On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılacım ben kendime defter tutum dersleri ona yazıyorum, hem yazarak daha iyi öğreniyorum

bakmadan yazabiliyorum cooook mutluyum yanımda olsan sana sarılsam sevincimi nasıl anlatayım sürekli yazıyorum. ALLAH senden razı olsun bana cesaret verdin öğrenmemi sağladın. seni kocaman öpüyorum

bakmadan yazabiliyorum cooook mutluyum yanımda olsan sana sarılsam sevincimi nasıl anlatayım sürekli yazıyorum. ALLAH senden razı olsun bana cesaret verdin öğrenmemi sağladın. seni kocaman öpüyorum

canım benim siz mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. keşke başka şeylerde bilsemde yardımcı olsam size.inşallah Allah razı olur benden de sizden de.
tabi canım ya hep söylüyorum. korkmayın ve hemen başlayın.ben de seni öptüm canım...Şeniz
sen kaçıncı derstesin Sema?

sılacım 12. dersdeyim biraz geride kalmıştım ama cok calışarak kavuştum. yeni başlayan arkadaşlarada bişeyler demek istiyorum. sakın pes etmeyin ilk başlarda fazla bilmiyorsunuz ama derslerde ilerledikce yazmak cok zevkli oluyor. ben bu dersi zevkle yapıyorum rüyamda bile yazıyorum. Allah kolaylık versin arkadaşlar.

semacım tebrikler canım senin adına çok mutluyum

13.ders
ccc ccc ccc sol el orta parmak d harfinde bu parmakla yazıyoruz hemen alt sırada
ppp ppp ppp sağ el küçük parmak ş harfindeydi hemen üst sırada p harfi
ğğğ ğğğ ğğğ sağ el küçük parmak ş harfinde ğ ye de bu parmak basacak biraz sağ açı üst sıra.şpğü evet bu dört harf serçe parmakta.p hemen üstte ğ üst biraz sağ açı ü üst sıra biraz fazla açı yapıyoruz.
harfler onbeş er dakika olsun.
masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya vasat ev av osman güverte olan ok sos lodos vasıta vesile vahim vana şalvar tavan ozan öykü ölüm uygur uslu susmak pusu söylemek göz söz özüm önsöz ömür öd cami cem ece celse kucak asacak ocak sıcak cam can iclal cemal sıska sıcacık sıla ılıman kıtmir mısra fıs fıs ırmak pes pas balık bey bay abalı piling papatya besili büşra beyza yapa tıpa cennet cehennem coşku canım cesaret pazı poz papatya pembe ağıl yağ yağlı yoğurt sağnak
kelimeleri yarım saat çalışalım . son iki derse ağırlık verelim.kolay gelsin
arkadaşlar.

arkadaşlar gözünüz aydın derslerimiz bitti. qwx var onları da isterseniz bir ders yapalım . bazen lazım oluyor.ama artık yazabilirsiniz her harfi biliyorsunuz. en son da shift ...? ;, bunlar çalışılabilir ben yazarken alıştım backspace ye sağ elimin serçe parmağıyla basıyorum enter da öyle.

Silaciim merhaba,
Paylastiklarin icin cok tesekkür ederim. Ben yazilarinin tamamini bugün okudum ve hepsini bir dosyada topladim.Yarindan itibaren calismaya baslicam.Umarim bende basarabilirim.
Tekrar cok tesekkür ederim...a.s.

Silaciim merhaba,
Paylastiklarin icin cok tesekkür ederim. Ben yazilarinin tamamini bugün okudum ve hepsini bir dosyada topladim.Yarindan itibaren calismaya baslicam.Umarim bende basarabilirim.
Tekrar cok tesekkür ederim...a.s.

hoşgeldin canım sınıfımıza kolay gelsin şimdiden başarılar. yaparsın canım aklına hiç şüphe sokma çalıştıktan sonra garan ti veriyorum. hayırlı geceler.:1hug:

melek elif ve aysun yeni başlayanlar arkadaşlar siz paylaşın kaçıncı derste olduğunuzu nasıl gittiğini böylece birbirinizden destek alarak daha da gayretleneceksiniz. birbirinize destek olacaksınız.

bugünki dersimide calıştım. vakitte gec olmuş, artık parmaklarım ağrımıyor alıştılar. sılacım ben cok yavaş yazıyordum derslere başlamadan önce bide harfleri arıyordum tek tek cok zor oluyordu, şimdi harflere bakmıyorum parmaklarım yerlerini biliyor artık. bu cok güzel bi duygu.

bence de bişeyler başarmak güzel .hele ki bunun sonucu da çabuk elde ediliyor.1 ay yetiyor.hatta daha kısa çalışmaya bağlı.:hooray:artık bitirdin demektir. çok güzel .tebrik ederim.

14.ders
qqq qqq qqq sol el küçük parmak a harfinde bu parmakla yazıyoruz hemen üst sırada
www www www sol el yüzük parmak s harfindeydi hemen üst sırada w harfi
xxx xxx xxx sol el yüzük parmak s harfinde x ede bu parmak basacak

piling papatya besili büşra beyza yapa tıpa cennet cehennem coşku canım cesaret pazı poz papatya pembe ağıl yağ yağlı yoğurt sağnak what where was excel quiz quiet quenn x ray
yarım saat çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…