Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Yok canım erken gebelık degıldı sat 18 daha var aslında ama umudum kayboldu artık (
Ama erken gebelik testleri hassas oldukları için onlarda çıkıyor diye biliyorum normal kasetler regl günğ geçince doğru sonuç veriyor ondan belki de olabilir

Günaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.

Pozitife dönebilir ama negatif cikiyorsa sonucun negatif olma ihtimali de var tabi. Yine de dr.un dedigi tarihi bekleyip test yapman veya kan vermen daha iyi olur. Erken yapilan testler pozitif bile olsa negatif cikariyor moral bozuyor o yüzden aslinda erken yapmamak lazim

Bende 14 ocağı bekliyordum test için ama bugün adet oldum maalesef.. hayırlısı olsun artık

Benimde 3 gün var kaset ve erken ikiside negatif.ben ümidimi kestim bu aydan olsa erken de çıkardı silik falan

Yani aslında tam negatif de değil awox marka yapmıştım kuruöa çizgisi bile çıkmadığı onda yazıyor. Çok ama çok silik zor görünen bir çizgi çıkmıştı ama emin olamadım

Eklentiler

• IMG_1867.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 23
iğneden sonra 15 ila 20 gün beklemek gerekli ben 3 aydır yaptırıyorum halen olumlu olmadı hiç bu ay yine yaptırdım 26 ocağı bekliyorum

Yani aslında tam negatif de değil awox marka yapmıştım kuruöa çizgisi bile çıkmadığı onda yazıyor. Çok ama çok silik zor görünen bir çizgi çıkmıştı ama emin olamadım
Insallah pozitif olur belli belirsiz bi cizgi var canim dogru ama yine de tekrarlarsin testi daha iyi olur garanti sonuc almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…