Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Burda bazı kişiler adete 6 gün kala öğrendim falan yazmışlar ama onlar nasıl oluyor ki
Bende hep onun ıcın umutsuzum 6gun kalA neqatıfdı benım kı herkeste neredeyse sılık çizgi cıktıgı ıcın benden bu ay geçtı dedım kendıme (10gun kala bıle ogrenen var

Erken döllenme olmuş olabilir bazıları adet olduğu halde hamile kalabiliyor herkesin ki farklı yani kan testi yaptırmak daha mantıklı kaset testlere ve erken gebelik testine pek güvenmiyorum açıkçası yanıltmıştı çünkü beni

Kızlar benim yumurtlama 3ünde oldu normalde regl 15i gösteriyordu ama 3ünde olduğundan 17si diye düşünüyorum, bugün de regl olacakmışım gibi vücudum her ay olan şeyler oluyor acaba test yapsam varsa görünür mü

bence erken adet gecikmesini bekle ama yinede sen bilirsin erken örenen de var istersen yap

Tatlım sende durumlar nasıl test yaptınmı
Canım ben bugün test yaptım ama hiçbişey yok. Öğlende yerleşme kanaması gibi bi şey oldu önce pembe sonra kahverengi bilmiyorum valla beklemedeyim sen yaptın mı canım

Canım ben bugün test yaptım ama hiçbişey yok. Öğlende yerleşme kanaması gibi bi şey oldu önce pembe sonra kahverengi bilmiyorum valla beklemedeyim sen yaptın mı canım
Bende 12ocak sabahı yaptıgım testden sonra hıç cesaret edemedım reng olmamı beklıyorum (sakınce

Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Merhaba 8 aydır deniyoruz asilama negatif mfk kullanıyoruz son aydayiz 3 aylık tedavide reglim 2 gün gecikti dün akşam evde test yaptım negatif regl de olmadim bekliyorum.oyle

Hayırlı geceler benim adetim 3 gün gecikti dün kan tahlili yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan var mı benim 15 gündür Kasık ağrım var sol tarafta adet günu zamanında sancım oldu adet olacakmışım gibi ama olmadım ben kürtaj olduğum ayda 13 Kasım yani adet olmam lazımdı bi gün gecikmisti evde test yaptım çıkmamıştı yani 14 Kasımds yaptım sonra test 19 Kasım'da yaptım hafif silik çıktı yine inanmadım gidip kan tahlili de vermedim tekrar bekledim 27 Kasım'da evde yine test yaptım bu sefer çift çizgi çıkınca gidip tahlil verdik hamileydim 7 yıldan sonra bu ayda öyle olunca acaba geç döllenme olabilir mi nasıl oluyor olan arkadaşlar var mı

Sızın adet düzenınız normal mı

Ben bugunde yaptım tatlım malesef neqatıf bu ay geçtı benden 12gun son ılıskı olmusdu ovulyasyona yakın ılıskımız olmadı ondanda tutmamıs ola bılır

Ben bugunde yaptım tatlım malesef neqatıf bu ay geçtı benden 12gun son ılıskı olmusdu ovulyasyona yakın ılıskımız olmadı ondanda tutmamıs ola bılır
Hepsı kuruduktan sonra sılık çızgı goruyorum ama o sayılmaz ılk 5dak çıkması onemlı saatler sonra onemı yok malesef

Hepsı kuruduktan sonra sılık çızgı goruyorum ama o sayılmaz ılk 5dak çıkması onemlı saatler sonra onemı yok malesef
Canım valla umutlandırmak istemem ama benim de ilk test çizgilerim hep saatler sonra çıktı bugün yaptığım test hemde ilk idrarla değildi ikindide yaptım hemen çıktı yarın sabah da test yapıcam yine çıkarsa kan vericem inşallah

Adetiniz gecikti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…