- 27 Aralık 2024
- 141
- 77
- 13
- 31
Amin canımmmÜstteki test baya belli inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim kim istiyorsa Allah nasip etsin hepimize inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmmÜstteki test baya belli inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim kim istiyorsa Allah nasip etsin hepimize inşaallah
Ben baküde oturdugum ıçın bizim burda yok malesefCanım erken gebelik testleri daha hassas ya varsa onlarda daha hızlı cıkar sabah ilk idrarla yapmayı dene cnm
Hane bana göre yoktu ilk başta öyle baktım diğer çizgi çıkmadı indirdim bı yere dediğiniz gibi çekmek için. Geri gittim baktım gözüküyor tabi ben yine inanmadım bekledim nerdeyse 6 gün bekledim tekrar yapınca hemen çıktıcanım bunlar sımdı ılk 5dak çıkan cızgılermı saatler sonramı benımkı ıste saatler sonra bısey gosterıyo ılk baslar hep neqatıf
İnşAllah canım olmaz yıne denerız yeter ki sonu güzel olsunÜstteki test baya belli inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim kim istiyorsa Allah nasip etsin hepimize inşaallah
Senın güzel haberını aldım ya dünyalara bedelAmin canımmm
Amin amin inşallah cnm kaç yıldır bekliyorsunuzİnşAllah canım olmaz yıne denerız yeter ki sonu güzel olsun
5yasında oglum var canım sonrasında yıllarca korunduk ıstedıgımız zamanda 15cı ay hamıle kaldım anca onuda agustosda kaybettım 4aylıktı kurtaj sonrası 3ay korunduk bu ıkıncı ay olucak denememızAmin amin inşallah cnm kaç yıldır bekliyorsunuz
Ay sağol canım çok iyi kalplisin Allah kalbine göre versin canım benim.Senın güzel haberını aldım ya dünyalara bedel
Teşekkürler tatlım utandırdın benıAy sağol canım çok iyi kalplisin Allah kalbine göre versin canım benim.
Canım ben test verdim sonucum 7.92 geldi az geldi inşallah yükselirTeşekkürler tatlım utandırdın benı
İnşAllah tatlım hersey olucagına varır bos ver tamamen kendımızı baya yıpratıyoruz ya boyleCanım ben test verdim sonucum 7.92 geldi az geldi inşallah yükselir
İnşAllah bi daha ki ay kendimizi rahat burakalim ki olsun bence çok taktığımızdan olmuyoBen de adet oldum şubata artık inşallah
Catlama olmus benm de aynen boyle oldu bakalim. Diger gun hemen catlayinca iyi oluyor geneldeKızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım
Ayyy öyle mi ben de sanki büyümeden miCatlama olmus benm de aynen boyle oldu bakalim. Diger gun hemen catlayinca iyi oluyor genelde
inşallah canım ama bu ay istemiyordum çünkü kimyasal ve boş gebelik öyküm var korkuyordum, yumurta kalitemi daha fazla artırmam gerek daha fazla sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek, bir de sülük yaptırmayı düşünüyorum bu ay adet bitince, stres yapmıyorum eskisi gibi ama istiyormuyum evet çok istiyorum bebek... şubatta hamile olmayı diliyorum. Allah hepimize nasip eder inşallahİnşAllah tatlım hersey olucagına varır bos ver tamamen kendımızı baya yıpratıyoruz ya boyle
İnşAllah canım tam gaz devaminşallah canım ama bu ay istemiyordum çünkü kimyasal ve boş gebelik öyküm var korkuyordum, yumurta kalitemi daha fazla artırmam gerek daha fazla sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek, bir de sülük yaptırmayı düşünüyorum bu ay adet bitince, stres yapmıyorum eskisi gibi ama istiyormuyum evet çok istiyorum bebek... şubatta hamile olmayı diliyorum. Allah hepimize nasip eder inşallah