- 17 Temmuz 2024
- 420
- 146
- 18
- 29
Hamilelikte bu aralıkta olabiliyor diye biliyorum ay hadi İnşallah pozitiftirrrrProgesteron çıktı 45 ne oluyor bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelikte bu aralıkta olabiliyor diye biliyorum ay hadi İnşallah pozitiftirrrrProgesteron çıktı 45 ne oluyor bilginiz var mı
Ayyy inşallah bir testim çıkmadı ya kaç sattirHamilelikte bu aralıkta olabiliyor diye biliyorum ay hadi İnşallah pozitiftirrrr
Progesteron ilacı kullanıyorsun değil mi ? Oda yükseltmiş olabilir . Sabah 9 da verdiğin HCG neden çıkmadı hala ya . Evde idrar testi yaptın mıProgesteron çıktı 45 ne oluyor bilginiz var mı
Evet kullanıyorum ampul ve kapsül yok yapmadım korktum yapmayaProgesteron ilacı kullanıyorsun değil mi ? Oda yükseltmiş olabilir . Sabah 9 da verdiğin HCG neden çıkmadı hala ya . Evde idrar testi yaptın mı
Tamam sen o değerler çok takılma . HCG önemli şuan . Zaten hatıra saklarsın elinde varsa yap istersenEvet kullanıyorum ampul ve kapsül yok yapmadım korktum yapmaya
Korkmuyoruz pozitif oluyoruz ayrıca. Düşersek hep birlikte kalkarız . Elimizde olmayan sebeplerle lütfen kendimizi yıpratmamaya çalışalımEvet kullanıyorum ampul ve kapsül yok yapmadım korktum yapmaya
Elimde değil ağlaya ağlaya sonuç bekliyorum şuanKorkmuyoruz pozitif oluyoruz ayrıca. Düşersek hep birlikte kalkarız . Elimizde olmayan sebeplerle lütfen kendimizi yıpratmamaya çalışalım
Negatif mi hissediyorsun? Lütfen ağlamaElimde değil ağlaya ağlaya sonuç bekliyorum şuan
Ayyyy 866Negatif mi hissediyorsun? Lütfen ağlama
Ayyyyyyyy harikaaaa çok sevindim oleyyyy maşallah katlanarak devam etsin inşallah annesiiiii çift transfer miydi yoksa ikiz miiiiiiAyyyy 866
2 embriyo konuldu 2 gün sonra yine test vercem inşallah güzel olurAyyyyyyyy harikaaaa çok sevindim oleyyyy maşallah katlanarak devam etsin inşallah annesiiiii çift transfer miydi yoksa ikiz miiiiii
İkiz olabilir çifte mutluluk çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Darısı bizlere2 embriyo konuldu 2 gün sonra yine test vercem inşallah güzel olur
Donmuş transfer mi taze mi bende transfer bekliyorum ondan merak ettim2 embriyo konuldu 2 gün sonra yine test vercem inşallah güzel olur
İkiz olabilir çifte mutluluk çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Darısı bizlere
Annelik zaten korku demek değil mi artık tüm hayatın boyunca kaygı duyacaksın öyle düşün uyudu mu yemek yedi mi en güzel korkular bunlarAllahımm inşallah birazda korkuyorum panikliyorum
Doktorunuz ne dedi bu konuda? Geç döllenme olabiliyormuş kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıldı bunlarda etken tabiHanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm
Sonucunuz pozitif ama 2 gün sonra tekrar edelim ilaçları kullanmaya devam edin dediDoktorunuz ne dedi bu konuda? Geç döllenme olabiliyormuş kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıldı bunlarda etken tabi
Donmuş transferDonmuş transfer mi taze mi bende transfer bekliyorum ondan merak ettim