bulduk dün gece çalıştım biraz umrım devamını getirebilirim

Back