On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tilki ve karga
Birgün bir karga bir ağaca kondu. Ağzında büyük bir parça peynir vardı. Ağacın yanına bir tilki geldi. Yukarı baktı ve kargayı gördü.Peyniri de gördü. Peyniri istedi.Böylece kargaya dedi ki. sen ne kadar güzelsin !Ne güzel gözlerin var!Ney yazık ki ötemiyorsun!Karga ötebilirim dedi.Ondan sonra ağzını açtı ve ötmeye başladı.Gak Gak diye öttü.Ağzını açtığı zaman peynir parçası düştü ve tilki onu aldı ve yedi.Tilki 'teşekkür ederim'dedi.Peynir güzeldi ve sen iyi ötüyorsun. Ne yazık ki iyi de düşünemiyorsun.

bu parçayı yazalım arkadaşlar . shift,nokta soru işareti isterseniz bi onlara da çalışın .

Derslerimiz bitti arkadaşlar .Yolun sonuna geldik hamd olsun. Sizleri tebrik ediyorum. Başka işlerde de aynen böyle muvaffak olmanızı temenni ediyorum. Hakkınızı helal edin.

dağ çiçeğim teşekürler. senin dersler nasıl gidiyor
semacım ilk günlere göre bende gayet iyim ,çok keyifli ve zevkli bişimiş.
yorulmasam hep yazmak istiyorum.

Derslerimiz bitti arkadaşlar .Yolun sonuna geldik hamd olsun. Sizleri tebrik ediyorum. Başka işlerde de aynen böyle muvaffak olmanızı temenni ediyorum. Hakkınızı helal edin.

sılacım bu iyiliğini inan ömrümün sonuna kadar hiç unutmayacağım.
Sana hep dua edeceğim Allah razı olsun.Tabiki hep birlikde yine buralarda yazdıklarımızı paylaşırız.Sevgiyle kal.:1hug
:

melek elif ve aysun yeni başlayanlar arkadaşlar siz paylaşın kaçıncı derste olduğunuzu nasıl gittiğini böylece birbirinizden destek alarak daha da gayretleneceksiniz. birbirinize destek olacaksınız.

Merhaba canim, benim klavyem biraz farkli oldugu icin derslere tam olarak bagli kalamiyorum ama amac harflri ezberlemek ve sürekli pratik yapmak, derslerin tamamini okuyunca bunu anladim. Simdi bana inanamayacaksiniz ama bunlari on parmak ve klavyeye bakmadan yaziyorum. Harflerin tamamini 2 saat calisarak ezberledim. isaretlerdende simdilik ?,. bunlari ögrendim. Biraz yavas yaziyorum ama bir kac gün pratik yaptiktan sonra hizlanacagima inaniyorum.

Tekrar cok tesekkür ederim canim.:1hug:

canım inşallah Allah razı olur da bizi cennette buluşturur.sevgiler.a.s.

Aysun bu ne hız acele etmişsin canım ya .. sabah bi ders akşam bi ders yapaydın bari.. tek korkum harfleri birbirine karıştırman..yani yazarken düşünerek ürkerek yazman ve yanlış harflere basman ha böyle olmazsa sorun yok. canım amaç parmaklara ve beyne harfleri öğretmek harfleri çok çalışıp iyice öğretince .tereddütsüz basmak. ve hızlı oluyor zaten . çünkü otomatikman düşünmeden yazıyorsunuz o zaman. Ama tebrikler on parmağı jete bindirdin uçurdun valla.baya azimliymişsin.maşallah.

29 eylülde başlamışız bir ay olmadan bitiren arkadaşlar var.oluyormuş demek ki.

sılacım senin hakkın cok bende sen hakkını helal et. Ben seni cok sevdim, inşallah rabbimde seni cok sever ve cennetinde güzel bir köşe ayırır sana canım kardeşim.

Arkadaşlar hayırlı cumalar derslerimiz bitti diye görüşmelerimizi bitirmeyelim yine arada bir burada selamlaşalım ne dersiniz bizler aynı sınıf arkadaşları değilmiyiz..

sılacım senin hakkın cok bende sen hakkını helal et. Ben seni cok sevdim, inşallah rabbimde seni cok sever ve cennetinde güzel bir köşe ayırır sana canım kardeşim.

canım ne güzel dualar ediyosunuz Allah razı olsun amin amin amin..helal olsun arkadaşlar.

Arkadaşlar hayırlı cumalar derslerimiz bitti diye görüşmelerimizi bitirmeyelim yine arada bir burada selamlaşalım ne dersiniz bizler aynı sınıf arkadaşları değilmiyiz..

evet arkadaşlar hayırlı cumalar .doğru ben söylüyosun çiçeğim nasıl gidiyor çalışmalar?

çiçeğim ara vermemeye çalış yoksa boşa gider bırakıverirsin

haklısınız arkadaşlar ,bu gün akşam epeyi çalıştım ..bırakırmıyım zaten zor bulmuşum hayatta bırakmam..

bende fırsat buldukca calışıyorum unuturum diyede korkuyorum.

semacım korkma burda mesaj yaz ,arkadaşlarınla chatleş kesinlikle unutmazsın zamanla dahada hızlanırsın.hiç yapamadın al önüne bir kitap onu yaz ..

teşekür ederim sılacım. yazıyorum. kitaptan değil ama msn deki arkadaşlarla yazışıyorum. onlarda şaşırdılar önceleri yavaş yazıyordum ya şimdi onlar bana kavuşamıyor. yazışmak eziyetti bana şimdi zevkli, cok zevkli oluyor. sılacım inan samimi diyorum herzamanda diyeceğim.ALLAH senden razı olsun canım benim sayende oldu.

Meraba Sıla,bu topici daha dün gördüm,bugün de bütün sayfaları tek tek okudum,tek parmakla çok hızlı yazıyorum ama klavyeye bakıyorum yazarken sık sık,on parmak yazmayı öğrenmek isterim,verdiğin bilgilerden yararlanacağıma eminim,çok sade ve pratik şekilde öğretmişsin.Emeğin ve özverin için çok teşekkürler canım,umarım sen de ingilizceyi aynı kolaylıkla öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…