E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
çisilsu hayatım çok iyi gidiyorsun aynen devam.15 gün sonra chatleşiriz böyle giderse.:1hug:silacigim basladim calismaya bugün 4.ders henüz cok yavasim ve cok hata yapiyorum ama olacak insallahtesekkürler sana
canım bede seni çok sevdim..neden çünkü bizler sınıf arkadaşıyız öyle değilmi bencede burası kapanmasın çok üzülürüm.:1huglmazsa başka biryerlerde birbirimizi buluruz değilmi arkadaşlar...iyi geceleeerrrrrrrrrrrr.a.s.
tatlım çok iyi yapıyorsun karanlıkta çalışmakta eline bakma yazarken zaten.harika.inşallah canım yazışırız.:1hug:ben aceleciyim galiba geceleri lambalari kapatip yazmaya calisiyorum harflere baksamda gormuyorum silacim hele ogreneyim acisini cikaririz yazmanin. aydinliymissin biz eve giderken otobana hep aydindan giriyoruz.kimbilir belki birgün sanada ugrarim kendine iyi bak canim
bu gün 6 yi calisacagim bi sey sormak istiyorum benim bilgisayarda y harfinin oldugu yerde z ,z nin oldugu yerde y var ayrica türkcede kullanilan bazi harfler yok simdi bu hangi klavye oluyor ????
acı çikolata hoşgeldin canım. vardır farketmeyen.aslında aklımdaydı bi ara halledeyim inşallah şimdi yemek yapmam lazım canım.kolay gelsin derslerde başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?