bu öğretmene bu kadar yüklenilmesinin sebebi ne? aaa pardon yeni modamız konu sahiplerine hunharca saldırmaktı değil mi unutmuşum.
ben öğretmen falan değilim, ama zamanında öğrenciydim, lisede sınıfımda öyle ahlaksız yetiştirilmiş, öyle terbiyesiz, öyle nefret edilesi erkekler vardı ki gidip üstlerine kusasım gelirdi.
erkek öğretmenlerden biraz çekinirlerdi yine, ama kadın öğretmene yapmadıkları eziyet yapmadıkları saygısızlık kalmazdı pisliklerin.
hele bi öğretmenimiz vardı çok güzel bi kadındı baya da şık giyinirdi, o kadın sınıfa girdiği anda bu bahsettiğim en arkada oturan insanımsı yaratıklar, bildiğiniz sevişme sesleri çıkarırlardı. bunu tüm ders boyunca yaparlardı.
ayaklarını uzatıp oturan mı dersiniz, hocanın her lafını her sözünü dalga konusu yapıp karşısında kahkaha atanlar mı dersiniz, hoca bi öğrencinin sorusunu çözmek için sıraya doğru eğilince hocanın arkasına geçip temas etmeden ama temas ediyormuş gibi pis pis pozisyonlar alan mı dersiniz, daha neler neler....
bu öğretmen bunlara hakettikleri o hakaretleri söylese suçlu olurdu ama değil mi?
ama suç o veletlerde de değil, onları doğurup doğurup düzgün yetiştirmeyen anne babalarda!
çocukları akşama kadar sokakta mahallede pis ağızlı esnafın içinde vakit geçiriyorlar, anne baba da "oğlum sen akşama kadar napıyosun kimlerle nerde geziyosun" deyip eve çağırmıyor. e işlerine geliyor tabi, çocuk dışarda kendileri rahat ediyolar.
çocuklara 0-6 yaş aralığında verebilirsiniz ne verecekseniz! okula başladıkları dönemlerde çoktan kişiliklerini kazanmış oluyorlar... ya da kaybetmiş mi demeliydim?