• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

canım bunlar sımdı ılk 5dak çıkan cızgılermı saatler sonramı benımkı ıste saatler sonra bısey gosterıyo ılk baslar hep neqatıf
Hane bana göre yoktu ilk başta öyle baktım diğer çizgi çıkmadı indirdim bı yere dediğiniz gibi çekmek için. Geri gittim baktım gözüküyor tabi ben yine inanmadım bekledim nerdeyse 6 gün bekledim tekrar yapınca hemen çıktı

Kızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım

Eklentiler

• IMG_6423.jpeg
    IMG_6423.jpeg
    358,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım
Catlama olmus benm de aynen boyle oldu bakalim. Diger gun hemen catlayinca iyi oluyor genelde

Catlama olmus benm de aynen boyle oldu bakalim. Diger gun hemen catlayinca iyi oluyor genelde
Ayyy öyle mi ben de sanki büyümeden mi
Çatladı neden 1/2 gün pik kalmadı diye düşünüyordumm inşallah öyledir canım ya

İnşAllah tatlım hersey olucagına varır bos ver tamamen kendımızı baya yıpratıyoruz ya boyle😕
inşallah canım ama bu ay istemiyordum çünkü kimyasal ve boş gebelik öyküm var korkuyordum, yumurta kalitemi daha fazla artırmam gerek daha fazla sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek, bir de sülük yaptırmayı düşünüyorum bu ay adet bitince, stres yapmıyorum eskisi gibi ama istiyormuyum evet çok istiyorum bebek... şubatta hamile olmayı diliyorum. Allah hepimize nasip eder inşallah :KK16:

inşallah canım ama bu ay istemiyordum çünkü kimyasal ve boş gebelik öyküm var korkuyordum, yumurta kalitemi daha fazla artırmam gerek daha fazla sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek, bir de sülük yaptırmayı düşünüyorum bu ay adet bitince, stres yapmıyorum eskisi gibi ama istiyormuyum evet çok istiyorum bebek... şubatta hamile olmayı diliyorum. Allah hepimize nasip eder inşallah :KK16:
İnşAllah canım tam gaz devam 😀💪

Kızlar bende bişey sorcam , ben test için 14 ocağı bekliyordum ama 12sinde adet oldum , adet olduğum sabah test yapmıştım negatifti , sonra onu atmamıştım dün akşam baktım ona pembe çizgi var sanki , sizde bi bakar mısınız , ama sonuçta adet oldum bi önemi yok dimi

Eklentiler

• IMG_2726.jpeg
    IMG_2726.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba son durum dün akşam tekrar bi beta yaptırayım dedim 69 küsür çıktı. Betam yavaş artmış sanırım yine dış gebelik veya kimyasal gebelik geçiriyorum. Kanamam yok bu durumu yaşayan var mı çok üzgünüm çok korkuyorum yine aynı şeyler yaşamaktan

Back