Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune abla yanlis anlamazsaniz konu sahibinin de uyeligi iptal edilmisken konu kapatilma olmuyor mu? Cunku bu konu daha cok su goturecege benziyor. Sirf tartisma uzerine ilerliyor.Hanımlar,
rica ederim üsluplara dikkat edin ve polemiğe girmeyin.
Bu soruyu sormanız iyi oldu AhlarAgaci, konu sahibesi üyelik iptali yaptırırken bdvde açtığı konuların kapatılmasını talep etmemişse, konu içeriği dini ve siyasi boyuta kaymamışsa, topikte çıkan küçük çaplı tartışmalar moderatör tarafından müdahaleyle toparlanabilecek durumdaysa konu kapatılmıyor.Mune abla yanlis anlamazsaniz konu sahibinin de uyeligi iptal edilmisken konu kapatilma olmuyor mu? Cunku bu konu daha cok su goturecege benziyor. Sirf tartisma uzerine ilerliyor.![]()
Aciklamaniz icin cok tesekkur ederim.Bu soruyu sormanız iyi oldu AhlarAgaci, konu sahibesi üyelik iptali yaptırırken bdvde açtığı konuların kapatılmasını talep etmemişse, konu içeriği dini ve siyasi boyuta kaymamışsa, topikte çıkan küçük çaplı tartışmalar moderatör tarafından müdahaleyle toparlanabilecek durumdaysa konu kapatılmıyor.
Bu konuyu açan ahso isimli kullanıcı üyeliğini kendi iptal ettirmedi, dolayısıyla konuyu kapattırma adına da bir talebi olmadı, üyeliği iki kişi kullanıyor diye biz kapattık ama tek bir kişinin kullanacağına dair garanti verirlerse yeniden aktif edilebilir, bu sebeple çok başa çıkılamaz bir tartışma, konunun dine veya siyasete kayması gibi durumlar yaşanmadıkça konu aktif kalabilir.
Umarım olmasın, maalesef çalışan kadın-evkadını konularıyla, doktorluk, öğretmenlik gibi meslek odaklı konularda hep bir kutuplaşma yaşanıyor, çoğunun sonu kapatılmayla bitiyor.Aciklamaniz icin cok tesekkur ederim.
O halde konudaki sapma kontrol edilemez duruma geldiginde kapanabilir ancak.
Umarim oyle olmasin diyelim o zaman.![]()
Sizi nicin kirmak isteyim? Veya sizle ilgili negatifligim neden olsun? Bence olay cok baska sekilde algilanmaya başladı.. Her neyseSiz, konudan ziyade benim hakkimdaki negatif izlenimlerinizi vurguluyorsunuz satir aralarinda,
Benimse bildigim ve anlatmak istedigim tek sey hakaretin yanlis oldugu.
"Ogretmenin kotu soz soyleme hakki var " demistiniz ilk mesajinizda ama su anda "azar" hakki diyorsunuz. Beni kirmaya calismak yerine,kotu soz kelimesi kastı aşan bir kelimeydi bahsettigim uyarı-ceza mekanizmasiydi deseydiniz kendinizi daha iyi ifade etmis olurdunuz sanirim.
Neyse en azindan hakaret konusunda anlastigimizi dusunuyorum,bu da iyi bir sey.
benim yorumuma değil de konuya yorum yapın rica ederim.Bilip bilmeden yorum yapmayın bi köy okulunda öğretmenlik yapmak ne kadar zor biliyor musunuz kendi imkanlarınızla tek başınıza mücadele ediyordunuz. Onca çocukla uğraşıyorsunuz idareyle uğraşıyorsunuz. Size aynı saygısızlık yapılsaydı aferin oğlum mu diyecektiniz hayret bi şey
Rehberligi ile ilgilendigim, cidden cok problemli bi ogrenci hakkinda annesiyle sık sık konusurduk.. Hem uzulurdum hem de problemin kokenini bulmaya cabalardim, etkin cozum icin.. Neyse, bu kadin oyle bi kadindi ki, kizinin hatasıyla/yanlisiyla alakali olarak birine suçu atsin yeterliydi onun icin.. Paçaları kurtulsun yeter ki, o cocugun ahlaki kisiligi vs hic onemli degil.. En sonunda tartisma cikmisti aramizda ve kadina demistim ki "ben sizin cocugunuzu en fazla 1-2sene gorecegim ama siz ömür boyu bu durumlarla ugrasacaksiniz, ben sizin iyiliginize cabaliyorum".. Gercekten de oyleydi.. Dusunuyorum da, ne bencil ne kavgaci ne iftiraci insanlar var, Allah uzak etsin, bunlarin hem kendisiyle hem cocuguyla mucadele ediyorsun, yine de yaranamiyorsun.. Ustune bir de suclu oluyorsun..Öğretmenliğinize bir şey olmaz.Sizden savunma isterler. Bu yüzden uyarı alırsınız en fazla o da belki. Bu arada onların yaptıklarını tutanakla kayıt altına alın ve idareye bildirin. Zaten olay sınavda geçtiği için özellikle tutanak tutmanız da gerekirdi. Bir de ders/sınav esnasında sınıftan kimseyi hiçbir surette çıkartmayın.Çünkü ne yapacakları belli olmaz. Başına bir iş gelir insandan sayıp sizi mesul tutarlar. Ailesinin terbiye edemediği serseri veletlerle siz 1-2 yıl daha uğraşıp def edeceksiniz başınızdan. Çok da takmayın yani. Ailesi düşünsün.
O zaman siz de rica edecem bu konuya bi daha yorum yapmayın karşıdakini anlamadan yorum yapılmaz. İyi günlerbenim yorumuma değil de konuya yorum yapın rica ederim.
polemiğe gerek yok.
o sizin fikriniz, bu benim fikrim.
sizi bağlayan da benim yorumum ya da fikrim değil.
iyi günler.
Zorla mı seçtiriyorlar bu mesleği cidden bazen merak ediyorum.Bilip bilmeden yorum yapmayın bi köy okulunda öğretmenlik yapmak ne kadar zor biliyor musunuz kendi imkanlarınızla tek başınıza mücadele ediyordunuz. Onca çocukla uğraşıyorsunuz idareyle uğraşıyorsunuz. Size aynı saygısızlık yapılsaydı aferin oğlum mu diyecektiniz hayret bi şey
arkadaşım sana ne! işine baksana sen!O zaman siz de rica edecem bu konuya bi daha yorum yapmayın karşıdakini anlamadan yorum yapılmaz. İyi günler
Canım inan emekliliğime yarı zamanını doldurmuş bir insan olarak yazdım. Holdingdede çalıştım,başka yerlerdede ama burada anlatsam neler yaşadım gördüm,ağzınız açık kalır.choccywhoccydoodah hay ağzına sağlık KK'daşım ya...
Canım inan emekliliğime yarı zamanını doldurmuş bir insan olarak yazdım. Holdingdede çalıştım,başka yerlerdede ama burada anlatsam neler yaşadım gördüm,ağzınız açık kalır.
Ne yapsaydım,kimi suclasaydım?
Anlamıyorum cidden bu kendine acıma durumunu.
Sorsak kim mutlu işinde,kimin şartları muhteşem,ayakları yerden kesilmiş mutlulukla işe gidiyor?inan şu forumda 10 kişi çıkmaz.
Kimsede ben böyle olacağını bilmiyordum,siz yaşamadınız bilemezsiniz demesin,gelsin bir gün özel sektörde çalışsın mesai saati belli olmayan şekilde,5 ay maaş almadan çalışsın benim gibi,sonra desin benim işim zor ,siz bilemezsiniz diye.
Tabiki zor ama her meslek gibi zor. Bu denli abartmaya gerek yok.