Bende hep onun ıcın umutsuzum 6gun kalA neqatıfdı benım kı herkeste neredeyse sılık çizgi cıktıgı ıcın benden bu ay geçtı dedım kendıme (10gun kala bıle ogrenen varBurda bazı kişiler adete 6 gün kala öğrendim falan yazmışlar ama onlar nasıl oluyor ki
Evet ya ben bi denicem bakalımBende hep onun ıcın umutsuzum 6gun kalA neqatıfdı benım kı herkeste neredeyse sılık çizgi cıktıgı ıcın benden bu ay geçtı dedım kendıme (10gun kala bıle ogrenen var
İnşAllah hamılesındır tatlım benım kasık agrılarım var adet olucakmısım gıbı hıssım var test yapmıycam sanırımEvet ya ben bi denicem bakalım
bence erken adet gecikmesini bekle ama yinede sen bilirsin erken örenen de var istersen yapKızlar benim yumurtlama 3ünde oldu normalde regl 15i gösteriyordu ama 3ünde olduğundan 17si diye düşünüyorum, bugün de regl olacakmışım gibi vücudum her ay olan şeyler oluyor acaba test yapsam varsa görünür mü
Bı sonrakı ay hamıleyım haberını alırız InşAllah hıç umudunu yıtırme guzelımBen adet oldum , bu ayda olmadı maalesef..
Tatlım sende durumlar nasıl test yaptınmıAy evet canım yaa iki gün sonra yeniden yapıcam inş koyulasırsen yaptın mı hiç
Canım ben bugün test yaptım ama hiçbişey yok. Öğlende yerleşme kanaması gibi bi şey oldu önce pembe sonra kahverengi bilmiyorum valla beklemedeyim sen yaptın mı canımTatlım sende durumlar nasıl test yaptınmı
Bende 12ocak sabahı yaptıgım testden sonra hıç cesaret edemedım reng olmamı beklıyorum (sakınceCanım ben bugün test yaptım ama hiçbişey yok. Öğlende yerleşme kanaması gibi bi şey oldu önce pembe sonra kahverengi bilmiyorum valla beklemedeyim sen yaptın mı canım
Merhaba 8 aydır deniyoruz asilama negatif mfk kullanıyoruz son aydayiz 3 aylık tedavide reglim 2 gün gecikti dün akşam evde test yaptım negatif regl de olmadim bekliyorum.oyleOcak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Sızın adet düzenınız normal mıHayırlı geceler benim adetim 3 gün gecikti dün kan tahlili yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan var mı benim 15 gündür Kasık ağrım var sol tarafta adet günu zamanında sancım oldu adet olacakmışım gibi ama olmadım ben kürtaj olduğum ayda 13 Kasım yani adet olmam lazımdı bi gün gecikmisti evde test yaptım çıkmamıştı yani 14 Kasımds yaptım sonra test 19 Kasım'da yaptım hafif silik çıktı yine inanmadım gidip kan tahlili de vermedim tekrar bekledim 27 Kasım'da evde yine test yaptım bu sefer çift çizgi çıkınca gidip tahlil verdik hamileydim 7 yıldan sonra bu ayda öyle olunca acaba geç döllenme olabilir mi nasıl oluyor olan arkadaşlar var mı
Ben bugunde yaptım tatlım malesef neqatıf bu ay geçtı benden 12gun son ılıskı olmusdu ovulyasyona yakın ılıskımız olmadı ondanda tutmamıs ola bılırCanım ben bugün test yaptım ama hiçbişey yok. Öğlende yerleşme kanaması gibi bi şey oldu önce pembe sonra kahverengi bilmiyorum valla beklemedeyim sen yaptın mı canım
Hepsı kuruduktan sonra sılık çızgı goruyorum ama o sayılmaz ılk 5dak çıkması onemlı saatler sonra onemı yok malesefBen bugunde yaptım tatlım malesef neqatıf bu ay geçtı benden 12gun son ılıskı olmusdu ovulyasyona yakın ılıskımız olmadı ondanda tutmamıs ola bılır
Sızın adet düzenınız nor
Bazen geç geldiği oluyor ama hane en azından 6 aydır düzenli geliyor ben karışım kullanıyorum Kasım ayında kullandım hamile oldum bide bu ay kullandım ama 7 yıl içinde hiç gebelik olmadı bu karışım sayesinde oldu ama maalesef kürtaj oldum bu ay yine işte bekliyoruz gecikti 3 gün ağrılarım var bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsunSızın adet düzenınız normal mı
Canım valla umutlandırmak istemem ama benim de ilk test çizgilerim hep saatler sonra çıktı bugün yaptığım test hemde ilk idrarla değildi ikindide yaptım hemen çıktı yarın sabah da test yapıcam yine çıkarsa kan vericem inşallahHepsı kuruduktan sonra sılık çızgı goruyorum ama o sayılmaz ılk 5dak çıkması onemlı saatler sonra onemı yok malesef
Ben bugunde yaptım tatlım malesef neqatıf bu ay geçtı benden 12gun son ılıskı olmusdu ovulyasyona yakın ılıskımız olmadı ondanda tutmamıs ola bılır
Adetiniz gecikti miCanım valla umutlandırmak istemem ama benim de ilk test çizgilerim hep saatler sonra çıktı bugün yaptığım test hemde ilk idrarla değildi ikindide yaptım hemen çıktı yarın sabah da test yapıcam yine çıkarsa kan vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?