Hakıkaten dogru tespıt canımİnşallah canım gebelikle aklımızı bozmuş durumdayız
Geçmiş olsun canım riske atma bence yada gebelik riski olduğunu söylersen belki ona göre bisy olabilirKızlar bişey sorcam benim 1 Ocak pikti , gebelik testi için 14 ocağı bekliyorum da şuan baya grip oldum çok hastayım acile gidip serum takılmak istiyorum ama şimdi gebelik varsa falan napacağım
Valla evde doğal şeyler yiyip içiyorum bol bol , inşallah doktora gerek kalmadan atlatırım , sonrasında da doktora gitmemem haklı sonuçlanır yani gebelik haberini kolaylıkla alırım alırız inşaallahGeçmiş olsun canım riske atma bence yada gebelik riski olduğunu söylersen belki ona göre bisy olabilir
Hadi İnşAllah canımValla evde doğal şeyler yiyip içiyorum bol bol , inşallah doktora gerek kalmadan atlatırım , sonrasında da doktora gitmemem haklı sonuçlanır yani gebelik haberini kolaylıkla alırım alırız inşaallah
Canım senın durumlar nasıl ne gıbı belırtılerın var benım sol kasıgımda kramp tarzı bı agrı oldu geçtıGeçmiş olsun canım riske atma bence yada gebelik riski olduğunu söylersen belki ona göre bisy olabilir
Amin inşallah cnmHayırlı akşamlar inşaAllah bu ay hepimiz hayırlı sonuçlar alırız güzel haberler almak duasıyla
Ayyy ben gördüm var silik bir çizgiKızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor
Canım ben sabah test yaptım aksam atıxakken baktım testte çizgi var şu son 5 gündür yorgunluk halsizlik sık idrar ve çok şiddetli gögüs ağrısı var canım inş sonuç alırızCanım senın durumlar nasıl ne gıbı belırtılerın var benım sol kasıgımda kramp tarzı bı agrı oldu geçtı
Ay evet canım yaa iki gün sonra yeniden yapıcam inş koyulasırAyyy ben gördüm var silik bir çizgi
Yaptım canım benim 6 gün kala silik çıkarmıştı ama yalancıymış demekki.Şuanda negatif çıkıyor.yarın sabah yapıcam ilk idrarla.4 gün kalmış oluyorAy evet canım yaa iki gün sonra yeniden yapıcam inş koyulasırsen yaptın mı hiç
Canım bence hamılesın ya İnşAllah kı hısslerımde yanılmamCanım ben sabah test yaptım aksam atıxakken baktım testte çizgi var şu son 5 gündür yorgunluk halsizlik sık idrar ve çok şiddetli gögüs ağrısı var canım inş sonuç alırız
Daha var canım günümüz hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bakalım sabah yapınca haber et inşallah güzel çıkarYaptım canım benim 6 gün kala silik çıkarmıştı ama yalancıymış demekki.Şuanda negatif çıkıyor.yarın sabah yapıcam ilk idrarla.4 gün kalmış oluyor
Ay canım inşallah dediğin gibi olur ben de çoook öyle hissediyorum inşallahCanım bence hamılesın ya İnşAllah kı hısslerımde yanılmam
500 kuzumKimyasal değeriniz neydi benimdegerim 1200 den düştü
Yaptım canım negatifDaha var canım günümüz hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bakalım sabah yapınca haber et inşallah güzel çıkar
Hayırlısı ya göremedim bende
Hayırlısı hakkımızda bakalım bende göremedim seninkinde ama umut hep vardır benimde 4 günüm var ama negatifHayırlısı ya göremedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?