Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biz de giremiyorz basliklara anlamadimKızlar kendi açtığım konuya geri dönemiyorum hiç biryerde yok konu başlığım neden oldu ki(
O nasıl oluyor keçi boynuzu kürü benim esimsigara içiyor çok zayıf bideBal tarcın çörek otu yaptım onu kullanıyorum birde esime keci boynuzu kürü yaptım adetim bittikten sonra meryem suresine başlayacam. Rabbim sifa etsin insallah bu son çabamız olur
Ibrahim saracoğlu sitesinde var ordan tarifi var canım genellikle sperm sayısına baya faydası var bu topikte kullananlarda varO nasıl oluyor keçi boynuzu kürü benim esimsigara içiyor çok zayıf bide
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebişBen çift çizgiyi gördüm, darısı tüm isteyenlerin başına. Kan değerleriniz normal olsa bile referans aralığının tam ortasında olmasına dikkat edin. D vitamini hariç. O 60-70 de olsa daha iyi
Catlamadan 14 gün sonra regl olunuyor. Bazen günler ileri gidebiliyor ama.Bu arada kızlar yumurtlama dan sonra mı yoksa çatlama olduktan sonra mı adet olunur benim yumurtlama dab bugüne 14 gun oldu catlama ise 12 oldu
Ben yumurtlama zannediyordum ama çatlamadan sonra oluyormuş bugün regl oldum tam 14. GündeCatlamadan 14 gün sonra regl olunuyor. Bazen günler ileri gidebiliyor ama.
Kafasi karisabiliyor insanin gayet normalBen yumurtlama zannediyordum ama çatlamadan sonra oluyormuş bugün regl oldum tam 14. Günde
Çok şükür düzenli yumurtlama da görüyorum degerlendiriyorum ama olmadı 8 aydır esimde de sıkıntı yok. Acaba yumurta kaliteli değil mi ondan mi olmuyor diye düşünüyorumKafasi karisabiliyor insanin gayet normalen azindan düzenli regliniz. Yeni ay yeni umutlar demek
![]()
Kendi hormonlarina vs baktirdin mi bazen hersey düzenli gitse de hormon degerlerinde düşük veya yüksek cikmalar olabiliyor.Çok şükür düzenli yumurtlama da görüyorum degerlendiriyorum ama olmadı 8 aydır esimde de sıkıntı yok. Acaba yumurta kaliteli değil mi ondan mi olmuyor diye düşünüyorum
Hormonlara batırdım canım çok sukur Hepsi iyi. Rahim filmi cektirmedim onu 1 sene bitmeden çektirmek istemedim. Ama dediğin takviyeleri alabilirim evet, şuan sadece folik asit kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı ya belkide çok düşündüğüm, taktığım için olmuyordu bu aydan sonra bıraktım artık herşeyi düşünmeyeceğim, ovulasyon falan yapmayacağım. Aşırı strese sokuyor beni neyse umarım hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim tüm isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip etsin. ❤Kendi hormonlarina vs baktirdin mi bazen hersey düzenli gitse de hormon degerlerinde düşük veya yüksek cikmalar olabiliyor.
Yumurtalarini desteklemesi icin aslinda multivitamin kullanabilirsin omega 3 kullanabilirsin inositol kullanabilirsin. Bunlar iyi gelir. Yumurta avokado yiyebilirsin.
Birde rahim filmi cektirebilirsin. Tüplerde bir sorun var mi yok mu diye bakılır.
Tüm sartlar uygun olunca insan bebis gelir diye düşünüyor ama gelmeyince de iste üzülüyor![]()
Amin canım amin insallah hepimize saglikli hamilelik saglikli uzun ömürlü evlatlarr nasip etsin.Hormonlara batırdım canım çok sukur Hepsi iyi. Rahim filmi cektirmedim onu 1 sene bitmeden çektirmek istemedim. Ama dediğin takviyeleri alabilirim evet, şuan sadece folik asit kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı ya belkide çok düşündüğüm, taktığım için olmuyordu bu aydan sonra bıraktım artık herşeyi düşünmeyeceğim, ovulasyon falan yapmayacağım. Aşırı strese sokuyor beni neyse umarım hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim tüm isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip etsin. ❤![]()
Inşallah canım benim inşallah güzel haber alırız sendenAmin canım amin insallah hepimize saglikli hamilelik saglikli uzun ömürlü evlatlarr nasip etsin.
Dogru canm 1 yıl dolunca yapiliyor rahim filmi. Zaten stres yuzunden zorlasiyor bu süreç biraz kafadan atmayi öğrensek.. ov.testi strese sokuyorsa zaten uzak dur hepten zorlastiriyor.
Multivitamin bak icerigi dolu olan birsey al kullan. Birde yumurta kalitesi icin arastirabilirsin yazdiklarim disinda birseyler de alabilirsin. Talviyeler bence faydali oluyor. Bende yeni takviyeler aldim aslinda ama henüz baslamadim. Bu ay bir sonucumu alayim insallah pozitif olur da aldigim yakviyeler daha kullanmadan bana ugur getirmis olur![]()
Amin kuzum İnşallah İnşallahInşallah canım benim inşallah güzel haber alırız sendeno test beni bu ay aşırı strese soktu günleri sayıyordum resmen oyuzden artık kullanmayacağım. Vitaminlere de bakayım önerisi olan varsa yazabilir misiniz arkadaşlar
![]()
Merhabalar ben Meryem süresi ve hurma ile hamile kaldım 5. Yılımda çocuk sahibi oldum çok şükür. Şu an kızım 3 yaşında:)) tek tüpüm tıkalıydı bu da çok zorlaştırıyordu zaten… 41 hurmaya her birine 1 Meryem suresi okundu bana verildi okuyacak kişiler sizin adınıza niyet edip okuyacaklar daha sonra ben ve eşim 2 rekat evlat sahibi niyetiyle namaz kıldık başladık her gün 1 er tane yedik 20 günde sona kalan 1 hurmayı da ben yedim ramazan ayında başlamıştık 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür kızım doğdu bu arada siz de elinizden geldiğince okuyun inanarak… Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşAllahBende bugün cuma diye sela ile ezan arası Meryem suresi okudum bi suya onu içeceğiz eşimle bir hafta inşallah