ah be anniş müthişsin vallaa, vakit yokluğunu çok iyi anladığım şu sıralarda sana olan şaşkınlığım dahada artıyor, hangi arada derede pc de olabiliyor ve bu kadar sakin kafayla akıllıca öğtlerde bulunabiliyorsun bravo doğrusu. Netekim benim kuzum gündüz sürekli tilki uykusunda olduğundan wc ye bile zor gidiyorum. Kızlar dediklerinin altına bende imzamı atarım, evet planlamların çok da işe yaramadığını benden iyi tecrübe eden olmamıştır ama yinede dımdızlak kalmamalı, anneanneşer yardımcılar iyi örgütlenmeli bi de bence en önemlisi bebişin ne isteyeceği yani akışına bırakabilmeyi becermek. Benim tek yapabildiğim bu oldu, kuzumu 5 saat sonra alıverdiler koynumdan, 2 gün sonra 5 dk görebildim dokunamadım bile, çıldırmak nedir işte o zaman anlamıştım ama yinede akışına bıraktım kendimi, böyle olacaksa olsun dedim, sıkmadım isyan etmedim, eve döndüğümüzde hem anneanne hem babaanne beraberliğinden doğan karmaşayı duymadım bile...
off bir an geri döndüm o günlere zordu yaw düşünmemek en iyisi.
bu arada sena anniş tamda yarama parmak bastın şu regl meselesi. Doktorum 40 mız bittikten sonraki muayenede regl olmadığımı duyunca olmam için bana farlutal isimli bir ilaç verdi, o an hiç sorgulamadım, yani neden olayımki süt koruyor işte ne güzel di mi diye, netekim rapor isteme derdinde olduğumuzdan eşimde bende hiç sorgusuz he he dedik çıktık. Ben hiç yapmadığım şekilde hiç prespektüsü okumadan başladım ilaca, ertesi sabah yani ikinci ilaçtan sonra kuzum her zamanki fazla sütü ağızdan fışkırtma operasyonunda çok az sarı bişeyde kustu Allahtan eşimde yanımdaydı ve gördü, ben acayip korktum ve hemen şimşek çaktı koşup okudum ilacı, zaten hamişlere kesin yasakmış emziren annler için de araştırma yapılmadığı ama süte karıştığını okuyunca hemen doktoru aradım, cevap yok. Bende çocuk doktorunu aradım böyle böyle diye, kadın beni epey sakinleştirdi, ilacın böyle bişey yapmayacağını ama hormon içerikli olduğundan kullanmamam gerektiğini hemen regl olmamamın çok normal olduğunu söyledi ve tabi bende ilaca devam etmedim. Bu arada kendi doktorumubi daha aramayıda unuttumm. Takiii bugüne kadar çünkü bugün rapor almaya gittik ve bende saf saf hemen böyle böyle oldu diye söyleyinceeee amanın adam sen bir köpürdü bir saydı döktü çocuk dokturuma anlatamam, bir hışım farmakoloji ansiklopedilerine koştu bana makaleler okuttuu, hemen o doktoru bırak, izin ver arayayım onu haşlayayım bile dedi deli adam. Odasından çıkarken kendimi dayak yemiş gibi hissetim, işin en acısı da hiç cevap verememek oldu çünkü rapor almak zorundayım eyvahedigeldismile
özetle kesinlikle ilaç kullanmayı düşünmüyorummm bilmiyorumkismile