Hanımefendi 7.sinif öğrencisi çocuklardan bahsediyoruz farkında mısınız? Öğretmenlik sadece ders ödev başarı değil sorunlu çocukları da kazanmaktir.
Sizin bu Gerzek,gerizakali,salak vs tabirleriniz yüzünden insanlar pısırık yetişiyor öğretmenim.
O çocuklar sizin gibi sindirme politikası uygulayan öğretmenlerin sayesinde gerektiginde haklarini savunamaz oldu.
Aman yanlis birşey demiyim,yanlis birşey yapmiyim diye ozguvensiz oldular.
Yaptiklari saygisizlik eyvallah ama onlara hakaret edip egonuzu tatmin etmeniz için devlet size para vermiyor.
Sabir iş sahasinin her alanında gerekli o zaman is yerlerinde herkes birbirine gerizekali desin yakisik alir mi?
Otoriteyi hakaret etmeden de sağlayabilirsiniz.Ama kimse çocuğunu okula siz hakaret edin diye gönderiyor.Çocukları okuldan sogutuyorsunuz.
Üstünden ekmek yediğiniz insanlara hakaret etmek son derece yanlis umarim gereken yaptirimlar uygulanır.
İşte kendini gösteriyorsun... Dua et benim gibi biriyle karşılaşma hadsiz seviyesizAllah bizleri sizin gibi kendini bi b... sanan velilerden korusun
Karsisinda tum saygi sinirlarini zorlarsa koridorda mudur dovmuslugu bile olan ogretmen arkadaslarim var.Kaba kuvvet dogru degil ama sinir zorlayan durumlarda insanin gozunun mudur,vali gormedigi anlar olabiliyor...
Konuya fazlasiyla yanli,ogretmenlere cephe alan bir durumda oldugunuzdan konuyla ilgili mutabik olabilecegimizi dusunmuyorum.
mudurun odasına dingonun ahırı gibi 5 kere girip çıkan ayaklarını uzatarak ya da açarak oturan ögretmene denk gelmedim , ama ogretmene gerizekalı diyen müdüre denk geldim
Derste kadın öğretmen olduğunda " Dam üstündeeee uhtelerrrrr...." şarkısını söyleyen öğrenciler gördüm. Başıma gelmedi ama denk geldim. Gerçekten çok pısırıklar. Bir de pısırık olmasalar ne olacak kim bilir?Sizin bu Gerzek,gerizakali,salak vs tabirleriniz yüzünden insanlar pısırık yetişiyor öğretmenim.
O çocuklar sizin gibi sindirme politikası uygulayan öğretmenlerin sayesinde gerektiginde haklarini savunamaz oldu.
Aman yanlis birşey demiyim,yanlis birşey yapmiyim diye ozguvensiz oldular.
Yaptiklari saygisizlik eyvallah ama onlara hakaret edip egonuzu tatmin etmeniz için devlet size para vermiyor.
Sabir iş sahasinin her alanında gerekli o zaman is yerlerinde herkes birbirine gerizekali desin yakisik alir mi?
Otoriteyi hakaret etmeden de sağlayabilirsiniz.Kimse çocuğunu okula siz hakaret edin diye göndermiyor.Boyle yaparak çocukları okuldan sogutuyorsunuz.
Üstünden ekmek yediğiniz insanlara hakaret etmek son derece yanlis umarim gereken yaptirimlar uygulanır.
Derste kadın öğretmen olduğunda " Dam üstündeeee uhtelerrrrr...." şarkısını söyleyen öğrenciler gördüm. Başıma gelmedi ama denk geldim. Gerçekten çok pısırıklar. Bir de pısırık olmasalar ne olacak kim bilir?
peki o arkadaşınızın başına ne geldi :)
konuya siz yanlı olduğunuz için beni öyle itham etmeniz normal halbuki baya objektifim sıkıntı orda :)
tamam işte o müdür de bu öğretmenin müdür versiyonu. tezimi kanıtladınız. herkes gücü yetene hakaret ediyor.
Hiç bir öğretmen bir öğrencisine hakaret edemez o kadar. Disipline versin ailesini çağırsin. Benim kızıma bu yapılsa ben dava açarım. Öğretmen bir kişiye gerizekalı deme hakkına sahip değil. Uzman mi zeka alanında doktor mu ki karar veriyor?? Disiplin kuruluna bildirir hepsi bu kimse o yaşta bir çocuğa öyle hakaretler edemez!Kazanamıyorsa ne yapsın peki bu öğretmen? Aylardır, yıllardır uğraşıp da adam edilemeyen o kadar çok çocuk var ki. Ne yapacak peki bu öğretmen? Hiçbir şekilde derse, sınıfa, okula uyum sağlayamıyorsa, dersleri zayıfsa artı diğer öğrencilere de mani oluyorsa öğretmen ne yapabilir? Kim uğraşır, nereye kadar uğraşır? Orası rehabilitasyon değil ki.
Evet. Endüstri meslek lisesinde var böyle tipler. Çok düzgün öğrenciler de var. Onlar zaten pırlanta gibi parlıyor. O çocukların aileleri buraları okuyorsa içleri rahat etsin. Öyle bir öğrenciye bir öğretmen zarar vermeye kalksa en önce buna diğer öğretmenler izin vermez.ciddi mi?? eyvah eyvahhh.. allah yardımcınız olsunn..
İnsanların anlamadıgı şu bence: egitim AİLEDE baslar okulda devam eder hayat boyu giden bir süreçtir Ayrıca en önemlisi öğretmen de birinin evladı!.
Hiç bir öğretmen bir öğrencisine hakaret edemez o kadar. Disipline versin ailesini çağırsin. Benim kızıma bu yapılsa ben dava açarım. Öğretmen bir kişiye gerizekalı deme hakkına sahip değil. Uzman mi zeka alanında doktor mu ki karar veriyor?? Disiplin kuruluna bildirir hepsi bu kimse o yaşta bir çocuğa öyle hakaretler edemez!
Disiplin kurulu bir işe yaramıyor yalnız. Ayrıca bugün öğretmene hakaret eden sizin kızınıza da zarar verir. Dalga geçer, imalarda bulunur. Bunlar en basitleri. Fazlasını yazmak istemiyorum. Burada o yaşlarda çocukların açtıkları konuları, akran zorbalıklarını okuyun. Ben çocuğumun öyle bir çocukla aynı sınıfta okumasını istemem. O yüzden bu çocukları kontrol altında tutmak diğer çocukların da lehine olur. Hakaret konusunu ben konu sahibinin toyluğuna veriyorum. O da öğrenecek.Hiç bir öğretmen bir öğrencisine hakaret edemez o kadar. Disipline versin ailesini çağırsin. Benim kızıma bu yapılsa ben dava açarım. Öğretmen bir kişiye gerizekalı deme hakkına sahip değil. Uzman mi zeka alanında doktor mu ki karar veriyor?? Disiplin kuruluna bildirir hepsi bu kimse o yaşta bir çocuğa öyle hakaretler edemez!
Öğretmen arkadaşlar üniversite de öğrenci öğretmen ilişkisi üzerine ders alıyor musunuz? Merak ettiğim icin soruyorum
Sınıf yönetimi gibi derslerde teorik bilgiler veriliyor.Öğretmen arkadaşlar üniversite de öğrenci öğretmen ilişkisi üzerine ders alıyor musunuz? Merak ettiğim icin soruyorum
Karsilikli sikayet ve ikisi hakkinda da sorusturma.Neyseki olaylara objektif bakilabiliyor olayin ciddiyeti fazla oldugu icin.
Bir onceki konusunda konu sahibini yerin dibine kadar gömen de benim neden yanli bakayim ki ?Koru korune bir fikri asla savunmam. Cocuk ne yaparsa yapsin ogretmen sakin kalmali dusuncesindeki israr benim karsi ciktigim.Hayir yani.Siz sadece o ders icinde o cocugun ayagini kaldirdigi,saygisizlik (tekrarlandikca artik terbiyesizlik ve hadsizlik) bilgisini aliyorsunuz ama o cocuk gunun hemen hemen her dersinde bunu yapiyor.Ama karsinizdaki de duygulari,hassasiyeti olan bir birey ogretmenden once.Ve her daim siz bu kisiden ayni sabri bekliyorsunuz.Bunu bekleyemezsiniz.Benim de demek istedigim bu.Bazi sinirlar vardir.O asildiginda sabir mabir.hikaye..
Sanirim doktorsunuz.Umarim ariza bir hastanizin ard arda ve defalarca hismina ugramazsiniz da sakinlik ve sukunetinizi derinden korumak zorunda olmakla karsi karsiya kalmazsiniz.
Size bir anekdot anlatayım. Benzer bi soruyu arkadaşıma sormuştum. Nasıl sabrediyorsunuz , kaç yıl staj yapıyorsunuz vs.. Bana ; gerçek hayatla universitedekilerin alakası yok demişti. Universite hayaller sınıflar hayatlar. Mezun olduktan 6 ay sonra gidip hocasına demiş siz hangi gezegenin eğitimini bize verdiniz de verdiklerinizle biz bu sistemde ne yapacaz diye .. Nasıl dolduysa
Alıyoruz ama nasıl diyeyim... çok ideal öğrencilere uygulanacak bir eğitim o. Örnekle anlatayım; nahoş durumlarda disiplin kurulu toplanır, karar alınır. Öğretilen bu. Şimdi kendi bölgemdeki okulları anlatayım. Üniforma giyilmeli. Kural bu fakat okullar saat 7 de başlıyor. Öğretmenler ve bazı öğrenciler uzaktan geliyor. Denetim yapılamıyor sabahtan. Çocuk okula sivil geldi, farkettin. Yok yazman lazım. Yok yazdın, çocuk dersten çıkar gider. Zaten ders dinlemek istemeyen öğrenciler ertesi hafta hepsi sivil kıyafetle gelir( yaşandı) e sen hepsini yok yazdın. Bu milli eğitimin kuşağına gitti mi uğraş dur. Taciz mesela. Rehber öğretmenin yükümlülüğü çok fazla ama öğrenci velisi tehdit etti. Ne yapacaksın? Öğretmenlere kriz yönetimi dersi verilmeli.Öğretmen arkadaşlar üniversite de öğrenci öğretmen ilişkisi üzerine ders alıyor musunuz? Merak ettiğim icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?