On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sema özlem ikinizden de Allah razı olsun canım.semacım çok mutlluyum sana bişey kazandırabildiysem özlemcim inşaallah bende ingilizceyi öğrenirim canım dua edin .

özlem canım hiç korkma başla çalışmaya.ben gece çocuk uyuduktan sonra çoğu zaman ışıklar kapalı yazarım. bazende çocuk kucağımda olur ondan göremem klavyeyi ama gene de yazıyorum çok rahat oluyor .iki parmak çarpı beş eder on parmak yani beş kat daha hızlı yazarsın.kolay gelsin canım.

silacim emegine saglik cok tesekkurler bende yazmayi yeni ogreniyorum .dosya acmayi falan ogrendigimde bende on parmak yazmayi denicem simdiden sana cok cok tesekkurler

çisilsu canım başlat sonra programlar sonra office sonra word işte bu programda yazı yazabilirsin. bir de not defteri var ordan da yazabilirsin

başlat programlar donatılar not defteri işte burdan da yazabilirsin canım. saol ayrıca canım. bişey değil inşallah öğrenirsin sen de.

tesekkurler canim henuz 1 aydir kullaninca malesef hersey cok zor oluyo inadim inat belki zaman alacak ama ben cok inatciyimdir

doğrudur canım öğrenirsin ben on yıl oldu kullanıyorum aç kapa işte bu kadar biliyorum.ilerletemedim açıkçası.

Canım başladım on parmak çalışmaya,harflerin hepsinin yerini biliyor parmaklarım şu an ama bir türlü refleks haline dönüşmüyor,önceki alıştığım şekilde daha hızlı yazıyorum hala,yani tek parmakla,aslında tek parmak da değil üç beş parmak kullnıyorum.Şu an bu yazıyı da eski yöntemimle yazıyorum,acaba hala on parmak yazma şansım var mıdır?Beynim tek parmağa şartlanmış sanki.

bende on parmak daktilo bilirim.farklı bir klavye benim öğrendiğim.ama bu klavyede ancak 2 parmakla ama çok hızlı yazabiliyorum.

silacigim dosya acmayi ogrendim ve ilk derse bugün basliyorum

parmaklarının hepsini kullanıyorsun. yani on parmak kullanmış oluyorsun. sadece bakmadan yazamıyorsun anladığım kadarıyla. yani eşim gibi oda senin gibi yazıyor.sadece sana faydası bakmadan yazmak olacak canım. istersen öğrenirsin .bak ben önce f klavye öğrendim çok da iyi öğrenmiştim . sonra her yer q klavye ve ortak kullanım olunca sil baştan q klavye öğrendim. ben yaptıysam sen de yaparsın.sen karar ver canım. parmaklarına ve beynine harfleri öğreteceksin.düşünmeden yazacak parmaklar merak etme olur.yaparsın.:1hug:

silacigim dosya acmayi ogrendim ve ilk derse bugün basliyorum

kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun.dersleri aksatma yeter.burdan dersi kopyala .açtığın word veya not defterine yapıştır.o şekilde çalış.yazıcı varsa yazıcıdan çıkar yoksa dediğim gibi yap canım .

mrb kızlar baya uzun zamndır internete giremiyordum.sılacım dersleri bitirmişsin benimde son dersim kaldı onuda çalışınca yavaşta olsa 10 parmak kullanabilcem çok mutluyum.bize zaman ayırdıgın için çok teşekkürler allah razı olsun.dağ çiçegim senide tebrik ediyorum öptüm hepinizi...

valla ben de sizi merak ediyordum yazdın iyiki.Allah senden de razı olsun canım benim .çiçeğim sen nerdesin?

valla ben de sizi merak ediyordum yazdın iyiki.Allah senden de razı olsun canım benim .çiçeğim sen nerdesin?

Öğretmenim burdayım,,beni merak etmişiniz .
Haklısın haber sizce gittim..
derslere ara verdim desem kızmazsın .
ama yine devam etmeyi istiyorum sılacım dersler bitince sanki bende bir ihmallik bir boşluk oldu gibi,bizlere bir güzellik daha yapsan hani hikayeler vericektinya...olabilirmi..arkadaşlar hepinize kolay gelsin,butterfly tekrar merhaba sevgiler canım...Şeniz

dağ çiçeğim derslere devam dimia.s bak çoğu gitti azı kaldı.yaa bu topik kapanmasın ben sizi çok sevdim :1hug: sılacım,dag çiçegima.s.Şeniz kendinize cici bakın

dağ çiçeğim derslere devam dimia.s bak çoğu gitti azı kaldı.yaa bu topik kapanmasın ben sizi çok sevdim :1hug: sılacım,dag çiçegima.s.Şeniz kendinize cici bakın

canım bede seni çok sevdim..neden çünkü bizler sınıf arkadaşıyız öyle değilmi bencede burası kapanmasın çok üzülürüm.:1huglmazsa başka biryerlerde birbirimizi buluruz değilmi arkadaşlar...iyi geceleeerrrrrrrrrrrr.a.s.

silacigim basladim calismaya bugün 4.ders henüz cok yavasim ve cok hata yapiyorum ama olacak insallahtesekkürler sana

evet bitti canım.Sizden de Allah razı olsun.ben de öptüm kolay gelsin.

çiçeğim biraz daha sık kendini bitir derslerini bazen olur öyle boşluk. birbirimize destek vercez burdan.ee sınıf birincimiz Sema mı oldu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…