Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Gecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum
Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederım

Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederım
Yaaa çok sağol canım benim inşallah sağlıkla ilerler sen de moralini bozma daha regl olmadın sonuçta

Gecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum

Eklentiler

• IMG_4735.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 13

Canım seninde gözüküyor çizgiler gördüm ben testlerin hangi marka erken gebelik testi mi.. benim de ilk testlerimde hemen çıkmadı saatler sınra çıktı canım

Canım seninde gözüküyor çizgiler gördüm ben testlerin hangi marka erken gebelik testi mi.. benim de ilk testlerimde hemen çıkmadı saatler sınra çıktı canım
Erken gebelık degıller canım normal kaset testler bugun yaptıgımda neqatıf ama(

Benimde Kasım ayında hamile kaldığım zaman ki testler

Eklentiler

• IMG-20241119-WA0011.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…