aslicim, hesaplayicilara göre 29, yani bugün cnm...su ana kadar tik yok kirmiziyla ilgili..benim kirmizlar hep tarihinden 2-3 gün önce gelir, senede bir kere 1-2 gün gecer...birkac gün bekyecegim mecbur...bilmiyorumkismile
:) herkeslere merhaba
Ya arkadaşlar SİNEM annemiz nerelerde tatile falan mı gitti.. birden kesildi yazıları bukadar ihmal etmesi merak konusu ulaşan biri varsa durumu bildirse memnun olucaz valla...
sibel.. kırmızı kart olayı çok espirik ya yeşil nasıl olcak ya :) Vardır bir hayır demek daha güzel ama sen tatilde .......güzel zamanlarla beraber pozitif düşünücen aklına gelmicek ve YEŞİL KART :))) ehueheuehe Rabbim hayrıyla beraberinde sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize....
Kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
merhaba kızlar.. uğrayamadım bayadır merak etmişsinizdir bi bakim dedim. çok rahatsızım son günlerde sanırım tubadan önce doğuracam.. amanııınnn Allah korusun.. dün bütün gün yattım bugünde işe geldim ama masanın üzerinde yatıyorum şimdi.. bulantı, istifra ve halsizlik var.. bayılacak gibiyim çok kötü hissediyorum kendimiii :a015: iki doktora gittim ikisi de hiç bi şi yapmıyo.. çek kızım diyo.. çekelim bakem :gitme:
nur hocam, hoşgeldin sefalar getirdin.. anlıyorum vaktin pek olmuyo yakışıklı ile ilgilenmekten ama müsait zamanlarında böyle kısa da olsa cee dersen çok mutlu olacaz beee :) bak sinem anne bitkisel hayata girdii.. sanırım bizim de gelecekteki halimiz buu... hıımm nur hocam bi de doğum öncesi bi kaç tecrübe istiyorum senden. normal ve kolay doğumu tetikleyen bi kaç önemli nokta yazabilirsen sevinirim.. tubama ve bana da yol gösterici olur..
nur hocaammm çok teşekkür ederimm.. hurmaları stok yaptım ne zaman yesem diye düşünüyordum bendee kaydirigubbakcemile3 bu arada nefes egzersizlerine de çalışıyorum ara ara.. ımm gün içinde en az 3 kere kegel egzersizi yapıyoruumm.. bi de en azından işten eve giderken muhakkak yürüyorum.. ne kaldı... bol bol inşikak suresini okuyalım inş. bu arada nedendir bilmem bi deli cesareti seziyorum kendimde.. inş. son ana kadar böyle gider.. yazılar okuyorum sancı çekmenin bebeğimizin dış dünyaya alışma aşamaları olduğu hakkında sonra da onun ve kendimin sağlığı için öncelikle normal doğum istiyorum.. inş. Allahım nasip eder.. hayırlısı ne ise öyle olsun.. tekrar teşekkür ederim.. çok faydalı bilgiler paylaştın bizimle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?