- 27 Aralık 2024
- 123
- 65
- 13
- 31
Gecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorumAdetiniz gecikti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorumAdetiniz gecikti mi
İnşallah hayırlı haberler alırsınızGecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum
Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederımGecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum
Yaaa çok sağol canım benim inşallah sağlıkla ilerler sen de moralini bozma daha regl olmadın sonuçtaYaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederım
Gecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum
Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederımGecikmedi daha canım cuma günü olması gerekiyo döngümün 30.günü genelde 30-32 arasında oluyorum
Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederım
Yaaaa tatlım nasıl mutlu oldum senın adına MaşAllah ya Allahım InşAllah kanda da degerlerın guzel çıkar tebrık ederım
Erken gebelık degıller canım normal kaset testler bugun yaptıgımda neqatıf ama(Canım seninde gözüküyor çizgiler gördüm ben testlerin hangi marka erken gebelik testi mi.. benim de ilk testlerimde hemen çıkmadı saatler sınra çıktı canım
Bu en son yaptıgım dongunun 29gunu 5saat oncekı testım kurudukca çıkıyo galıba anlam veremedım regl olucakmıs gıbı sızlamalar var bende eskı gunlere gore baya azaldı ama var
Cnm ben yanlış mı görüyorum ikinci çizgi var sanki
Saatler sonrası atmayı dusunurken gordum aslında bıseyler var gıbı ya kızlar bakmaktam gozum çıktıCnm ben yanlış mı görüyorum ikinci çizgi var sanki
Adetinize ne kadar kaldıSaatler sonrası atmayı dusunurken gordum aslında bıseyler var gıbı ya kızlar bakmaktam gozum çıktı
canım bunlar sımdı ılk 5dak çıkan cızgılermı saatler sonramı benımkı ıste saatler sonra bısey gosterıyo ılk baslar hep neqatıfBenimde Kasım ayında hamile kaldığım zaman ki testler
Sat 18 dongum 28-31gun aralıgı ama adet oldum olucam ıste oyle agrı var yarın gelır dusunuyorumAdetinize ne kadar kaldı
Üstteki test baya belli inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim kim istiyorsa Allah nasip etsin hepimize inşaallah
Canım erken gebelik testleri daha hassas ya varsa onlarda daha hızlı cıkar sabah ilk idrarla yapmayı dene cnmErken gebelık degıller canım normal kaset testler bugun yaptıgımda neqatıf ama(