On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
silacigim basladim calismaya bugün 4.ders henüz cok yavasim ve cok hata yapiyorum ama olacak insallahtesekkürler sana
çisilsu hayatım çok iyi gidiyorsun aynen devam.15 gün sonra chatleşiriz böyle giderse.:1hug:

selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara kolay gelsin..hadi iyisiniz en iyi sınıfa ve en iyi öğretmene düştünüz....:))

evet canım sınıf arkadaşları hiç bi zaman unutulmaz tabiki öğretmenlerde unutulmaz... kapatmıcaz arkadaşlar bu topiki:teytey::dance:

ben aceleciyim galiba geceleri lambalari kapatip yazmaya calisiyorum harflere baksamda gormuyorum silacim hele ogreneyim acisini cikaririz yazmanin. aydinliymissin biz eve giderken otobana hep aydindan giriyoruz.kimbilir belki birgün sanada ugrarim kendine iyi bak canim

tatlım çok iyi yapıyorsun karanlıkta çalışmakta eline bakma yazarken zaten.harika.inşallah canım yazışırız.:1hug:

evet canım Aydındanım sen nerdensin?ben merkezde değilim yanlız.

ben denizliliyim canim önemli degil gönüller beraber olsun burdan görüsmekde cok güzel inan

ozaman burdan geçiyosunuz gene.evet canım burası daha iyi belki.hep güzel yanlarımızı görüyoruz birbirimizin.dersler nasıl kaçıncı derstesin?

bu gün 6 yi calisacagim bi sey sormak istiyorum benim bilgisayarda y harfinin oldugu yerde z ,z nin oldugu yerde y var ayrica türkcede kullanilan bazi harfler yok simdi bu hangi klavye oluyor ????

sılacım merhaba, dün ilk defa fark ettim böle güzel bi dersin burda olduğunu senden bi ricam var şimdi ilk dersten başlamak istiyorum ve başladım da ama diger derslerin yerleri karışık olduğu için, müsait bi zamanında alt alta tekrar yazabilirmisin fisfisfis yardımların için saol Şeniz

bu gün 6 yi calisacagim bi sey sormak istiyorum benim bilgisayarda y harfinin oldugu yerde z ,z nin oldugu yerde y var ayrica türkcede kullanilan bazi harfler yok simdi bu hangi klavye oluyor ????

hayatım bilmiyorum inanki..+fisfisfis
ama her yerde aynı olan klavyeden alsan gittiğin yerlerde de yazarsın . pek pahalı değil bu klavyeler . ben ailemin yanına da gitsem başka bilgisayarda da yazsam . hiç zorlanmıyorum q klavye her yer.a.s.

acı çikolata hoşgeldin canım. vardır farketmeyen.aslında aklımdaydı bi ara halledeyim inşallah şimdi yemek yapmam lazım canım.kolay gelsin derslerde başarılar.

acı çikolata hoşgeldin canım. vardır farketmeyen.aslında aklımdaydı bi ara halledeyim inşallah şimdi yemek yapmam lazım canım.kolay gelsin derslerde başarılar.

hoş buldum canım, öenerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim, sana da kolay gelsin ve afiyet olsun Şeniz Şeniz

1.ders
sol elinizin serçe parmağı a daydı biliyorsunuz aaa aaa aaa bu şekilde yarım saat yazın. parmağınız ve beyniniz. bu harfi öğrenecek ve bişey yazdığınızda otomatikman kendi basacak.

eller aynı şekilde on parmak klavyenin üzerinde.sağ elin orta parmağında k harfi var . kkk kkk kkk yazıyorsunuz yarım saat kadar.aradaki boşluğu sağ elinizin başparmağı ile verin .

evet 2.gün sss sss sss sss bu şekilde lll lll lll lll ve bu şekilde yarım saat yazın s sol elin yüzük parmağı l ise sağ elin yüzük parmağı . daha sonra as asa ak kas kal las kal al sal sak aka asalak bu şekilde heceler türetin ve bol bol yazın. yarım saat mesela .böylece bir önceki günün harflerini de tekrar etmiş olucaksınız.ve her gün daha fazla kelime yazıyor olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…