- 30 Aralık 2024
- 92
- 42
- 3
- 22
Umut hep var evet , bekliyoruz bakalım bende 14 ocağı bekliyorum test içinHayırlısı hakkımızda bakalım bende göremedim seninkinde ama umut hep vardır benimde 4 günüm var ama negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umut hep var evet , bekliyoruz bakalım bende 14 ocağı bekliyorum test içinHayırlısı hakkımızda bakalım bende göremedim seninkinde ama umut hep vardır benimde 4 günüm var ama negatif
Hayırlısı olsun canım bakalım 4 gün var gecikirse yine yap testYaptım canım negatif
Canım test erken gebelik testi miydi
Yok canım erken gebelık degıldı sat 18 daha var aslında ama umudum kayboldu artık (Canım test erken gebelik testi miydi
Bende 14 ocağı bekliyordum test için ama bugpnden beri adet olacakmış gibi sancılarım başladı , hayırlısı artık…Yok canım erken gebelık degıldı sat 18 daha var aslında ama umudum kayboldu artık (
Ama erken gebelik testleri hassas oldukları için onlarda çıkıyor diye biliyorum normal kasetler regl günğ geçince doğru sonuç veriyor ondan belki de olabilirYok canım erken gebelık degıldı sat 18 daha var aslında ama umudum kayboldu artık (
Erken bence , bir iki gün daha bekleyinKızlar adetime 7 gün var test yapmak için erken mi acaba ne zaman yapmalıyım testi
Erken adetini beklemen gerekiyorKızlar adetime 7 gün var test yapmak için erken mi acaba ne zaman yapmalıyım testi
Pozitife dönebilir ama negatif cikiyorsa sonucun negatif olma ihtimali de var tabi. Yine de dr.un dedigi tarihi bekleyip test yapman veya kan vermen daha iyi olur. Erken yapilan testler pozitif bile olsa negatif cikariyor moral bozuyor o yüzden aslinda erken yapmamak lazimGünaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.
Yani aslında tam negatif de değil awox marka yapmıştım kuruöa çizgisi bile çıkmadığı onda yazıyor. Çok ama çok silik zor görünen bir çizgi çıkmıştı ama emin olamadımPozitife dönebilir ama negatif cikiyorsa sonucun negatif olma ihtimali de var tabi. Yine de dr.un dedigi tarihi bekleyip test yapman veya kan vermen daha iyi olur. Erken yapilan testler pozitif bile olsa negatif cikariyor moral bozuyor o yüzden aslinda erken yapmamak lazim
Erken gebelik testi kaç gün öncesinden kullanılıyor kiErken adetini beklemen gerekiyor
Erken gebelik testi kaç gün öncesinden kullanılıyor ki
Normal adetin 1.ci gününden yapılabiliyor ama idrar da görülmesi için hemen hemen gebeliğin 10.cu gününde daha net belli olurErken gebelik testi kaç gün öncesinden kullanılıyor ki
iğneden sonra 15 ila 20 gün beklemek gerekli ben 3 aydır yaptırıyorum halen olumlu olmadı hiç bu ay yine yaptırdım 26 ocağı bekliyorumGünaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.
Insallah pozitif olur belli belirsiz bi cizgi var canim dogru ama yine de tekrarlarsin testi daha iyi olur garanti sonuc almak içinYani aslında tam negatif de değil awox marka yapmıştım kuruöa çizgisi bile çıkmadığı onda yazıyor. Çok ama çok silik zor görünen bir çizgi çıkmıştı ama emin olamadım
Burda bazı kişiler adete 6 gün kala öğrendim falan yazmışlar ama onlar nasıl oluyor kiNormal adetin 1.ci gününden yapılabiliyor ama idrar da görülmesi için hemen hemen gebeliğin 10.cu gününde daha net belli olur