merhaba hanımlar:)
gelemedim epeydir malum ramazan sersemliği oluyor :)))
ben karar verdim sanırım tamam kızmayın sempatiksalakcinni ama eylül ayında eşimin işleri hafifliyor ii bir tatili hak ettik ve annelik hormonlarım çalışıyor bende bebek istiyorummmm.. Eşimde şimdi değil diyor ramazan geçsin diyor tatilden gebe bir kadın olarak dönmek istiyorum :))))
kızlaaaar dün doktordaydım,oğlum hala 3 kg olamamışAman 3-3,5 arası olsun çok kilo almasın,çok uzun olmasın bilmem ne derken 2800 hala miniğim resmen vicdan yapmaya başladım Bide doktor kilo alımı yavaşlamış,haftasını beklemez,hatta haftaya gelebilir dedi. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. 3 kilo olsaydı da öle doğsaydı bari
yok yok üzülmüyorum merak etmeyin,kendimi bakıma aldım :) süt,pekmez , muz ne bulursam yiyorum:) Bi de haftaya doğmaz da tosuncuk olursa sorarım doktora :)))))
aaaa yazdığım mesaj gelmemiş,durun bidaha yaziiiim. Bugün doktora gittik,oğlumun kilo alımı yavaşlamış.Doktor teyzemiz cumaya kadar gelir, gelmezse de cuma günü biz getirelim küçük beyi dedi:) yani en geç cumaya geliyo oğluşum:))) suni sancıdan biraz korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:))) şimdi oğluşumun cumadan önce kendi rızasıyla gelmesi için dua ediyoruz,siz de bize dua edin kızlar,hepinizi öptümmmm
aaaa yazdığım mesaj gelmemiş,durun bidaha yaziiiim. Bugün doktora gittik,oğlumun kilo alımı yavaşlamış.Doktor teyzemiz cumaya kadar gelir, gelmezse de cuma günü biz getirelim küçük beyi dedi:) yani en geç cumaya geliyo oğluşum:))) suni sancıdan biraz korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:))) şimdi oğluşumun cumadan önce kendi rızasıyla gelmesi için dua ediyoruz,siz de bize dua edin kızlar,hepinizi öptümmmm[/QUO
hımmmm çok tanıdık geldi bu dediklerim yawww. Hadi bakalım umarım siz becerin şu doğum işini size güveniyorum dualarım sizinle, sende benim gibi suni sancı saçmalığıyla uğraşmazsın umarım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?