• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OCAK AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR🕊️✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bende 10 ocakta yaptırdım iğnemi. Ovitrelle kullandık biz. Doktorum adetini bekle dedi ama içim içimi sığmıyor ayın 22-25 i arası test yaptırsam diyorum ama bilemedim hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Pcos hastasıyım bu benim daha ilk denemem iğneyle. Umarım ilkinde tutar. 2 yumurta büyüdü bende biri 19 mm birisi 18 mm sizlerin nasıl geçiyor
inşallah tekte pozitifi görürsün😍 kaç yıllık evlisin? aşılama oldu mu yoksa sadece çatlatma iğnesi sonrası ilişki mi önerdi dr

inşallah tekte pozitifi görürsün😍 kaç yıllık evlisin? aşılama oldu mu yoksa sadece çatlatma iğnesi sonrası ilişki mi önerdi dr
İnşallah canım yaa 😍😍 1 buçuk yıllık evliyim ilk defa çatlatma iğnesi oldum başka hiçbir şey olmamıştım daha önce iğneden sonra 3-4 gün ilişkiye giriceksiniz dedi doktorum sadece o kadar

siz ne kadar tedavi gördünüz kaç yıllık evlisiniz🌸 P polyannanin_gunlugu
3 buçuk yıla doğru gidiyoruz 2023 aralıkta 1. aşılama yapıldı negatif. 2024 aralık yine negatif. Ocak ayında tekrar gittim hemen letu diye bi hapa başladı ama yumurta takibinde yumurta çatlayınca aşılama iptal oldu ilişki önerdi gebelik olabilir adet olursan gel dedi yine olmadı. Üst üste sinirim negatif sinirim bozuldu çok kafaya taktım gitmek istemedim eşim tüp bebeğe geçelim diyor ama o da çok pahalı raporlu olan bile

3 buçuk yıla doğru gidiyoruz 2023 aralıkta 1. aşılama yapıldı negatif. 2024 aralık yine negatif. Ocak ayında tekrar gittim hemen letu diye bi hapa başladı ama yumurta takibinde yumurta çatlayınca aşılama iptal oldu ilişki önerdi gebelik olabilir adet olursan gel dedi yine olmadı. Üst üste sinirim negatif sinirim bozuldu çok kafaya taktım gitmek istemedim eşim tüp bebeğe geçelim diyor ama o da çok pahalı raporlu olan bile
Anladım evet çok pahalı bana raporsuz olanını söylediler 150 ye yakındı

Merhaba kızlar ovitrella sonrası 36 saat sonra çatlamıyor mu yumurta benim işlem saatim 15,30du ama beni 14te işleme aldılar sordum aslında o sorun olmaz dediler ama 36-48 saat arasında çatlama oluyor diye muallakta kaldım sizlerede sormak istedim

Back