Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

İnşallah canım gebelikle aklımızı bozmuş durumdayız
Hakıkaten dogru tespıt canımbenım bı oğlum var 5yasında ondan sonra yıllarca korunduk ,ıstedıgımız zaman da 15cı ay anca hamıle kaldım ıkıncıye ,agustosta 4aylıkken karnımda kalbı durdu psıkolojım kotu durumda hakkımızda hayırlısı InşAllah

Kızlar bişey sorcam benim 1 Ocak pikti , gebelik testi için 14 ocağı bekliyorum da şuan baya grip oldum çok hastayım acile gidip serum takılmak istiyorum ama şimdi gebelik varsa falan napacağım
Geçmiş olsun canım riske atma bence yada gebelik riski olduğunu söylersen belki ona göre bisy olabilir

Geçmiş olsun canım riske atma bence yada gebelik riski olduğunu söylersen belki ona göre bisy olabilir
Valla evde doğal şeyler yiyip içiyorum bol bol , inşallah doktora gerek kalmadan atlatırım , sonrasında da doktora gitmemem haklı sonuçlanır yani gebelik haberini kolaylıkla alırım alırız inşaallah

Canım senın durumlar nasıl ne gıbı belırtılerın var benım sol kasıgımda kramp tarzı bı agrı oldu geçtı

Canım senın durumlar nasıl ne gıbı belırtılerın var benım sol kasıgımda kramp tarzı bı agrı oldu geçtı
Canım ben sabah test yaptım aksam atıxakken baktım testte çizgi var şu son 5 gündür yorgunluk halsizlik sık idrar ve çok şiddetli gögüs ağrısı var canım inş sonuç alırız

Ay evet canım yaa iki gün sonra yeniden yapıcam inş koyulasır sen yaptın mı hiç
Yaptım canım benim 6 gün kala silik çıkarmıştı ama yalancıymış demekki.Şuanda negatif çıkıyor.yarın sabah yapıcam ilk idrarla.4 gün kalmış oluyor

Canım ben sabah test yaptım aksam atıxakken baktım testte çizgi var şu son 5 gündür yorgunluk halsizlik sık idrar ve çok şiddetli gögüs ağrısı var canım inş sonuç alırız
Canım bence hamılesın ya İnşAllah kı hısslerımde yanılmam

Kızlar benim de test pozitif çıktı ama vajinamda zonklama var neden acaba

Yaptım canım benim 6 gün kala silik çıkarmıştı ama yalancıymış demekki.Şuanda negatif çıkıyor.yarın sabah yapıcam ilk idrarla.4 gün kalmış oluyor
Daha var canım günümüz hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bakalım sabah yapınca haber et inşallah güzel çıkar

Benim sonuc yıne neqatıf şimdiye çıkması gerekırdı sılıkte olsa yok galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…