Merhaba sevgili Niltt, öncelikle seni ve eşini tebrik ederim, zor ama güzel bi sürece adım atmışsınız ama sana öncelikle ilk diyeceğim "dur", dur, çünkü henüz çok erken, dur, çünkü 9 ay sanıldığı gibi göz açıp kapayıncaya gibi geçmiyor... Sanırım artık kalp atışlarını duymuşsunuzdur ama yinede ilk üç ay çok krıtik hatta ben 7. ayın başlangıcına kadar bebek ve doğumla ilgili kitaplar, günlükler vs dışında bir çöp bile almamıştım ve buradan da herkese bunu tavsiye ettim
Bunun dışında şu anlarda yaşadığın duygusallığı çok iyi anlıyorum da diyemeyeceğim çünkü benim hamileliğimde bu duygusallık ve aşırı uyuma isteği hiç olmamıştı ama genel geneçdir hamile kadının tümmm hormonları alt üst olduğu için sinir sistemide allak bullak olur ve senin hamileliğinde biraz zamnasız, plansız olunca bu bocalaman çok normal. Ama anlaşılan son yazdıklarından artık kabullenmiş durumdasın, sana tek diyebileceğim her anın keyfini çıkarmaya bak, hatta kayınvalidenin enerjisini de olumlu karşılaki bunlar sonra sana yardım olarak dönebilsinkiii inan bana doğum sonrasında en ufak yardım bile hayat kurtarıcı olabiliyor. Bi de sana tavsiyem lütfen kendini biraz olumsuz örneklerden izole etmeye çalış, evettt hayatta her şey varr ama bazen biz büyüttüğümüz için ,çok detaylandırdığımız için de işler büyüyor gibi gibi, neyse bence anladın sen beni
Kendimden örnek verecek olursam, hamilelik önceki benle, hamileyken ki ben ne kadar farklıydım ama esasss değişim "anne" olduktan sonra başlıyor, yine yine yineee döylüyorum ne olur tadını çıkar, kendine dikkat et. Hamileliğinle ilgili kafana takılan bi şeyler olursa ben ara ara bakıyorum seve seve yönlendirici ya da yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler...