- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
Kızlar selammm. Nasıl geçiyor var mı bir belirti vs. Benım daha 9 gün var teste sanki günler geçmiyor ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAMMM HERKESE
ARALIK AYINDA GONAL-F İLE AŞILAMA YAPTIRMIŞTIM MAALESEF SONUÇ NEGATİF ÇIKTI
HİÇ ARA VERMEDEN TEKRAR YENİ AŞILAMAYA BAŞLADIM
3. Aşılamam olacak bu. Adetin 3. günü yeni bir doktora görüşmeye gittim. Her şeyi anlattım muayene ettikten sonra letrozol başlayacağım dedi sana bu sefer. LETU hap verdi. 7 gün gün kullanıp kontrole gideceğim yumurtaları takip edecek. Bakalım bu sefer inşallah pozitifi göreceğiz
Ocak ayında aşılama yaptırmayı düşünenler burada toplanalımMerhaba bende bu ay aşılama sürecindeyim gonalf kullanıyorum kısmetse bikaç gün sonra aşılamam olacak ilk aşılama umarım olumlu sonuçlar alırız
Kızlar selam aşılama yaptıranlarda sorun kimden kaynaklı acaba ? Kadından dolayı olan sıkıntılarda tutmama ihtimali düşük diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mıSELAMMM HERKESE
ARALIK AYINDA GONAL-F İLE AŞILAMA YAPTIRMIŞTIM MAALESEF SONUÇ NEGATİF ÇIKTI
HİÇ ARA VERMEDEN TEKRAR YENİ AŞILAMAYA BAŞLADIM
3. Aşılamam olacak bu. Adetin 3. günü yeni bir doktora görüşmeye gittim. Her şeyi anlattım muayene ettikten sonra letrozol başlayacağım dedi sana bu sefer. LETU hap verdi. 7 gün gün kullanıp kontrole gideceğim yumurtaları takip edecek. Bakalım bu sefer inşallah pozitifi göreceğiz
Ocak ayında aşılama yaptırmayı düşünenler burada toplanalım
Merhaba birden fazla olgun yumurta varsa çatlama olduysa olma ihtimali vardırMerhaba aşılama çoğul gebelik tutma ihtimali nedir
inşallah bu ay pozitifi göreceğizAy hislerime tercüman ben de 27 yaşındayım yaşın küçük zaten diyorlar ama arka da 3 yıllık emeklerim var o hiç bilinmiyor. Ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım pozitif sonuçlar alırız inşallah![]()
İnşallah canımmminşallah bu ay pozitifi göreceğizaynen öyle hep yaşa takılınıyor hiç süreç görünmüyor
aşılamanın zaten tutma oranı düşük %20 falan. Sorun kimden kaynaklı olduğunun bi önemi yok bizde sebepsiz infertilite ikimizdede gebeliğe engel bir şey yok ama 2 kez yaptırdım negatif şuan 3. aşılamanın ilaçlarını kullanıyorumKızlar selam aşılama yaptıranlarda sorun kimden kaynaklı acaba ? Kadından dolayı olan sıkıntılarda tutmama ihtimali düşük diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var m
aminnn inşallah birbirimize dua edelim burada gördükçeHayırlı akşamlar aralıkta gonal-f 450 başladık Salı günü aşılama yapıldım bugün 3.günüm hepimizin hakkında hayırlısı olur inşaAllah![]()
daha önce çoğul gebelik riski olacağı için aşılamayı iptal eden doktorları duydum burada yazanlardanMerhaba aşılama çoğul gebelik tutma ihtimali nedir
Bu 3.cü aşılamam 2.ci aşılama yapıldığında tutmadı ama ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım 1 oğlum var 3 aşını doldurdu artık istiyoruz diye aşılama yaptıralım dedik herşey hayırlısı Allah nasip edicek doktorlar sadece vesile oluyoraminnn inşallah birbirimize dua edelim burada gördükçeilk aşılaman mı
her şeyin hayırlısı olsun canım sen moralini bozmaMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Biraz moralim bozuldu tek yumurta döllencek ikiz istiyordum boyutu 20 ml ulaşmış hayırlısı olsun herşeyin. Pazartesi aşılama günü 13 Ocak kısmetse
Morelini bozma tek yumurta ikizleride oluyor ama Allahın bileceği iş dua et tutunsun sanaMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Biraz moralim bozuldu tek yumurta döllencek ikiz istiyordum boyutu 20 ml ulaşmış hayırlısı olsun herşeyin. Pazartesi aşılama günü 13 Ocak kısmetse
hiç belli olmuyor canım. bazen geç döllenen yumurtadan dolayı beta hvg değeride geç yükselebiliyor. eğer pozitifse bir anda gün aşırı hemen artıyor. burada 15.günde negatifi görüp 2 gün sonra pozitifi görenleride gördük. Ama her türlü sonuca okeyiz yılmak yok nede olsaGünaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.
Hayırlısı inşallah canım aslında test tam negatifte değil çok ama çok silinim şekilde ikinci çizgi var resim çektim ama belli olmuyor kamerada en iyisi beklemek sanırım sabredebilirsem :))hiç belli olmuyor canım. bazen geç döllenen yumurtadan dolayı beta hvg değeride geç yükselebiliyor. eğer pozitifse bir anda gün aşırı hemen artıyor. burada 15.günde negatifi görüp 2 gün sonra pozitifi görenleride gördük. Ama her türlü sonuca okeyiz yılmak yok nede olsa![]()